Įkraunama...
Įkraunama...

Geriau nei tikėjausi -lengvas gimdymas

QUOTE(ragnez @ 2008 01 02, 15:55)
tiesa, pastebejau,kad truputi ne taip parasiau  blush2.gif pagimdziau 5dieni vidurdieni, o ne vidurnakti  blush2.gif nakti is 4dienio i 5dieni prasidejo saremiai, 5dienio ryta nuvaziavom i gn, ir po keliu valandu turejom 2.gif:
gero gimdymo  4u.gif

ai, brangute, koks skirtumas kada...Svarbu, kad PURPT ir yra thumbup.gif O TAu taip purpt purpt su visais vaikiukais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2008 01 02, 12:09)
Labai juokingai skamba "diedas", nes as saviski tarp podruskiu irgi kartais is tos dideles meiles pavadinu.
A le ot, maniskis mane irgi del kiekvieno "sudniekio" ragina skambyti ginei ar jau tikrintis. Bet as jam paaiskinu, kad esu apsiskaicius motera ir cia taip turi buti. TAi lieku namie. Bet irgi susinervinu, kai uz mane pradeda skambineti..
Papildyta:
o jutai kaip tie 4 cm veriasi? Man sianakt paryciais kazkaip po eilinio wc pasisedejimo maudeno (bet laaabai jau kulturingai) pilvo apacia kaip per mm ir miegant jutau lengva (irgi labai jau kulturinga) sleikstuliuka/pykinima. Mintyse pagalvojau: "Geras! Dienos begyje reiktu gal pasitikrinti?" Bet atsikeliau, isgeriau kavos su 2 sureliais, sedau dirbt prie kompo, draugelis is Norvegijos paskambyjo ir man vel "ciki!" Gal sakau, ten kazkas jau veresi... 5dieni eisiu vizituotis. Gal ras koki didesni plysi nei 1,5 cm g.gif

nieko nejutau schmoll.gif viskas kaip visada buvo. Nieko TOKIO, ypatingo ar išskirtinio. Mama dar paklausė ar tašę imsiu, jau susiruošus, tai tik pasijuokiau, kad kurių velnių su savim tampytis, gi tik į apžiūrą važiuoju. Nieko nejutau. Ai, man išvis gimdyma skaip sapnas - bum ir turiu vaiką biggrin.gif netikėtai ir nelauktai
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2008 01 02, 15:17)
ai, brangute, koks skirtumas kada...Svarbu, kad PURPT ir yra  thumbup.gif O TAu taip purpt purpt su visais vaikiukais? g.gif

antra ir trecia gimdziau greiciau ir lengviau negu pirma, bet artejant gimdymui jau pastebedavau ir "nusileidusi pilvuka", ir paruosiamuosius saremius.
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2008 01 02, 16:17)
ai, brangute, koks skirtumas kada...Svarbu, kad PURPT ir yra  thumbup.gif O TAu taip purpt purpt su visais vaikiukais? g.gif

Oi as irgi noreciau,kad tik purpt ir yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 01 02, 16:59)
nieko nejutau  schmoll.gif  viskas kaip visada buvo. Nieko TOKIO, ypatingo ar išskirtinio. Mama dar paklausė ar tašę imsiu, jau susiruošus, tai tik pasijuokiau, kad kurių velnių su savim tampytis, gi tik į apžiūrą važiuoju. Nieko nejutau. Ai, man išvis gimdyma skaip sapnas - bum ir turiu vaiką biggrin.gif netikėtai ir nelauktai

SAAKES!! Kaip fainai!
O man siandien paryciais kulturingai maude pilvo apacia po eilinio uzejimo i wc ir lyg daugiau isskyru buvo. Bet tokiu normaliu, o ne kokiu tai ten itartinu. Iki kokios 12 val lengvas silpnumas su kulturingu sleikstumu. Paryciais beziurint "Izaura" (niekam nesakot, gerai!) jau deliojausi mintyse dienos plana, kad gal vaziuosiu dienos begyje. Bet buvo toooks ikvepimas atsakineti uzklausimus (dirbu namuose), kad visi pykinimai praejo. Grizo MB su 16 vyno buteliu (ai, ekspertas sios srities), tai taure ikaliau...Ir dar geriau pasidare. Ryt su drauge rimtai leksim i Akropoli ledu ir pasishopinti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
...klausausi jau antra diena mergytes tonusu (100% gavau patvirtinima, kad panike), nes viena nakti istisai buvo pilvas kaip sutrauktas ir jau nebejutai judesiuku. Su tais judesiukais man visada buvo savotiskai: vis maniau- bus rami mergina, miega istisai, vakare tik apsivercia...O kai pajunge dirzus...sirdele plake ir judesiukai fiksavosi kaip po kroso! Judrumas neispasakytas!!!!! Vijurka kvadratu jei ne daugiau ...Bet as savo pilvuze nieko nejauciu... Siandien- tas pats. Juda, kuicias, malasi moteriske...o as tik kazkokius lengvus lengvus padrebuliukus jauciu. Jau kaip idomu, kokia bus istikruju gyvenime?... Per tuos judrumus "savo vaika" atpazinau . Kazkaip man jos tas ramumas nesiderino su manim pacia ir teciu Mes abu is isores gal ir atrodom poramiai, bet gilias saknis knisam.
Tai va, tu sirdeles duziu klausyciau ir klausyciau. Mergina sveria +/- 3,6 kg ir vystosi pagal klasikini vadoveli. Mano gimdos ilgis 0,5 cm, o prasiverimas 2 cm...Sekantis vizitas 9 diena, o terminas jau ketvirtadieni..Ziuresim...

Begu valgyt vederu...MB mane lepina jau kelinta savaite, as, matai, save saugau
Atsakyti
Smagu, kai taip viskas lengvai ir greitai kitoms mamytėms wub.gif Giliai širdyje manau kiekviena to sau linkime - taikaus ir lengvo leliaus atkeliavimo į šį pasaulį rolleyes.gif
Man likusios šiek tiek mažiau nei dvi savaitėlės, bet nieko ypatingo irgi nejaučiu. Savijauta gera, tikrai nei skauda ką, nei energijos trūksta. Kol kas esame su kleckiuku lyg ir susitarę, kad niekur nesiskubins jis ir leis mamytei dar pasibaigti visokius reikaliukus, kad paskui galėtume džiaugtis ir visą dėmesį skirti tik jam. Žiūrėsim, kaip seksis tų susitarimų laikytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 01 01, 21:37)
na aš tai tikrai pagimdžiau nei iš šio nei iš to. Nuvažiavau į apžiūrą. O gydytoja pasakė, kad neišleis, kaklelis 4 cm atsidaręs, išsilyginęs, šiąnakt gimdysim.

Aš irgi pagimdžiau nei iš šio, kaip jūs sakot, nei iš to biggrin.gif Naktį mane pylė šaltas prakaitas ir šiaip kažkaip keistai jaučiausi, bet tai tikrai nebuvo jokie sąrėmiai ar kiti gimdymo požymiai . Beto man iki gimdymo buvo likusios 3 savaitės. Ale sugalvojom su vyru prieš egzą univere, nulėkti apžiūrai pas gydytoją (nes pakeliui buvo biggrin.gif ) ........ ir nebereikalo bigsmile.gif ..... gydytoja sako... iki pietų pagimdysim bigsmile.gif Tai va ........ teko padėti knygas ir sąsiuvinius į šoną biggrin.gif Po 4 valandų pagimdžiau wub.gif Viskas buvo čiki, tik nebuvau tam pasiruošus ...... vyrui teko supirkt nekuriuos kūdikio daiktus biggrin.gif Net tašės į ligoninę, kaip po tokios, susikrovus neturėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2008 01 02, 16:30)
Oi as irgi noreciau,kad tik purpt ir yra  ax.gif

man ta butent taip ir buvo rolleyes.gif su mano gymdimu galejau ir ryte pabust o naujagimis tarp koju doh.gif bigsmile.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kai laukiausi dukrytes, laksciau kaip ant sparnu, net i kalnus kopiau thumbup.gif
Iki 41sav. viskas buvo labai liuks, tik pagulde i patalogini, nes kaip ir laikas gimdyti, bet dar niekas nevyksta, kaklelis pilnai uzsidares doh.gif Palatoje gulejom keturios, like trys del auksto krausjospudzio paduldytos, as viena "galudienii" begiojau po kolidorius, procedurinius, seseles liepdavo ramintis ir juokdavosi, kad as kaip sporto stovykloj esu biggrin.gif o va kai buvo ligiai 42 sav. gydytoja pasaek, ner ko laukti keliam i gimdykla blink.gif oi, pagalvojau, man sakes... perkele i gimdykla, nieko, per apziura, gydytojas klausia - o as jum cia bega??? doh.gif o ka as zinau??? i klausima klausimu atsakiau lotuliukas.gif as net nepajauciau, kad man vandenys nubego, matyt is strioko, kad jau gimdyti reiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Prasom prasom, laukiam ispudziu is serijos "pagimdziau nei sio nei to" DAR!!!

O man vakar sis bei tas vyko istisa diena. Paruosiamieji saremiai ir didelis skausmas nugaros apacioje. I valanda po 4-5 saremiukus. Laukiau trumpesniu pertraukeliu, bet ne... Paryciais uzmigau ir siandien as vel "kaip niekur nieko". Ridikelis!!! Gine liepe guleti. Bet ka ten! Mieguistumas yra, bet taip norisi egle nupuosti, susitvarkyti buta...Antras etapas "lizdo tvarkymo" tongue.gif . Durniausia, kad gine pasake, jog tokie paruosiamieji gali ir apie dvi savaites testis...Bet tokiu atveju, man grestu jau pernesiojimas...O grazu butu gimdyt poryt: 2008 01 08 wub.gif

Siandien dar prie kompo uzsakymus padarysiu, buta sutvarkysiu, prie patalynes mergytei noriu drugelius prisiuti ir ...VISKAS JAU BUS PARUOSTA! mirksiukas.gif
Atsakyti
As is tu - kur nei is sio, nei is to.. Kadangi abu nestumus, o ypac antra budavo dazni gimdos susitraukimai, paruosiamieji saremiai, tai as ir tikruosius jais palaikydavau. Su pirmuoju tai tik gimdymo stalo vandenis nuleido. O antraja gimdziau namie, tai gerai, kad pribuveja netoli gyvena. Nes as jai paskambinau, kai mano nuomone saremiai prasidejo, o ten jau buvo 10 cm atsidarymas ir buvo beprasidedancios stangos. Tai pribuveja atvaziavo per 10-15 min ir per panasu laika 'pagavo' dukryte.
Atsakyti