Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų tirpimas

kai kuriems tirpsta rankos kam su sirdim negerai 4u.gif
Atsakyti
Man nutirpo kairės rankos pirščiukas.Ir masažuoju ir mankštą daryti pradėjau,bet veltui.Taip gyvenu penktas mėnuo ,bet tikriausiai teks kreiptis į gydytojus.
Atsakyti
QUOTE(ramonė @ 2007 02 11, 19:15)
Man nutirpo  kairės rankos pirščiukas.Ir masažuoju ir mankštą daryti pradėjau,bet veltui.Taip gyvenu penktas mėnuo ,bet tikriausiai teks kreiptis į gydytojus.

man kai buvo pirstai nutirpe,tai po kiek laiko patys atsitaise smile.gif ,as galvoju gal nervas koks uzsispaudzia g.gif ,nes mano pagrindinis darbo irankis desine ranka kuriai atitenka didziausias kruvis
Atsakyti
QUOTE(ramonė @ 2007 02 11, 18:15)
Man nutirpo  kairės rankos pirščiukas.Ir masažuoju ir mankštą daryti pradėjau,bet veltui.Taip gyvenu penktas mėnuo ,bet tikriausiai teks kreiptis į gydytojus.

pirštų tirpimas greičiausiai bus susijęs su nervo užspaudimu.Reikia būtinai kreiptis į gydytoją,kad nustatytų kurioj vietoj tiksliai spaudžia ir parinkti atitinkamą gydymą,nes vėliau jei negydysit dėl ilgalaikio spaudimo gali pradėt tirpt ir kiti pirštai ar net ranka.
Atsakyti
Man taip pat stipriai tirpo rankos nėštumo metu ir vėliau. Neakivaizdžiai konsultavausi su mediku. Atsakė štai ką: " Priežastys greičiausiai susijusios su dėl kalcio trūkumo (jis suvartojamas nėštumo metu) paūmėjusiu nervų šaknelių spaudimu stubure (jeigu tirpsta rankos - kaklinėje srityje). Reikia arba patyrinėti stuburo kaklinę ir krūtininę dalis (neurochirurgo kompetencija), arba, kad ginekologas įdėmiai ištirtų krūtis ir pažasties limfmazgius dėl galimų pokyčių".
Dabar dukrelei beveik 2 metai, jau kokį pusmetį nejaučiu tirpimo. naudojau kalcį, maisto papildus. thumbup.gif
Atsakyti
Na man irgi tirpsta rankos, tirpo ir nestumo metu ir po nestumo. Kaltos ataugos kakle, kurios spaudzia nerva. O dar ir skydliauke netvarkoj. Bet labai padeda masazai ir mankstele.
Atsakyti
Jeigu būtų užspaustas nervas,tai skaudėtų,o čia tik nutirpo.
Atsakyti
QUOTE(ramonė @ 2007 02 14, 18:20)
Jeigu būtų užspaustas nervas,tai skaudėtų,o čia tik nutirpo.

Nesutinku,nervo užspaudimas gali įvairiai pasireikšti:tirpimu,skausmu,''skruzdėlyčių bėgiojimo'' jausmu,jutimo sutrikimais(pvz.:sumažėja jautrumas),be to,šie požymiai gali būt pastovūs arba tik retkarčiais vis pasikartot.
Atsakyti
Man irgi viskas prasidejo nuo kaires rankos tirpimo. Padare sparndo rentgena, matesi daug ataugu. Jos ir uzspaude kazkoki nerva. Skausmo is pradziu nejutau. Nuejau i masazus, tai vaje doh.gif Turbut kaip issijudino ten viskas, tai jau antra savaite vaikstau kaip zemes pardavus. Atsirado didelis skausmas, negaliu palenkti galvos. Skyre fizioterapija. Nuejau du kartus ir neistverus pabegau. Dabar einu i ultragarso proceduras. Po keliu kartu lyg ir geriau buvo. prisidejo mankstos ir vel viskas paumejo. Galva skauda kasdien, atrodo smegenis kazkas spaudzia. pikta visa, viskas nervuoja. Vaistai nei vieni nepadeda. Reiketu gal atlikti galvos kompiuterine tomografija. Nuo skausmo net nejauciu, kaip rankos pirstai tirsta. Isprotesiu doh.gif N
Atsakyti
QUOTE(ramonė @ 2007 02 11, 16:15)

perskaiciau, ir pasitikslinau ar tikrai cia ne mano rasytas klausimas, nes taipat gal jau koks pusmetis uztirpsta mazasis kaires rankos pirstukas. nesenai teko lankytis pas stomotologe, o ji sako jerguteliau kur tavo protinis dantis isdyges, jei kada gyditojai ieskos problemu tai gali buti ne vietoje isdygusio protinio danties uzspaustas nervas.
Atsakyti
O man vienos kojos pirstai tirpsta...bet kazkaip nekreipiu demesio,praeina ir pamirstu g.gif
Atsakyti
Prasau patarymo.Jau kokiu pora menesio tirpsta kaires rankos puse delno,kartu su gelymu.O vakar dar pastebejau kad pati pradedu po truputi tinti,o ypac kojos.Nuo karscio gal nelabai nes buvau kelias dienas namie,o ir vaiksciojau basa.As ne nescia,nes isidejusi spirale,greitai bus jau metai.Kur kreiptis?Ka daryti?Help
Atsakyti