Man labai idomu butu zinoti,kaip jauciasi mama ir vaikelis ta diena,kai jau prasides gmdymas, nors mama dar ir nezino kad po keliu val.prasides saremiai ar tai vandenu nutekejimas.Gal kas pamena ta ispudinga diena,ar vaisius buvo ramus ar kaip tik aktyviai judejo.Labai idomu kokie ispudziai ir prisiminimai
QUOTE(28zuika @ 2010 06 21, 12:33)
Man labai idomu butu zinoti,kaip jauciasi mama ir vaikelis ta diena,kai jau prasides gmdymas, nors mama dar ir nezino kad po keliu val.prasides saremiai ar tai vandenu nutekejimas.Gal kas pamena ta ispudinga diena,ar vaisius buvo ramus ar kaip tik aktyviai judejo.Labai idomu kokie ispudziai ir prisiminimai
buvo man atrodo kaip visada
Mano mergytė irgi buvo tokia kaip visada - iš ryto miegaliukė, o po to spurdėjo, judėjo, spardėsi per visus sąrėmius, net jaučiau sukimosi jausmą..Gydytoja aišku netikėjo, kai pasakiau, kol pati per gimdymą nepamatė, sako žiūrėkit, tikrai kaip galvytę sukioja ieškodama tinkamiausios padėties užgimti..Reziumė - jaučiau ją visą laiką..
QUOTE(28zuika @ 2010 06 21, 14:33)
O aš tiesiog pabudau anksti ryte su bėgančiais vandenimis. Iš vakaro nieko ypatingo nevyko.
Maniskis buvo labai ramus, kadangi gulejau ligonineje, gydytoja siunte net keleta kartu sirdies tonu uzrasyti. Matyt kaupe jegas:)
Pirma dukryte tai paskutine savaite muistesi,labai skaudejo nugara,gimda..Na vienu zodziu skausmai is visu pusiu,bet uzsibuvo 10dienu ilgiau,tai kai nurimo mazyle pilvuke,tai skatino man gimdyma. O berniukas netiketai visai.Nuejau ryte pas daktara,jis pasake,kad savaite dar ramiai galiu but namie.Pasivaiksciojau po parduotuves,nuvaziavau pas tevus i svecius,pagalvojau pas juos pernakvosiu.Nuejau i vonia,pakeliau koja,kad ilipt issimaudyt ir tik pykst-vandenys nubego Dabar trecias nestumas,viskas dar kitaip nei anuos du Jauciu kiekviena judesi,jauciau kaip nusileido mazylis,jauciu kaip pleciasi raisciai,klubus,kirksnis skauda.Nerimas dabar kasdien.Paruosiamieji saremiai tokie stiprus,ko nebuvo praeitus kartus
neprisimenu
labai būtų įdomu paskaitinėti, kaip moterys buvo nusisteikusios gimdyti per tokius karščius................ar dar minčių buvo................
Toks ir nusiteikimas, kai pirmą kartą gimdai, tai nežinai kas laukia...
Nusiteikus buvau viskam. Bet jau priėmime apėmė tokia linksma nuotaika ir euforija, kad mano gydytoja, jau po gimdymo man prasitarė, kad su baime laukė, kada baigsis ta euforija, bet ji taip ir nesibaigė....
Nusiteikus buvau viskam. Bet jau priėmime apėmė tokia linksma nuotaika ir euforija, kad mano gydytoja, jau po gimdymo man prasitarė, kad su baime laukė, kada baigsis ta euforija, bet ji taip ir nesibaigė....
QUOTE(Aspera @ 2010 04 21, 14:13)
Sveikos, sūnų pagimdžiau prieš 4,5 mėn. Gimdymas mano tęsėsi 7 sav. jau 30 nėštumo savaitę vaikas pradėjo prašytis į pasaulį. Teko pagulėti ligoninėje ir likusį nėštumo laiką. Vos tik ką namie padirbu iš karto skauda, kaklelis atsidarinėjo dar labiau, pagulėjus vėl užsidarinėjo. Bet kol didžioji diena neatėjo vis save nuteikdavau, kad gimdysiu lenvai, greitai ir be nuskausminimo. 36 savaitę prasidėjo eiliniai fejerverkai - atsidarymas 4 cm, o aš nieko nejaučiu. Keliauju ligoninėn laukti gimdymo. Ir nuteikinėju save teigiamai. Guliu savaitę, laukiu gimdymo, daktaraiu ateina vis pažiūrėti, ar negimdau. Paleidžia namo. 37 sav. - ryte atsikeliu, nes man susuko pilvą, po valandos dar, po 20 min dar. Jaučiu - čiandien gimdysiu. Taip ir buvo. Atvažiuoju į AK priimamąjį - atsidarymas 6 cm - į gimdyklą. 10,00 susipažinau su akušere, 12,10 pradėjau gimdyti. Nerėkiau, nes visą laiką snaudžiau, man neskaudėjo, o tik suskaudo 5 kartus. Bandžiau juokauti, klausinėjau, bendravome su vyru ir akušere.
Jeigu tokie gimdymai bus visi - galėčiau gimdyti ir gimdyti.
Tad pagimdžiau lengvai, greitai ir be nuskausminimo.
Jeigu tokie gimdymai bus visi - galėčiau gimdyti ir gimdyti.
Tad pagimdžiau lengvai, greitai ir be nuskausminimo.
tikrai idomiai labai
Sveikinu augkite dideli
Turejau gimdyti lapkricio 17 (antradieni), bet man kazkodel uzsiciklino, kad penktadieni gime vaikuciai buna labai laimingi (kazkur skaiciau). Nu ir sulaukiau penktadienio.. Bet nemanau, kad nuo isitikinimu priklauso, kaip gamta sutvarko, taip ir buna
QUOTE(Dainulia @ 2010 07 29, 22:18)
mano gydytoja, jau po gimdymo man prasitarė, kad su baime laukė, kada baigsis ta euforija, bet ji taip ir nesibaigė....