Įkraunama...
Įkraunama...

Geriau nei tikėjausi -lengvas gimdymas

Pirmas gimdymas - pabudau naktį 2.10 min., o 4.05 jau turėjau mergaitę. Antras gimdymas- pilvuką suspaudė namuose apie 11.30, o 0.55 jau turėjau antrą mergaitę, jeigu būčiau iš priėmimo pati į skyrių nepabėgus, tai tikriausiai ten būčiau ir pagimdžiusi.Skausmai buvo dideli, bet kai taip viskas greitai, tai nespėji įsijausti į juos smile.gif
Atsakyti
Na tikrai mielosios, labai daug kas priklauso nuo pačios nusiteikimo user posted image , na aš kaip ir visos bijojau gimdymo, bet daugiau turbūt dėl to kad mažąjam žmogeliukui nieko nenutiktų user posted image , ačių dievuliui viskas labai gerai, į gimdyklą kai nuėjau didelių skausmų nejaučiau buvo 15 val, o 19.05 jau laikiau ant rankų savo mažąją angeliukę, nu aš kažkaip dabar pagalvoju tai nei to skausmo neatsimenu...tik tas gražias akimirkas ,kai su vyru pirmąjį kartą pamatėm savo stebukliuką.... user posted image
Atsakyti
Aš tai atsimenu dar kitam forume, viena forumietė taip gražiai papasakojo apie gimdymą ax.gif Ji gimdė su epidūru, viskas praėjo lengvai, gerai baisiausia buvo tik per patį stūmimą.Ir kažkodėl aš labai įsijaučiau į tuos žodžius ir dingo visa baimė.Gimdymo nebijojau visai schmoll.gif .Ir pati gimdžiau su epidūru.Pradžioj sąrėmius jaučiau , paskui nuskausmino.Tada beveik visą dieną gimdykloj su vyru juokavom, vis skambinau mamai ir sakiau patenkinta - o aš gimdau biggrin.gif , na o aišku kad baisiausia buvo per stūmimą nes tada jau nebenuskausmino.Bet to baisumo cielos 20 min tongue.gif , o po to jau niekad nepamirštamas jausmas ir gražiausios gyvenimo akimirkos tongue.gif
Tikrai tikiu kad daug kas priklauso nuo nusiteikimo drinks_cheers.gif
Lengvo gimdymo,mamytės mirksiukas.gif
Atsakyti
ash taip pat manau, kad mano gimdymai buvo lengvi.
abu kartus saremiai prasidejo apie 1 val nakties. pirma karta ishvakarese ishejo gleiviu kamshtis - ish to supratau, kad jau greitai gimdysiu smile.gif su saremiais prasivarcheu namie iki ryto, apie 8 nuvazhiavom i gimdymo namus, 12 turejau sunu smile.gif
antra karta dvi paras priesh gimdyma jauchiau paruoshiamuosius saremius. jie buvo gana stiprus ir reguliarus, bet kazhkodel buvau tikra, kad dar negimdau smile.gif tikrieji saremiai prasidejo nakti. apie 4 valanda nuvazhiavom i gimdymo namus, 6.30 turejau antra sunu smile.gif
abudu kartus gimdzhiau su epiduru. jei gimdysiu trechia - rinksiuosi naturalu gimdyma wub.gif

kai laukiausi pirmojo ir nezhinojau, kas yra gimdymas, truputi bijojau. bet jauchiau, kad atejus laikui zhinosiu, kas vyksta ir ka reikia (ka noriu) daryti. taip tikrai ir buvo (ty zhinojau, ko noriu). deja ligonineje nebuvo nei noro, nei jegu pasakyti apie tai gydytojams. mano patarimas besiruoshianchioms gimdyti - suzhinokite kuo daugiau apie neshtuma ir gimdyma, apie naujagimi, apie ligonine, kurioje ruoshiates gimdyti, pasiruoshkite gimdymo plana.
pasitikekite savimi, savo kunu, savo kudikiu - tikrai instinktyviai pajusite, ka ir kaip reikia daryti, tereikia isiklausyti smile.gif
Atsakyti
Smagu skaityti tokius grazius jusu prisiminimus 4u.gif O as vis dar labai bijau blush2.gif Nors ejau ir i Semetos kursus, kad tik mane nuramintu deja... Bet as ne skausmo bijau, o del leliuko. Noriu gimdyti naturaliai, o bijau, kad skausmas gali mane issekinti ir stumti jegu pritruksiu blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Zydre2 @ 2005 04 29, 19:23)
Smagu skaityti tokius grazius jusu prisiminimus 4u.gif O as vis dar labai bijau blush2.gif  Nors ejau ir i Semetos kursus, kad tik mane nuramintu deja... Bet as ne skausmo bijau, o del leliuko. Noriu gimdyti naturaliai, o bijau, kad skausmas gali mane issekinti ir stumti jegu pritruksiu blink.gif .

nėra ko bijoti tikrai, patikėk, nusiteik geram, galvok kaip tu džiaugsiesi kai tik iš vysi savąjį džiaugsmą, neapsakomą džiaugsmą.negalvok kad skaudės ar tu kažko nepajėgsi, tu pajėgsi galbūt net geriau už kitas, tik nebijok.Stiprybės tau!!! friends.gif soske.gif
Atsakyti
[SIZE=7][COLOR=red]
Sveikos, aš galiu pasakyti kad gimdymas nėra toks baisus ir skausmingas kaip kartais girdime, žinoma kiekvienai individualiai, kuomet nejauti baimės viskas praeina puikiai,patikėkit. Kadangi lankiau Šemetos mokyklėlę, žinojau viską kas ir kaip gali būti, todėl buvau rami. Daug lemia nusiteikimas ir pasiruošimas. umn.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Aš visai nebijau gimdyti, esu tikra , kad viskas bus gerai, greitai, ir nors ir skausmingai epidūrinio tikrai nesielisiu ir pagimdysiu kaip visos moterys pagimdo, juk tai natūralu smile.gif , ir manau, kad dažnau baimė ir nusiteikimas pakenkia todėl ir skauda ir viskas baisiau atrodo ax.gif , tikiuosi mano geras nusiteikimas man ir mano mažyliui padės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bafi: 09 gegužės 2005 - 18:53
Nors visi gimdymai yra skirtingi, bet tikiosi, kad antras vaikutis gims taip pat lengvai kaip ir dukiryte biggrin.gif . Visa gimdyma laukiau kada prasides tie siaubai apie kurios taip pasakojama 4u.gif
Atsakyti
:4u: :du paskutinieji gime super lengvai ir greitai.po sudetingo pirmagimio atejimo,ir antraji tikejaus isvysti po12val.maratono.o buvo kitaip.saremiai uzklupo fantastiska,ankstyva liepos ryta po7.iki ligonines 30min.keisti saremiai kas5min.bet neskauda.nuvykus iki li-nes pildo palengva dokumentus.nutaria patikrinti.tada daktaras susauke visa personala-7cm.gimda atsiverus.kad gimdau-nejauciu.taip 10jau ant ranku dukrele laikiau.trecias gime panasiai,tik budresne buvau,kad i ligonine speciau
Atsakyti
sūnelį pagimdžiau greitai - per 4val. Nesitikėjau, kad viskas vyks taip greitai, staigiai. Net išsigąsti nespėjau, išvis vos susigaudžiau kas vyksta. Važiavau į apžiūrą, o likau gimdyti.
Atsakyti
as tai labai laukiu savo gimdymo ir visai nebijau. Nesvarbu kiek jis testusi, ar skaudes, ar ne. Vistiek tas jausmas turetu but nepakartojamas... blush2.gif
Atsakyti