Įkraunama...
Įkraunama...

Bėga pienas

QUOTE(zika1 @ 2006 02 18, 16:06)
LABUTIS,NA MUMS TIK SAVAITE  IR VARGSTU LABAI PIENAS FONTANAIS BEGA,PANELE BEZYSDAMA VISAS KRUTIS NUGRAUZE KAI TIK DUODU KRUTI TAI NORS I KELNES DARYK TAI PRIES MAITINIMA AS TRUPUTI NUTRAUKIU,PASKUI JAI DUODU BET JI NUO SIANAKT TOKIA NERAMI,TIUTE LABAI TRAUKIATIK ISKRENTA IR VERKIA JAUCIU GAL NEPAVALGO VA PAVALGE IR VISTIEK NERAMI TAI SUPYLIAU I BUTELIUKA TA NUTRAUKTA PIENELI,PAVALGE ,ATRUGO,NU IR APRIMO TAI IR NERVUOJUOSI NEZINAU KAME REIKALAS g.gif GALVOJU GAL MAN NUTRAUKINET PIENUKA KOL KRUTIS APGIS IR DUOT IS BUTELIUKO MATYCIAU KIEK SUVALGO,BET KAZIN KIEK TOKS VAIKAS TURI SUVALGYT g.gif ?PADEKIT MAMYTES. blink.gif

Žinau kaip būna... galiu tik paguosti, kad praeis kai mažylė išmoks teisingai krūtį paimti 4u.gif Man pirmom savaitėm irgi košmaras buvo, bet praėjo. Tepk Bepantenu spenelius po kiekvieno maitinimo, leisk krūtim kuo ilgiau "pakvėpuoti", užsigydyk žaizdeles, ir viskas susitvarkys... Šiaip nepatariama nusitraukti, nes gali pradėti mažėti pieno... Sunku pradžioj, bet praeina mirksiukas.gif Jei pamaitinus iš vienos krūties mažylė dar atrodo alkana, duok kitą. Pirmą mėnesį (o gal ir šiek tiek ilgiau) mano sūnus praktiškai tik valgė ir miegojo, nebuvo jokio rėžimo, nes mažam žmogučiui dar sunku nepavargus ištraukti visą reikiamą pienuko kiekį ir pasisotinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zika1 @ 2006 02 18, 16:06)
LABUTIS,NA MUMS TIK SAVAITE  IR VARGSTU LABAI PIENAS FONTANAIS BEGA,PANELE BEZYSDAMA VISAS KRUTIS NUGRAUZE KAI TIK DUODU KRUTI TAI NORS I KELNES DARYK TAI PRIES MAITINIMA AS TRUPUTI NUTRAUKIU,PASKUI JAI DUODU BET JI NUO SIANAKT TOKIA NERAMI,TIUTE LABAI TRAUKIATIK ISKRENTA IR VERKIA JAUCIU GAL NEPAVALGO VA PAVALGE IR VISTIEK NERAMI TAI SUPYLIAU I BUTELIUKA TA NUTRAUKTA PIENELI,PAVALGE ,ATRUGO,NU IR APRIMO TAI IR NERVUOJUOSI NEZINAU KAME REIKALAS g.gif GALVOJU GAL MAN NUTRAUKINET PIENUKA KOL KRUTIS APGIS IR DUOT IS BUTELIUKO MATYCIAU KIEK SUVALGO,BET KAZIN KIEK TOKS VAIKAS TURI SUVALGYT g.gif ?PADEKIT MAMYTES. blink.gif

jei nori duot is buteliuko tai 50-60gr,o siaip jei kruti ima gerai tai maitink is kruties, o tai pripras prie tiutes nenores kruties,tepk bepantenu kaip Ievius sake,o tai su tuo nusitraukinejimu varksi kaip as(tik tiek gerai kad zinau kiek suvalgo) . doh.gif
Atsakyti
Pirmus tris mėn užsitamponuodavau laisvąją krūtį kol maitinu marle arba įklotais į liemenuką vėlesniais mėnesiais. Dabar jau devintas mėnuo, nieko nereikia. Iš kitos krūties neteka, kai maitinu.Naktį taip pat neteka pieno upės, o pirmais mėnesiais tai su vyru naktim maudėmės piene laugh.gif . Niekas nepadėjo.
Atsakyti
Pirmais mėnesiais pienas tiesiog liedavosi, visai šlapia būdavau nuolat. doh.gif Tai tęsėsi du mėnesius. Paskui bėgdavo tik tada kai maitindavau (iš vienos maitindavau - iš abiejų bėgdavo lotuliukas.gif ), o nuo kokio 4 mėn. paklausa ir pasiūla susireguliavo rolleyes.gif
Atsakyti
Maitinu mažiukę jau 1 metai ir 5 mėn., pienas nustojo tekėti, kad jau nereikėjo įklotų į liemenėlę, tik po kokių 8 mėn.
Atsakyti
Vytuleeeee, tuuuu daaaar maitiniiiiiii? blink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2006 08 20, 19:58)
Vytuleeeee, tuuuu  daaaar  maitiniiiiiii? blink.gif  tongue.gif

Na, taip maitina rolleyes.gif Kodėl tiek nuostabos? mirksiukas.gif ax.gif Aš pasijusčiau nepatogiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 21 rugpjūčio 2006 - 16:41
mane taip pat kankina ta problema. Iš pradžių tai vis šlapia ir šlapia. Ne tik aš, bet ir Gabytė. Dabar, kai praėjo keturi mėnesiai, tai bėga, kai maitinu...ir nebetaip stipriai..Ačiū Dievui... biggrin.gif
Atsakyti
Maitinu jau beveik 7 men., iklotu reikia nuolat. Bet nesiskundziu, geriau daugiau, nei maziau tongue.gif
Atsakyti
Mano berniukui 2men, diena dar nieko, bet be vienkartiniu niekur negaliu iseiti nes bus beda, o nakti tai jokie iklotai ne padeda, pieno uztektu dar vienam leliukui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2006 08 20, 19:58)
Vytuleeeee, tuuuu  daaaar  maitiniiiiiii? blink.gif  tongue.gif

kas čia tokio keisto? aš pati galvoju maitinti iki 1,5m. o po to planuose antras kliackas. jei nebūtų tolimesnių planų, gal ir maitinčiau iki kokių 2 metų.

o situacija pas mane tokia: nuo pat pradžios kai pradėjo tekėti pienukas, tai vis dar teka (mažyliui 4mėn 1sav.). tiesa pasiekimas - jau dienom ir naktim nebeteka bet kada, tik kaip maitinu. nes iki 3mėn. tekėjo dažnai net ir bet ką kitą veikiant doh.gif

aš naudoju jonsons įklotus - kiek esu bandžius, labiausiai patiko, daugiausiai sugeria.
Atsakyti
o sakykit tie sugerejai kai istisai bega naudigiar neverta ju pirkti man kaip zirafai kol daeina... biggrin.gif
Atsakyti