Įkraunama...
Įkraunama...

Geriau nei tikėjausi -lengvas gimdymas

QUOTE(tauteee @ 2010 03 27, 14:58)
mano sunutis 6d.velavosi, tai galbut jam ten pilve atsibodo but, tad greit ir islindo  lotuliukas.gif aisku, skausmas, kai saremiai kartojasi kas 2min., nelabai malonus. ir vemt begau, ir keliais apie lova sliauziau, bet iskenciau be jokiu nuskausminimu. isivaizdavau, kad baisiau bus. smile.gif

O man atsimenu kai skaudejo tai irgi norejosi pasliauziot pajudeti, ale kad niekas neleido, visa laika nuo gimdymo pradzios pragulejau tai ant nugaros tai ant sono doh.gif doh.gif doh.gif
Maniske nevelavo, bet gimdyma skatino vaistukais, turbut dar ir tai mano nusiteikima kad neskaudes numuse lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes kuo daugiau leido vaistuku skatinanciu tuo baimes akys didesnes daresi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazyyle: 28 kovo 2010 - 23:38
Na, manes dar tik laukia visi dziaugsmeliai, nes vaikutis siomis dienomis turi ateiti i si pasauli.Baimes daug, bet vis stengiuosi save raminti, kad istversiu,viskas bus gerai. Baltu pavydu pavydziu toms mamytems, kurioms gimdymas praejo labai lengvai.Noretusi, jog ir man taip butu, bet sunku iteigti tai sau.. unsure.gif
Tie klyksmai gimdykloje tai man kazkas baisaus, vien ta mintis, kad ir as taip galiu spiegti mane gasdina.. doh.gif

Labai smagu, jog yra tokia temute, manau, ne vienai mamytei ji pridejo optimizmo laukiant tokios isimintinos ir svarbios gyvenime dienos..
Maziau turim klausyti aplinkiniu "patareju", kurios dazniausiai tik ibaugina su savo istorijomis ir nuteikia laukti blogiausio.. rolleyes.gif
Dziaukimes kiekviena vis grazejancia pavasario diena ir laukime savo mazuliuku..
Visoms lengvo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyyle @ 2010 03 28, 23:36)
O man atsimenu kai skaudejo tai irgi norejosi pasliauziot pajudeti, ale kad niekas neleido, visa laika nuo gimdymo pradzios pragulejau tai ant nugaros tai ant sono  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Maniske nevelavo, bet gimdyma skatino vaistukais, turbut dar ir tai mano nusiteikima kad neskaudes numuse  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nes kuo daugiau leido vaistuku skatinanciu tuo baimes akys didesnes daresi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet kaip taip galima g.gif
man paskutinį kartą net tonus matavo sedint ant kamolio - nieks nevertė gultis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 03 30, 14:01)
man paskutinį kartą net tonus matavo sedint ant kamolio  - nieks nevertė gultis  schmoll.gif

Manes turbut irgi nepaguldytu schmoll.gif schmoll.gif ,juk pati jauti kaip tau patogiau ir kaip geriau.
Atsakyti
QUOTE(*miau_miau* @ 2010 03 30, 13:08)
Na, manes dar tik laukia visi dziaugsmeliai, nes vaikutis siomis dienomis turi ateiti i si pasauli.Baimes daug, bet vis stengiuosi save raminti, kad istversiu,viskas bus gerai. Baltu pavydu pavydziu toms mamytems, kurioms gimdymas praejo labai lengvai.Noretusi, jog ir man taip butu, bet sunku iteigti tai sau.. unsure.gif
Tie klyksmai gimdykloje tai man kazkas baisaus, vien ta mintis, kad ir as taip galiu spiegti mane gasdina.. doh.gif

Labai smagu, jog yra tokia temute, manau, ne vienai mamytei ji pridejo optimizmo laukiant tokios isimintinos ir svarbios gyvenime dienos..
Maziau turim klausyti aplinkiniu "patareju", kurios dazniausiai tik ibaugina su savo istorijomis ir nuteikia laukti blogiausio.. rolleyes.gif
Dziaukimes kiekviena vis grazejancia pavasario diena ir laukime savo mazuliuku..
Visoms lengvo gimdymo  4u.gif

perskaičius, viena nuomonė - tokia ramybė eina iš tavo žodžių.
Spiegimas neturėtų gąsdinti, nes spiegia ne vien iš skausmo, aš rėkiau, nes man taip buvo lengviau. Paklausiau akušerės, ar galiu rėkti, tai ji atsakė, prašom, jei nuo to bus geriau. Ir tikrai rėkiant buvo lengviau. Keista, bet taip. g.gif
Atsakyti
sweikos smile.gif as nzn man visi pasakoja apie gimdymo skausmus, o as visiskai nejauciu baimes, tiesiog tas noras pamatyti savo vaikeli yra stipresnis uz betkokios baimes, kiekviena diena pagalvoju kaip butu fainai jau dabar vaziuot gimdyt, nors jau nedaug liko db 38 savait., todel man kiekviena diena eina letai ir tai man didziause kancia biggrin.gif be to as nzn lyties savo maziuko, labai jau slapukas mano vaikas biggrin.gif tai vien tai man didina nora suzinot kas, kaip atrodo. Pirmas gimdymas tai toks keistas noras greiciau patirti viska savu kailiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 03 31, 20:07)
perskaičius, viena nuomonė - tokia ramybė eina iš tavo žodžių.
Spiegimas neturėtų gąsdinti, nes spiegia ne vien iš skausmo, aš rėkiau, nes man taip buvo lengviau. Paklausiau akušerės, ar galiu rėkti, tai ji atsakė, prašom, jei nuo to bus geriau. Ir tikrai rėkiant buvo lengviau. Keista, bet taip. g.gif

