Įkraunama...
Įkraunama...

Geriau nei tikėjausi -lengvas gimdymas

QUOTE(tss @ 2010 02 23, 15:31)
temos autore, jus cia tokiais budais parasytu zinuciu kieki didinat ar kaip suprast?  kaip matau jusu prasmingieji pasisakymai dingo, liko tik veideliai ir temos kelimai i virsu. labai nebrandziai atrodo. nors zinia kai kurie zmones visa gyvenima nesuauga

Niekaip nesuprantu, kodėlk užkliuvo 2009-04-06 įkelti veideliai. Turbūt dar nesuaugau iki to tikrai. Atsiprašau. Labai
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 02 25, 16:15)
Niekaip nesuprantu, kodėlk užkliuvo 2009-04-06 įkelti veideliai. Turbūt dar nesuaugau iki to tikrai. Atsiprašau. Labai

aisku, tu veideliu jus prikelus ir kitom datom, turbut 50% zinuciu sudaro veideliai, o dar kita dalis palinkejimai kaip sveikinimu koncerte.. uztai ir kyla mintis, kad renkate zinuciu skaiciu o ne dalyvaujat diskusijoj. kaip suprantu cia yra suaugusiu mamu forumas, o ne mokyklinukiu kurios siuntinejasi sypsenytem, sirdutem ir tai baisiai fainai.
Atsakyti
QUOTE(tss @ 2010 02 25, 16:28)
aisku, tu veideliu jus prikelus ir kitom datom, turbut 50% zinuciu sudaro veideliai, o dar kita dalis palinkejimai kaip sveikinimu koncerte..  uztai ir kyla mintis, kad renkate zinuciu skaiciu o ne dalyvaujat diskusijoj. kaip suprantu cia yra suaugusiu mamu forumas, o ne mokyklinukiu kurios siuntinejasi sypsenytem, sirdutem ir tai baisiai fainai.

O prie ko čia Jūs iš viso.
Niekur jokiose taisyklėse neskaičiau, kad tai būtų nelegalu, neteisėta, amoralu.
O Jūs čia veidelių valytoja dirbate, ar kaip.
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 02 25, 17:00)
O prie ko čia Jūs iš viso. 
Niekur jokiose taisyklėse neskaičiau, kad tai būtų nelegalu, neteisėta, amoralu.
O Jūs čia veidelių valytoja dirbate, ar kaip.

sunku priimti kritika? erzina kitoks poziuris? as cia prie to, kad neuzilgo gimdysiu, skaitinejuosi su tuo susijusias temas, ir padarau jums pastaba, nes jau akis bado.
Atsakyti
QUOTE(tss @ 2010 02 25, 17:32)
sunku priimti kritika? erzina kitoks poziuris? as cia prie to, kad neuzilgo gimdysiu, skaitinejuosi su tuo susijusias temas, ir padarau jums pastaba, nes jau akis bado.

Gero ir lengvo gimdymo, ir tokios pat nuotaikos linkiu.
O manęs neerzina niekas, aš ne šuo - žmogus. Ir kritiką nuo pykčio skiriu.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Naturaliai per 3,5 val.. per 1 saremi pirmasis islindo.. be plysimu ir nesusipratimu..
Tikiuosi su antru irgi taip prasisukti wink.gif
Atsakyti
as niekada nebijojau ir gimdymas nebuvo labai sunkus aisku nebuvo greitas bet 5 valandas nieko neatsimenu nes taskiausi su kauke lotuliukas.gif o paskui gavau epidura pamiegojau valandele (gimdziau nakti) ir atsikelus pagimdziau, sunkiau tik po gimdymo buvo nes gavau 8 siules bet po dvieju savaiciu praejo ir dar gimdyciau ir nebijociau beje kai dar nekvepavau kauke ir buvo stiprus saremiai tai nieko nematydavau is skausmo tik balta sviesa tai kaip ir tu saremiu neatsimenu labai nes protas aptemdavo tuo momentu biggrin.gif:D
Atsakyti
nestuke.gif
Atsakyti
nusiteikus buvau lengvam gimdymui. padejo! greit ir lengvai pagimdziau. wub.gif
Atsakyti
Visa nestuma nusiteikinejau, meditavau .... blush2.gif jau maciau kaip lengvai ir greitai gimdau wub.gif Bet mano baime buvo nenugalima! doh.gif lotuliukas.gif Is streso nepagimdziau pati tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tauteee @ 2010 03 25, 21:24)
nusiteikus buvau lengvam gimdymui. padejo! greit ir lengvai pagimdziau. wub.gif

O man tas nusiteikimas kad lengvai pagimdysiu nepadejo, gimdziau ilgai ir labai sunkiai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyyle @ 2010 03 27, 12:59)
O man tas nusiteikimas kad lengvai pagimdysiu nepadejo, gimdziau ilgai ir labai sunkiai  doh.gif  doh.gif

mano sunutis 6d.velavosi, tai galbut jam ten pilve atsibodo but, tad greit ir islindo lotuliukas.gif aisku, skausmas, kai saremiai kartojasi kas 2min., nelabai malonus. ir vemt begau, ir keliais apie lova sliauziau, bet iskenciau be jokiu nuskausminimu. isivaizdavau, kad baisiau bus. smile.gif
Atsakyti