QUOTE(MELDA @ 2006 04 24, 06:56)
Sicilija,
Sekmes konsultuojantis, tikrai idomu ka patars
Sekmes konsultuojantis, tikrai idomu ka patars
Mergytės,
gal kuri taisėsi dantukus Kaune klinikoje Aukštėja, Valančiaus g.?
gal kuri taisėsi dantukus Kaune klinikoje Aukštėja, Valančiaus g.?
Sveiki! Turiu problemele,pas mane netaisyklingas sakandis,atsikise priekiniai dantys,norejau patarimo,gal kas turit ar turejot panasia problema ir taisetes Kaune,gal ka galetumet patart?
QUOTE(Springlet @ 2006 05 02, 21:46)
he he ash po konsultaciju zodziu patiko teks estetishkai plombuot 4 dantis du tiesint ir dar labai negreitai darbai baigsis rugsejo men ilgai teks laukt
QUOTE(MELDA @ 2006 04 07, 07:12)
Gal odontologė paaiškintų apie kanalų gydymą, kokią papildomą ''aparatūrą'' turi endodontas, kur juos rasti Kaune (KMUK) eilės nežmoniškos, o kitur kanalus gydo ir ontodontai.Kaip čia susigaudyti?
Daznas odontologas jau taip pat turi papildoma "aparatura",kuri palengvina darba kanaluose.Daug priklauso nuo pacio daktaro(ar jis megsta knistis po kanalus) ir nuo tavo kanalu anatomijos sudetingumo.Jei nera kazko isskirtinai sudetingo,gali drasiai kreiptis i bet kuri kabineta ir manau viskas turetu but tvarkoj.Tik patariu geriau rinktis jaunesni gydytoja,kuris net nezino senu gydymo metodu ir jam nekyla pagunda jais naudotis.Taip pat patariu atkreipt demesi i tai ar tam kabinete yra rentgeno aparatas.Kas rimtai uzsiima kanalu gydymu,be jo tikrai neissivercia.
QUOTE(mykolė @ 2005 09 24, 09:33)
O kur Kaune galima gražiai susitvarkyti dantukus?
Šilainių poliklinikoj - Justinas Birgeris Ir aš ėjau, ir draugė, ėjo, ir draugės draugė ėjao - visoms tiko ir laaabai patiko. Ir taisė, ir protezavo - rezultatas super Ir labai bendravo maloniai, bailes ramino, bajerius mėtydamas
Galiu tel duot, jei reikia; tikrai su džiaugsmu ir ramia dūšia - profesionalus, fainas, graaaaaažus gydytojas
QUOTE(sicilija @ 2006 05 03, 22:25)
he he ash po konsultaciju zodziu patiko teks estetishkai plombuot 4 dantis du tiesint ir dar labai negreitai darbai baigsis rugsejo men ilgai teks laukt
Kaina neisgasdino?
As tai manau, kad verta Juk daug geriau estetinis plombavimas, o ne protezavimas
QUOTE(Vailingo @ 2006 05 04, 02:15)
Šilainių poliklinikoj - Justinas Birgeris Ir aš ėjau, ir draugė, ėjo, ir draugės draugė ėjao - visoms tiko ir laaabai patiko. Ir taisė, ir protezavo - rezultatas super Ir labai bendravo maloniai, bailes ramino, bajerius mėtydamas
Galiu tel duot, jei reikia; tikrai su džiaugsmu ir ramia dūšia - profesionalus, fainas, graaaaaažus gydytojas
Bet estetiniu plombavimu neuzsiima? Juk cia ne privatus koks kabinetas...
QUOTE(Springlet @ 2006 05 05, 08:38)
Kaina neisgasdino?
As tai manau, kad verta Juk daug geriau estetinis plombavimas, o ne protezavimas
tai kad nera labai brangu kaina pas ju vieno danties nuo 700 lt - 450 lt chia priklauso pas kuria gydytoja gydaisi tuos dantukus viena daugiau konkursu laimejo kita maziau ir tiek na man dar reikes visas apnashas nuo dantu grandyt paskui kanala danties gydyt nes vienas datis negyvas tai jo perspektyvos labai liudnos bet dar kuri laika laikys tik jau rieshutu dantimis gliaudyt nerekomendavo bet sake jei ko pridirbsiu tai pataisys ir sheip aptarnavimas geras man zodziu patiko