Įkraunama...
Įkraunama...

Bėga pienas

pienas upeliais bėgdavo iki kol mažiui suėjo4-5mėn., tiesiog bet kur ir bet kada, ir visai nebūdavo pritvinkusios krūtys. einu - ir bėga. įklotai - super dalykas, per dieną sueidavo vos ne pusė poko.
jei mažylis nespėdavo ryti, tai leisdavau, kad lengvai nutekėtų tiek kiek teka, pvz., į rankšluostuką.
niekada nenusitraukdavau, nebent jausdavau, kad labai pritvinksta ir skauda, bet tik tiek, kad neveržtų krūties.

dabar mažiui jau 8mėn. ir keletą maitinimų per dieną visiškai pakeičiau kietu maistu, tai buvo su pienuku perteklius - ir vėl, nuspaudžiau tik tiek, kad nebūtų pakietėjimų ir neskaudėtų. thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas galite pasidalinti patirtimi del tu Avent Isis pieno surinkeju, ar gal kas bandete kitu firmu, bent as apie kitokius tai negirdejau...Labai idomu pasidare, kaip tie rinkikliai ten prie kruties klijuojasi, ar nenukrenta, ar galima su jais diena visa laika vaikscioti. smile.gif Nes man irgi, kaip daugumai cia pasireiskusiu nusibodo tos balos, o iklotai i liemenele nelabai tepagelbsti, permirksta ir jie ir drabuziai, ir vaiko drabuziai. Gerai, kad dabar dar nevasara, jei kur isejus pro krastus prateketu netycia, butu galima striuke kokia uzsidengt. Nakti irgi siaubas... doh.gif :blink:Noriu prie vyro prisiglaust, o geda verysad.gif lotuliukas.gif blink.gif
Tai ir pasidare idomu del tu surinkeju...Kur ju buna pirkt, turbut nevisose vaistinese rasi....bent as nemaciau tose kur prie namu...O tai jau emiau blogai galvoti apie maitinima kaip apie reskini. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 04 21, 16:37)
O gal kas galite pasidalinti patirtimi del tu Avent Isis pieno surinkeju, ar gal kas bandete kitu firmu, bent as apie kitokius tai negirdejau...Labai idomu pasidare, kaip tie rinkikliai ten prie kruties klijuojasi, ar nenukrenta, ar galima su jais diena visa laika vaikscioti. smile.gif Nes man irgi, kaip daugumai cia pasireiskusiu nusibodo tos balos, o iklotai i liemenele nelabai tepagelbsti, permirksta ir jie ir drabuziai, ir vaiko drabuziai. Gerai, kad dabar dar nevasara, jei kur isejus pro krastus prateketu netycia, butu galima striuke kokia uzsidengt. Nakti irgi siaubas... doh.gif  :blink:Noriu prie vyro prisiglaust, o geda verysad.gif  lotuliukas.gif  blink.gif
Tai ir pasidare idomu del tu surinkeju...Kur ju buna pirkt, turbut nevisose vaistinese rasi....bent as nemaciau tose kur prie namu...O tai jau emiau blogai galvoti apie maitinima kaip apie reskini.  g.gif

Apie surinkėjus nieko negaliu pasakyt schmoll.gif , aš naudoju daugkartinius įdėklus AVENT. Gerai tik tas, kad juos išsiskalbi ir vėl gali naudoti. Bet jų minusai: jie gražiai neprisipaudžia prie krūties ir matosi per drabužius, prastokai sugeria.
O AVENT produkciją bent jau Kaune tai prekiauja Dominukas, kuris yra Megoj. Dar yra internetinė parduotuvė, kurios nuoroda:

