Aisku isbandyti viska verta.Ir per tuos metus daug ka isbandziau.Aisku pas manualista dar nebuvau.taciau masazus einu 2 kart i metus /kaklo apykakle ir visa ranka/.Gaunu daug fizioterapijos proceduru,mankstu.tai duoda tik trumpalaiki pagerejima.vakar grizau po atostogu darban tai ranka kraciau vos ne po kiekvieno sakinio parasymo.aciu uz patarima.
QUOTE(edva @ 2007 07 19, 19:00)
Aisku isbandyti viska verta.Ir per tuos metus daug ka isbandziau.Aisku pas manualista dar nebuvau.taciau masazus einu 2 kart i metus /kaklo apykakle ir visa ranka/.Gaunu daug fizioterapijos proceduru,mankstu.tai duoda tik trumpalaiki pagerejima.vakar grizau po atostogu darban tai ranka kraciau vos ne po kiekvieno sakinio parasymo.aciu uz patarima.
tai galbut cia profesine liga?

QUOTE(rjolancikas @ 2007 07 19, 19:26)
tai galbut cia profesine liga?
na linkiu neprarasti vilties...
buvo malonu susirasineti..............

Gali ir taip buti jau 20 metu dirbu ta pati darba.aciu uz patarimus .man irgi buvo malonu

ir aš tokią bėdą atrodo turių: prieš porą mėnesiu pradėjo skaudėt kairės rankos nei tai peties zoną, nei tai bicepsą. Pirma galvojau, kad numiegojau, ir praeis greit, ale buvo momentų, kad rankinės nuo skausmo nulaikyt negalėjau. Daba kaip ir normalizavosi tas skausmas, neskauda nebent keliu aukštyn ištiestą ranką lygiagrečiai pečių linijai. Daktarė pasakė kad patempta sausgyslė todel taip ilgai skauda, nes nebuvo gydoma... ir kalba buvo baigta
O šiandien atsikėliau jau ir su dešinės rankos peties srity skausmu
persigandusi esu baisiausiai, matyt nervas koks bus užspaustas.. kaip jūs gydėtės? tik masažiukais? Jau žinau, kad daktarė nepadės man, nes nesiteikė nei siuntimo duot nei detaliau pažiūrėt, tik fastum gelio išrašė

persigandusi esu baisiausiai, matyt nervas koks bus užspaustas.. kaip jūs gydėtės? tik masažiukais? Jau žinau, kad daktarė nepadės man, nes nesiteikė nei siuntimo duot nei detaliau pažiūrėt, tik fastum gelio išrašė
QUOTE(tralaila @ 2008 07 11, 10:01)
prieš porą mėnesiu pradėjo skaudėt kairės rankos nei tai peties zoną, nei tai bicepsą. Pirma galvojau, kad numiegojau, ir praeis greit, ale buvo momentų, kad rankinės nuo skausmo nulaikyt negalėjau. Daba kaip ir normalizavosi tas skausmas, neskauda nebent keliu aukštyn ištiestą ranką lygiagrečiai pečių linijai. Daktarė pasakė kad patempta sausgyslė todel taip ilgai skauda, nes nebuvo gydoma... ir kalba buvo baigta

Aprašyti simptomai man irgi labai tinka. Tik man ne sausgyslėse esmė, bet sąnaryje. Gėriau gliukozaminą. Padėjo. Po kurio laiko vėl pradėjo skaudėt. Šiandien pradėjau gert ryklių kremzlių papildą. Bent jau aprašymas jo labai vilioja, tikiuosi, padės

Sveikos mergaitės,
Ryte pabudau anksti, nes nuo tirpimo nei dirbti, nei miegoti.Ankščiau būdavo tirpsta rankos tik kelis kartus per savaitę, o dabar po6-7 kartus per dieną.Nei ką dirbti, nei ką galvot.Ankščiau buvo prirašę vaistų smegenų kraujotakai gerinti, tai dabar vėl reiks pas daktarus vynioti.
Ryte pabudau anksti, nes nuo tirpimo nei dirbti, nei miegoti.Ankščiau būdavo tirpsta rankos tik kelis kartus per savaitę, o dabar po6-7 kartus per dieną.Nei ką dirbti, nei ką galvot.Ankščiau buvo prirašę vaistų smegenų kraujotakai gerinti, tai dabar vėl reiks pas daktarus vynioti.

QUOTE(tralaila @ 2008 07 11, 10:01)
ir aš tokią bėdą atrodo turių: prieš porą mėnesiu pradėjo skaudėt kairės rankos nei tai peties zoną, nei tai bicepsą. Pirma galvojau, kad numiegojau, ir praeis greit, ale buvo momentų, kad rankinės nuo skausmo nulaikyt negalėjau. Daba kaip ir normalizavosi tas skausmas, neskauda nebent keliu aukštyn ištiestą ranką lygiagrečiai pečių linijai. Daktarė pasakė kad patempta sausgyslė todel taip ilgai skauda, nes nebuvo gydoma... ir kalba buvo baigta

Labai panasu i peties sanario "ankstumo sindroma". Manau kad tau reikalingas ta reikala ismanantis kineziterapeutas

O vietoj Fastum

Sveiki, gal kas zinot ir galit parasyti recepta 'graikisku riesutu trauktine' ar uzpilas kuris padeda kaklo ataugoms ar bent busenai, zmonems su kaklo ataugomis.

nezinau man irgi jau koki gera menesi tirpsta kaires rankos mazylis pirstas ir galima sakyti pastovei uztirpes.nezinau kodel ir delko
?

ir as turiu panasia problemele, pradeda tirpti kaire ranka(nors pora kart yra buve ir desne)poto pereina i nosi, ir baigiasi liezuviu, tiesiog nutirpsta ta puse
net pasakyt tada sunku kazka nes nejauti liezuvio, akyse raibuliuoja prastai matyt pradedu ir galiausia pradeda skaudet galva , turpimai praeina greit pora min begyje o galva skauda tai pora dienu :/ nezinau nuo ko cia man taip bun agal nuo nuovargio o gal ne

na isiterpsiu
man praejus metam po sumusimo kaklo prasidejo wisokie galwos skausmai,bei tirpimai,galwa taip uzspausdawo kad rodos kas salma butu uzdeja
o kai perswiete kakla buwo tarpdisku tarpai pasiaureja,bei ataugu biski yra,o toj wietoj kur 3-4 slanksteliai yra daug nerwu,o kai juos uzspaudzia tai jau nekas buna..dabar irgi wienas pirstas momentais aptirpsta..