nusitraukiu piena kam kentet
Mano dukrytei septynios sav. Ruošiamės su vyru i darbovietės vakarėlį, tai nutraukiu pienuko dukrytei, kad turėtų ką valgyti, kai manęs nebus šalia.
O šiaip sau pienuko nenutraukinėju, o kai jau labai krūtys pritvinksta - priglaudžiu dukrytę ji nors truputėlį pageria ir jai gerai ir man palengvėja
O šiaip sau pienuko nenutraukinėju, o kai jau labai krūtys pritvinksta - priglaudžiu dukrytę ji nors truputėlį pageria ir jai gerai ir man palengvėja
Šita tema čia netiniama. Jos vieta prie KŪDIKIŲ ŽIDYMO
Mikasiene, jeigu būtų netinkama, tai moderatoriai ją perkeltų, manau O aš tai manau, kad ji čia labai tinkama, nes vistik klausimas apie moters fiziologiją ir potyrius, veiksmus ir elgesį po gimdymo
tai puikus budas maitinti kudiki mamytes pieneliu kai jos nera, nesupratau ir nesuprasiu tu mamyciu kurios kencia skausma ir nenusitraukineja sakydamos kad po to gaminsis labai daug pieno nesamone!!!!!!!!1 nusitraukinejau o kai atejo laikas susireguliavo ir gaminasi dabar tiek kiek kudikiui reikia netgi kartais primaitint reikia
As nenutraukineju, pradzioj buvo kelis sykius kad upeliais bego, nakti net slapia pabusdavau, jokie ikloteliai negelbejo, bet dabar kai maziukui jau 2 men. viskas susireguliavo. O kai krutys pritvinkdavo, prasydavau maziuko mama "pagydyt" ir labai padedavo kad ir kelis gurksnelius nugerdavo. Kadangi jis pas mane nera miegaliukas, tai zadint nereikedavo O neseniai kai man reikejo keliom valandom isbegti, tai pabandziau nusitraukt, tai nieko nesigavo nei su pientraukiu nei su rankomis, vos 20 gr isspaudziau per abi krutis, nebega nors tu ka, o kai maziukas valgo, tai net springsta kartais, upeliais teka
QUOTE(adriatic @ 2006 12 19, 14:29)
As nenutraukineju, pradzioj buvo kelis sykius kad upeliais bego, nakti net slapia pabusdavau, jokie ikloteliai negelbejo, bet dabar kai maziukui jau 2 men. viskas susireguliavo. O kai krutys pritvinkdavo, prasydavau maziuko mama "pagydyt" ir labai padedavo kad ir kelis gurksnelius nugerdavo. Kadangi jis pas mane nera miegaliukas, tai zadint nereikedavo O neseniai kai man reikejo keliom valandom isbegti, tai pabandziau nusitraukt, tai nieko nesigavo nei su pientraukiu nei su rankomis, vos 20 gr isspaudziau per abi krutis, nebega nors tu ka, o kai maziukas valgo, tai net springsta kartais, upeliais teka
Čia psichologiniai dalykai Aš vos tik pamatydavau vos kelių dienų savo kūdikį (mergytė inkubatoriuje buvo) - pienas čiurkšti pradėdavo
QUOTE(adriatic @ 2006 12 19, 13:29)
adriatic, tai gal nelabai gaunasi tau tą pienelį nutraukt, gal nelabai moki? Nes aš tai irgi pradžioj nemokėjau , bet ačiū gydytojai, kad paaiškino, parodė, išmokė.
Ir man tas pienas bėga, pirmus tris mėnesius tai išvis upeliais tekėjo. Būdavo atsibundu naktį, tai ne tik liemenukas bei naktiniai šlapi, bet ir pagalvė. Tai pradėjau naudoti įdėklus į liemenuką. Dabar jau susinormalizavo, nes ne taip bėga, bėga tik tada, kai valgo, bet ne tiek jau daug kaip anksčiau. Vienu žodžiu, iš vienos valgo, iš kitos varva. Bet aš tai niekad nenusitraukinėjau, nes tada išvis dar daugiau pienno gaminsis. Bent jau taip girdėjau.
nutraukineju po kiekvieno maitinimo. aciu, jau turejau mastita, susikaupe pienas. tai taip ziauru buvo, prapjaut reikejo. tad pasimokiau. durna buvau paklausiau, kad nutraukt nereikia, typo dar daugiau gaminsis!!!