QUOTE(onite.v @ 2010 04 07, 23:20)
Apie tai, kaip tinkamai pasiruošti psichologiškai gimdymui, daug sužinojau skaitydama Mišelio Odeno parašyts knygs bei straipsnius, buvau pas Šemetą(tik jis jau labai fanatikas:), dar patiko Laumių Pievos mamyčių klubas.
Esam atsakingos pačio už save, praeina kažkiek laiko ir mąstai kaip aš nieko nesupratau apie tuo dalykus...
(čia po pirmo gimdymo, kai visiškai nesidomėjau, niekaip nebandžiau nusiteikti...)
Esam atsakingos pačio už save, praeina kažkiek laiko ir mąstai kaip aš nieko nesupratau apie tuo dalykus...
(čia po pirmo gimdymo, kai visiškai nesidomėjau, niekaip nebandžiau nusiteikti...)
Labai sunku yra paciai nusiteikt. Ypac kai buvo ivaryta baime , kaip pas mane Buvau as ir Semetos kursuose, ir knygas skaiciau, ir dirbau su savim...
Atrode, kad jau nieko nebijau, jau matau kaip lengvai gimdau... bet tai buvo pavirsiuj, o pasamonej ta baime taip ir liko Sakoma, kad su stresu, isgasciu reikia dirbt pirmaji pusmeti, o paskui jisai paleidzia saknis pasamonej, susidaro ydingi reflexai. Man uzsidare gimdymo takai, ju neiveike net maximalios Oxitocino dozes
Mano atveju reikejo dirbt su psichoterapeutu