Vidury nestumo tai tokioj panikoj buvau, gasdino viskas, visokiu minciu buvo pilna galva, o dar teko pabuvot gimdymo namuose ir isgirst kokie garsai sklinda is gimdyklos, tai is manes juokesi pamate, kiek isgascio ir baimes mano akyse.. lotuliukas.gif
Bet kai dabar leliukas jau bet kuria akimirka gali pasibelsti i si pasauli,stengiuosi gimdymo mintimis saves nebauginti.Bus kaip, bus..Bijau, bet ir labai laukiu, kada gi galesime pasimatyti su ilgai nesiotu savo velykiniu mazyliu.. mirksiukas.gif
Stengiuosi db kuo maziau bendrauti, nes lb erzina visu klausimai:nu, tai kada gi?dar nepagimdei?ko taip ilgai? ir t.t..Tiesiog ramiai laukiu, veju blogas mintis i sali ir ziuriu, kaip vaikiukas is pilvelio su kojytem mamyte kibina, bet vis dar nenori pasirodyti.. wub.gif

Visoms grazaus laukimo ir smagiu Velyku !! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyyle @ 2010 03 29, 00:36)
O man atsimenu kai skaudejo tai irgi norejosi pasliauziot pajudeti, ale kad niekas neleido, visa laika nuo gimdymo pradzios pragulejau tai ant nugaros tai ant sono  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Maniske nevelavo, bet gimdyma skatino vaistukais, turbut dar ir tai mano nusiteikima kad neskaudes numuse  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nes kuo daugiau leido vaistuku skatinanciu tuo baimes akys didesnes daresi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ak... as matai iki 7cm atsidarymo palatoj patologiniam buvau... vargse moteris kuri salia gulejo doh.gif pazadinau nakti ijungus sviesa ir klupedama kaip marija lotuliukas.gif gerai, kad kurcnebyle buvo. unsure.gif jau ir stangos buvo prasidejusios, bet atseit visi budintys gydytojai daug darbo turejo, nesiteike apziuret ilgai. tai po apziuros su vezimeliu i gimdykla gabeno doh.gif o ten norejau vaiksciot ir sliauzot, bet nebeleido, nes paklause sirdute ir iskart pradejau stumt 4u.gif gerai, kad viskas truko tik 5valandas rolleyes.gif beje, skatinimas dvigubai skausmingesnis, nes visa veikla kelia zaibisku greiciu, priesingai nei naturalus gimdymas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tauteee: 05 balandžio 2010 - 16:22
QUOTE(tauteee @ 2010 04 05, 17:19)
ak... as matai iki 7cm atsidarymo palatoj patologiniam buvau... vargse moteris kuri salia gulejo  doh.gif pazadinau nakti ijungus sviesa ir klupedama kaip marija  lotuliukas.gif gerai, kad kurcnebyle buvo. unsure.gif  jau ir stangos buvo prasidejusios,  bet atseit visi  budintys gydytojai daug darbo turejo, nesiteike apziuret ilgai. tai po apziuros su vezimeliu i gimdykla gabeno  doh.gif o ten norejau vaiksciot ir sliauzot, bet nebeleido, nes paklause sirdute ir iskart pradejau stumt  4u.gif  gerai, kad viskas truko tik 5valandas  rolleyes.gif beje, skatinimas dvigubai skausmingesnis, nes visa veikla kelia zaibisku greiciu, priesingai nei naturalus gimdymas  4u.gif

Super thumbup.gif
Įdomiausia vieta -viskas truko tik 5 valandas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 03 30, 14:01)
man paskutinį kartą net tonus matavo sedint ant kamolio  - nieks nevertė gultis  schmoll.gif

Gal del to, kad skatino.Mane irgi skatino, tai buvau prirista su laseline, patikekit, kaip skaudejo ta sona po 13val gulejimo ant jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 04 06, 16:25)
Super thumbup.gif
Įdomiausia vieta -viskas truko tik 5 valandas  thumbup.gif

lotuliukas.gif as buvau nusiteikus minimum 10val.sienom lipt, ale pasiseke man lotuliukas.gif jau antra gimdant tikiuos dar greiciau bus biggrin.gif
Atsakyti
Apie tai, kaip tinkamai pasiruošti psichologiškai gimdymui, daug sužinojau skaitydama Mišelio Odeno parašyts knygs bei straipsnius, buvau pas Šemetą(tik jis jau labai fanatikas:), dar patiko Laumių Pievos mamyčių klubas.
Esam atsakingos pačio už save, praeina kažkiek laiko ir mąstai kaip aš nieko nesupratau apie tuo dalykus...
(čia po pirmo gimdymo, kai visiškai nesidomėjau, niekaip nebandžiau nusiteikti...)
Atsakyti