Įkraunama...
Įkraunama...

Geriau nei tikėjausi -lengvas gimdymas

Tai ir bijom del to, kad nezinom ko bijot.. lotuliukas.gif zinom, kad skauda labai, o kaip yra is tikruju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikse @ 2010 04 20, 11:22)
Man  nestuke.gif  33sav. tai ir laiko cia jau nebedaug.O baimes  doh.gif  siaubas.Nors sese ginekologe,bet vis tiek..

Bijau ,bet ir pati nzn ko..atrodo viska teoriskai zinau,bet kaip bus realiai... blush2.gif

Tau nerealiai pasisekė. Būsi kaip už mūro sienos su sene pašonėje. Mano sesė tik vaikų slaugytoja (su laaaabai didele patirtim), tai man jautėsi nerealus palaikymas. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, sūnų pagimdžiau prieš 4,5 mėn. Gimdymas mano tęsėsi 7 sav. jau 30 nėštumo savaitę vaikas pradėjo prašytis į pasaulį. Teko pagulėti ligoninėje ir likusį nėštumo laiką. Vos tik ką namie padirbu iš karto skauda, kaklelis atsidarinėjo dar labiau, pagulėjus vėl užsidarinėjo. Bet kol didžioji diena neatėjo vis save nuteikdavau, kad gimdysiu lenvai, greitai ir be nuskausminimo. 36 savaitę prasidėjo eiliniai fejerverkai - atsidarymas 4 cm, o aš nieko nejaučiu. Keliauju ligoninėn laukti gimdymo. Ir nuteikinėju save teigiamai. Guliu savaitę, laukiu gimdymo, daktaraiu ateina vis pažiūrėti, ar negimdau. Paleidžia namo. 37 sav. - ryte atsikeliu, nes man susuko pilvą, po valandos dar, po 20 min dar. Jaučiu - čiandien gimdysiu. Taip ir buvo. Atvažiuoju į AK priimamąjį - atsidarymas 6 cm - į gimdyklą. 10,00 susipažinau su akušere, 12,10 pradėjau gimdyti. Nerėkiau, nes visą laiką snaudžiau, man neskaudėjo, o tik suskaudo 5 kartus. Bandžiau juokauti, klausinėjau, bendravome su vyru ir akušere.
Jeigu tokie gimdymai bus visi - galėčiau gimdyti ir gimdyti. lotuliukas.gif
Tad pagimdžiau lengvai, greitai ir be nuskausminimo.
Atsakyti
QUOTE(Aspera @ 2010 04 21, 17:13)
Sveikos, sūnų pagimdžiau prieš 4,5 mėn. Gimdymas mano tęsėsi 7 sav. jau 30 nėštumo savaitę vaikas pradėjo prašytis į pasaulį. Teko pagulėti ligoninėje ir likusį nėštumo laiką. Vos tik ką namie padirbu iš karto skauda, kaklelis atsidarinėjo dar labiau, pagulėjus vėl užsidarinėjo. Bet kol didžioji diena neatėjo vis save nuteikdavau, kad gimdysiu lenvai, greitai ir be nuskausminimo. 36 savaitę prasidėjo eiliniai fejerverkai - atsidarymas 4 cm, o aš nieko nejaučiu. Keliauju ligoninėn laukti gimdymo. Ir nuteikinėju save teigiamai. Guliu savaitę, laukiu gimdymo, daktaraiu ateina vis pažiūrėti, ar negimdau. Paleidžia namo. 37 sav.  - ryte atsikeliu, nes man susuko pilvą, po valandos dar, po 20 min dar. Jaučiu - čiandien gimdysiu. Taip ir buvo. Atvažiuoju į AK priimamąjį - atsidarymas 6 cm - į gimdyklą. 10,00 susipažinau su akušere, 12,10 pradėjau gimdyti. Nerėkiau, nes visą laiką snaudžiau, man neskaudėjo, o tik suskaudo 5 kartus. Bandžiau juokauti, klausinėjau, bendravome su vyru ir akušere.
Jeigu tokie gimdymai bus visi - galėčiau gimdyti ir gimdyti. lotuliukas.gif 
Tad pagimdžiau lengvai, greitai ir be nuskausminimo.

Nu cia geras.. thumbup.gif gerai kai taip buna. smile.gif
Atsakyti
orgazmas gimdymo metu
Atsakyti
Nuotaika buvo labai pakyleta su baimes elementais. Kadangi gimdziau su epiduru,tai visa gimdyma buvo liux, nerealu thumbup.gif
Atsakyti
As gimdziau net nezinau su kokiu nusiteikimu smile.gif 00:00 prasidejo saremiai, kas 10 min, pradejau kazkaip instinktyviai melstis, baime sneliko, 01:00 nubego namie vandenys ir jau keliau vyra, vaziavom i ligonine. Atvaziavus pasake, kad atsidarymas 4zm, man pasirode kad labai mazai smile.gif Cia visa laika kazkaip lengvai praleidau, uzeidinedavo tie saremiai, bet nepasakyciau, kad labai jau skaudus g.gif Tarpuose ir juokavom ir kalbejom ir siaip, bet daugiausia tai meldziausi ir prasiau Dievulio palaikymo ax.gif Gimdziau be epiduro, nes kiek girdejau kad mamai jis skausma tai gal ir nuima, bet jo deka nesigamina kazkoks hormonas, kuris skausma nuima kudikiui, juk jam irgi ten ne pyragai... Na bet ne esme... Vnz 04:15 jau turejau savo sunaiteli ant krutines smile.gif Dabar po to ideto youtubej filmuko nusiteikinesiu, kad gimdysiu su orgazmu biggrin.gif
Atsakyti
visoms stiprybes ir laikykites, nes as tai noriu jau greiciau smile.gif aisku to dalyko juk nepaskubinsi, bet norisi nes taip pavargau... pas mane irgi visokiu bainiu pilna, bet meldziu Dievulio kad viskas butu gerai... sako antras greiciau ir lengviau g.gif nestuke.gif
Atsakyti
Mane visokios mintys ir jausmai uzplusta, bet dabar kai data jau taip arti, galima sakyt kiekviena minute gali viskas prasideti, tai norisi kuo greiciau ir aisku lengviau blush2.gif tai tikiuosi taip ir bus ir jau greit laikysiu ant ranku savo stebukleli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna69 @ 2010 04 27, 21:58)
Mane visokios mintys ir jausmai uzplusta, bet dabar kai data jau taip arti, galima sakyt kiekviena minute gali viskas prasideti, tai norisi kuo greiciau ir aisku lengviau blush2.gif  tai tikiuosi taip ir bus ir jau greit laikysiu ant ranku savo stebukleli wub.gif

o aš tai neprisimenu tų "paskutinių minučių". Kai pirmą gimdžiau, atėjus TAI dienai nuvažiavau pas gydytoją, "atkimšo gleivių kamštį" ir paliko ligoninėje, o naktį prasidėjo. O su antra pradėjau gimdyti 2 mėn. anksčiau. Tai to tikro laukimo, vos ne kaip filmuose rodo, kaip vandenys nubėga, nebuvo. verysad.gif Pavydžiu, kad Jūs namie ramiai saugiai laukiate. Sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
Pavasarinės gimdymo nuotaikos............... nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti