QUOTE(zmirzlina @ 2008 06 29, 20:03)
Mielosios mano, esu pagimdžiusi du vaikelius, jie jau paaugę, todėl dabar drąsiai galiu daryti šiokias tokias išvadas. Pirmiausia - nėštumas, tai pačios gražiausios moters dienos gyvenime ir nepakartojamos. Ir visai nesvarbu, kad pykino, kad buvo sunku, kad gulėjau ne kartą su gręsenčiu. Visvien-super. Antra - gimdymo momentas. Pirmą vaiką gimdžiau rėkdama, atsiklausiau akušerės, ji sako, rėk, jei bus lengviau. Rėkimas tikriausiai ėjo iš vidaus. Ir vaikelis dabar rėksnys, piktas , suirzęs, viskuo nepatenkintas (vienuolikametis jaunuolis), prie jo kimba ligos, bėdos. O antrą vaiką gimdžiau juokdamasi (Irgi taip darėsi natūraliai), nors ir neišnešiota mano mergytė judri, guvi, linksma, kvatoklė, skubanti, visada su šypsena. Aš manau, kad medikas gimdymą tik stebi, o 100 procentų tai tavo veiksmas. Nusiteikite gerai, nieko nebijokite ir viskas bus labai gerai. Gimdymas tai tik lašas jūroje, palyginti su tuo, kiek visko bus ir kiek reikės stiprybės iki vaiko pilnametystės. Sėkmės visoms.
Labai graziai parasyta, pritariu 100 proc.
Papildyta:
As visa laika galvojau, kad pagimdysiu gerai ir greitai, nezinojau to jausmo, bet ir nieko neklausinejau, ar skauda ar kaip ten buna, tiesiog galvojau, kad man bus viskas gerai, nebijojau gimdyti, nebijojau nieko, ramiai laukiau tos dienos, o kai nuvykau gimdyti, su gera nuotaika, su geru nusiteikimu, daktare budejusi pasake, oi taves laukia ilgas ir sunkus gimdymas, butent po siu zodziu as pasimeciau, nebezinojau, kas manes laukia, ka dartyi ir tai ismuse mane is veziu.
Paskui keiciantis pamainai, sugrizo mano daktare ir ji mane greitai atstate i vieta, sako susikaupk, nusiteik, daryk taip ir anaip, viskas bus gerai, as ja pradejau tiketi, stengtis ir viskas greitai pasibaige, tik mano daktare man palengvino kacias ir padejo lengvai ir gerai pagimdyti...Todel jai labai aciu...