QUOTE(zika1 @ 2006 02 18, 16:06)
LABUTIS,NA MUMS TIK SAVAITE IR VARGSTU LABAI PIENAS FONTANAIS BEGA,PANELE BEZYSDAMA VISAS KRUTIS NUGRAUZE KAI TIK DUODU KRUTI TAI NORS I KELNES DARYK TAI PRIES MAITINIMA AS TRUPUTI NUTRAUKIU,PASKUI JAI DUODU BET JI NUO SIANAKT TOKIA NERAMI,TIUTE LABAI TRAUKIATIK ISKRENTA IR VERKIA JAUCIU GAL NEPAVALGO VA PAVALGE IR VISTIEK NERAMI TAI SUPYLIAU I BUTELIUKA TA NUTRAUKTA PIENELI,PAVALGE ,ATRUGO,NU IR APRIMO TAI IR NERVUOJUOSI NEZINAU KAME REIKALAS GALVOJU GAL MAN NUTRAUKINET PIENUKA KOL KRUTIS APGIS IR DUOT IS BUTELIUKO MATYCIAU KIEK SUVALGO,BET KAZIN KIEK TOKS VAIKAS TURI SUVALGYT ?PADEKIT MAMYTES.
Žinau kaip būna... galiu tik paguosti, kad praeis kai mažylė išmoks teisingai krūtį paimti Man pirmom savaitėm irgi košmaras buvo, bet praėjo. Tepk Bepantenu spenelius po kiekvieno maitinimo, leisk krūtim kuo ilgiau "pakvėpuoti", užsigydyk žaizdeles, ir viskas susitvarkys... Šiaip nepatariama nusitraukti, nes gali pradėti mažėti pieno... Sunku pradžioj, bet praeina Jei pamaitinus iš vienos krūties mažylė dar atrodo alkana, duok kitą. Pirmą mėnesį (o gal ir šiek tiek ilgiau) mano sūnus praktiškai tik valgė ir miegojo, nebuvo jokio rėžimo, nes mažam žmogučiui dar sunku nepavargus ištraukti visą reikiamą pienuko kiekį ir pasisotinti