http://parduotuve.tindirindi.lt/
Atsakyti
Maziui jau 7 menesiai, o pienas bega kaip beges - maitinant is kitos kruties, pagalvojus apie vaika, pagalvojus ar nebega, nieko negalvojant doh.gif Is visu isbandytu iklotu - man vieninteliai kurie neperslampa (bent jau reciau nei kiti) - tai vienkartiniai Chicco. Bet kadangi brangus sitas malonumas, tai namuose kasdien nesioju Avent daugkartinius, o anuos deduos kai einu i viesuma smile.gif . Beje, doc Vingro knygoje "Jusu kudikis" skaiciau, kad savaiminis pieno tekejimas yra - cituoju - "tam tikra neurozes forma, reikia kreiptis i neurologa, psichiatra arba seimos gydytoja", taip kad, smagu, kad as ne viena tokia neurotike lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mike @ 2007 04 21, 23:35)
Maziui jau 7 menesiai, o pienas bega kaip beges - maitinant is kitos kruties, pagalvojus apie vaika, pagalvojus ar nebega, nieko negalvojant doh.gif Is visu isbandytu iklotu - man vieninteliai kurie neperslampa (bent jau reciau nei kiti) - tai vienkartiniai Chicco. Bet kadangi brangus sitas malonumas, tai namuose kasdien nesioju Avent daugkartinius, o anuos deduos kai einu i viesuma smile.gif . Beje, doc Vingro knygoje "Jusu kudikis" skaiciau, kad savaiminis pieno tekejimas yra - cituoju - "tam tikra neurozes forma, reikia kreiptis i neurologa, psichiatra arba seimos gydytoja", taip kad, smagu, kad as ne viena tokia neurotike lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Neurozes forma???????? Eina sau!!!!!!!!!!Tai mes visos cia neurotikes...Nu ne man, neurotikei, turbut tie daugkartiniai, skalbt reiks, as net pavalgyt nespeju doh.gif
Nu del neurozes tai cia jau visai... Gal tikrai geriau viena karta kur nors kreiptis, nereiks nei rinkikliu pirkt, nei skalbt daznai. Juk tikrai, man tai neteko matyti ar girdeti karves, kuria is vieno melztu, o is kito savaime pienas begtu. Arba begtu pienas savaime jai zolyte berupsnojant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mike @ 2007 04 21, 23:35)
Maziui jau 7 menesiai, o pienas bega kaip beges - maitinant is kitos kruties, pagalvojus apie vaika, pagalvojus ar nebega, nieko negalvojant doh.gif Is visu isbandytu iklotu - man vieninteliai kurie neperslampa (bent jau reciau nei kiti) - tai vienkartiniai Chicco. Bet kadangi brangus sitas malonumas, tai namuose kasdien nesioju Avent daugkartinius, o anuos deduos kai einu i viesuma smile.gif . Beje, doc Vingro knygoje "Jusu kudikis" skaiciau, kad savaiminis pieno tekejimas yra - cituoju - "tam tikra neurozes forma, reikia kreiptis i neurologa, psichiatra arba seimos gydytoja", taip kad, smagu, kad as ne viena tokia neurotike lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O tas Vingras kartasi ne tarybinių laikų rašytojas g.gif Nes galiu pasakyt nepatogu kad bėga tai nepatagu, bet šiaip tai gerai kad išbėga. Nes esu girdėjus, kad pas kitas neišbėga, o kaupiasi ir gaunasi skausmingi guzai.

Papildyta:
QUOTE(nep @ 2007 04 22, 12:41)
Neurozes forma???????? Eina sau!!!!!!!!!!Tai mes visos cia neurotikes...Nu ne man, neurotikei, turbut tie daugkartiniai, skalbt reiks, as net pavalgyt nespeju doh.gif
Nu del neurozes tai cia jau visai... Gal tikrai geriau viena karta kur nors kreiptis, nereiks nei rinkikliu pirkt, nei skalbt daznai. Juk tikrai, man tai neteko matyti ar girdeti karves, kuria is vieno melztu, o is kito savaime pienas begtu. Arba begtu pienas savaime jai zolyte berupsnojant rolleyes.gif

Nu čia irgi pasisakymas nieko sau. Cia irgi tarybiniu laiku filosofija: moteris prilyginama karvei doh.gif Nes gi reikdavo pamaitini ir išsitraukt, kad "tešmuo" nebūtų pilnas lotuliukas.gif
Aš tai tuos vienkartinius dažnai keičiu ir skalbiu. Nueinu rankų nusiplaut ir išskalbiu greitai. O kartais visus sudedu ir su skalbimo mašina išskalbiu. Tai neužima kalnus laiko ax.gif
Man tai visai smagi ta neurozės forma sakyčiau. Nesvarbu, kad rūbus daugiau skalbiu nei nešioju doh.gif , bet jaučiuosi laiminga neurotike 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylimukas: 23 balandžio 2007 - 11:36
o man tie daugkartiniai ..... Tikrai niekam nepatarčiau pirkt. Turiu aš juos, bet kai jau pienas bėga, tai jie man nepadeda - peršlampa visas įklotas kiaurai, tai reikia plaut ne tik įklotą, bet ir viršutinį rūbą. O ir kainuoja jie nemažai.
O visai ką kitą galiu pasakyt apie surinkėjus AVENTo - man tai jie buvo superiniai kai maitindavau mažikę, prisikaupiau atsargų ir nereikėjo vilgyti bereikalingai rankšluosčių pienuku clap.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 04 23, 12:18)
o man tie daugkartiniai ..... Tikrai niekam nepatarčiau pirkt. Turiu aš juos, bet kai jau pienas bėga, tai jie man nepadeda - peršlampa visas įklotas kiaurai, tai reikia plaut ne tik įklotą, bet ir viršutinį rūbą. O ir kainuoja jie nemažai.
O visai ką kitą galiu pasakyt apie surinkėjus AVENTo - man tai jie buvo superiniai kai maitindavau mažikę, prisikaupiau atsargų ir nereikėjo vilgyti bereikalingai rankšluosčių pienuku clap.gif

