Būtinas sprando masažas!
Is savo patirties galiu pasakyti, kad man tai daznai uztirpsta nykstys, mat esu siuveja ir daznai kerpu zirklemis,tai matyt uzspaudzia kokia sausgysle ar nerva.Kada nereikia daug kirpti, tai praeina.
Mano mamai kartais buna tirpimas kaireje rankoje, tai ji vartojo vitaminus sirdziai ir zuvu taukus, sumazino darbo kruvi,masazuodavo ta ranka ir spranda, tai kaip ir praejo .
Pavartok vitaminus, pakeisk darbo iprocius, gal ka sunkiai kilnoji, ar dirbi pakeltomis rankomis. Pabandyk padaryt kokia mankstele, labai padeda masazas.
Mano mamai kartais buna tirpimas kaireje rankoje, tai ji vartojo vitaminus sirdziai ir zuvu taukus, sumazino darbo kruvi,masazuodavo ta ranka ir spranda, tai kaip ir praejo .
Pavartok vitaminus, pakeisk darbo iprocius, gal ka sunkiai kilnoji, ar dirbi pakeltomis rankomis. Pabandyk padaryt kokia mankstele, labai padeda masazas.
Man tai atrodo, kad tau gali būti ataugos kakle, mano tėvui taip darosi
Būtinai reikia masažų ir viskas pareina. Dar taip gali būti nuo išvaržos kakle ar stubure. Na vienu žodžiu reikia daugiau mankštos, sporto ir turėtų preiti. Jeigu būtų širdis tai jaustum ir kitokius simptomus, dabat jeigu kitokių nėra tai tikrai ne širdis
Geriau susirūpink savo sveikata, nes kuo tolyn tuo labiau gali blogėti, kol daeis iki rankos parezio
Sėkmės tau, rūpinkis sveikatyte

Gali būti sprande susikaupusių druskų. Arba tirpimas naktį būna skydliaukės pasekmė.
Man nėštumo viduryje taip pat buvo pradėję tirpti abiejų rankų pirštai. Iš pradžių nekreipiau per daug dėmesio, vėliau ėmus tirpimui didėti kreipiausi į savo gydytoją. Atsakymas buvo "čia dėl nėštumo, praeis". bet nepraėjo. Pagimdžius taip pat savaime nepraėjo. Tuomet, patarta vienos draugės, išsikviečiau 10 kartų profesionalią masažuotoją. Ji man masažuodavo nugarą ir rankas. Jau po 5 kartų viskas dingo, bet neatsispyriau tam masažo malonumui dar 5 kartams

QUOTE(Aniger @ 2006 08 10, 23:32)
Sveikos, norejau paklausti kas man galetu buti, nes antra savaite jauciu paros metu ranku tirpima ir pirstu galu skausmai ir spaudziant pirstu sanarius skauda. Gal kam panasiai yra buve?
Aciu
Aciu
man rankos tirpo ir kojos,silpna buvo,padare tyrimus-skydliauke...
Nueik pas bendros praktikos gydytoja...
Būtinai nueik pas gydytojus. Yra begalės ligų nuo kurių pradeda tirpti rankos, pirštai, kojos, galva ir t.t. Būtinas nuodugnus medicininis ištyrimas. Čia ne juokai

Na,man jau seniausiai tirpsta rankos ,bet aš manau ,kad nuo ataugų.
Kiekvieną naktį atsibundu su nutirpusia ranka ar pirštais. Ar dėl to irgi kaltas stuburas, gal jame kas nors užsispaudžia miego metu? Nesuprantu, anksčiau to niekad nebuvo
...