O noriu paklaust, ar piena kaupt saldymui galima i bet koki isvirinta stiklainiuka ar indeli, ar reikia specialiai pirkt atseit sterilu tam reikalui...Ir jei maitinant piena kaupi, tai ar ten jau taip steriliai ir iseina...
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 04 23, 14:52)
O noriu paklaust, ar piena kaupt saldymui galima i bet koki isvirinta stiklainiuka ar indeli, ar reikia specialiai pirkt atseit sterilu tam reikalui...Ir jei maitinant piena kaupi, tai ar ten jau taip steriliai ir iseina...

aš tai turėjau AVENTo VIA indelius. o kas čia nesterilaus- juk surinkėjus plauni ir virini, o indeliai jau būna paruošti naudojimui kai nusiperki. be to, šaldyti galima ne bet kokioj taroj, o tam skirtoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 04 23, 13:18)

Maitinu 1 m ir 2 men ir man visada is kitos kruties maitinant bega pienas, tai as pasikisu avent via indeli, prikapsi pienuko, o po to as ji supilu i kita indeli ir i kamera thumbup.gif o po to i koses drinks_cheers.gif Taip buvau prikaupusi apie 20 litru biggrin.gif
O kasdiena vaikstau su daukartiniais iklotais ir man jie labai patinka, tiesa, pradzioje ir man jie perslapdavo, bet geit susinormalizavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzhina: 25 balandžio 2007 - 14:21
QUOTE(Mylimukas @ 2007 04 23, 11:35)
O tas Vingras kartasi ne tarybinių laikų rašytojas g.gif  Nes galiu pasakyt nepatogu kad bėga tai nepatagu, bet  šiaip tai gerai kad išbėga. Nes esu girdėjus, kad pas kitas neišbėga, o kaupiasi ir gaunasi skausmingi guzai.

Papildyta:
Nu čia irgi pasisakymas nieko sau. Cia irgi tarybiniu laiku filosofija: moteris prilyginama karvei doh.gif Nes gi reikdavo pamaitini ir išsitraukt, kad "tešmuo" nebūtų pilnas lotuliukas.gif
Aš tai tuos vienkartinius dažnai keičiu ir skalbiu. Nueinu rankų nusiplaut ir išskalbiu greitai. O kartais visus sudedu ir su skalbimo mašina išskalbiu. Tai neužima kalnus laiko  ax.gif
Man tai visai smagi ta neurozės forma sakyčiau. Nesvarbu, kad rūbus daugiau skalbiu nei nešioju  doh.gif , bet jaučiuosi laiminga neurotike 4u.gif

Ka tarybiniais laikais moterys buvo lyginamos karvems?...Siaip ar taip juk turime bendro, duodame piena...Ir kas cia tokio. Na galejau parasyti kito zinduolio pavadinima. Bet karve juk visiems geriau pazistama pieno daveja, nei pvz. kumele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciackiene @ 2004 01 10, 16:28)
Sakykit mamos,

per kiek laiko jums susireguliavo pieno pasiula ir paklausa?  unsure.gif

Vat jau beveik trys savaites kaip maitinu krutimi, o is ju kaip teka pienas kada panorejes, taip ir teka ...

Taip, ir man kazkur tik per 3 men. susireguliavo, o taip tai ir drabuziai permirkdavo ir lova slapia budavo rytais. Dabar jau tuoj 9 men. ir vis dar pasitaiko tokiu tekejimu. Manau, kad gausesne pasiula geriau negu trukumas drinks_cheers.gif
Atsakyti