Įkraunama...
Įkraunama...

Geriau nei tikėjausi -lengvas gimdymas

QUOTE(nimfa:) @ 2009 10 28, 15:45)
Tik nuo nuotaikos ir psichologinio nusiteikimo viskas priklauso drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Tikrai taip! drinks_cheers.gif
Is laaabai dideles baimes man uzsispazmavo gimdymo takai, kuriu neiveike net arkliskos oxitocino dozes, doh.gif Galu gale papjove thumbup.gif
Atsakyti
Linkiu nėštukėms nepasigauti gripo ir atėjus laikui nuotaikingai pagimdyti. nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2009 10 27, 21:59)
bigsmile.gif  Pirmas gimdymas nepaliko jokiu "baisiu" prisiminimu. Tad ir antrojo laukiau kaip nuostabios dienos, kai susitiksiu su savo leliuku. Mazylis neskubejo ateiti, tai tik tas uzdelsimas nervino  doh.gif  ir visu skambuciai  "...ar dar ne" Vien del to norejosi kuo greiciau sulaukti tos dienos.. Pavakare uzejo noras vaziuoti pasitikrinti, tos maudenimas kaip per menesines..bet dat nesitikejau, kad sekancia diena jau laikysiu savo suneli.. wub.gif  wub.gif  wub.gif  Gimdymas skiresi nuo pirmo, buvo  doh.gif  verysad.gif  brr... Bet viska atperka mazylio akutes, zvilgsnis, kvapas... wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

reikėjo telefoną atjungt. Ale ot žmonės, net į gimdymą skambina doh.gif umn.gif
Atsakyti
o man kaskart kazkokia baime ateina...ir kuo arciau tas gimdymas tuo labiau pradedu bijoti,nors viskas atrodo zinoma bet vistiek neramu...norisi tiketis kad bus viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 01, 10:20)
o man kaskart kazkokia baime ateina...ir kuo arciau tas gimdymas tuo labiau pradedu bijoti,nors viskas atrodo zinoma bet vistiek neramu...norisi tiketis kad bus viskas gerai smile.gif

Baimė ateina ir praeina. Čia tik laikini nesklandumai. Viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
na man taip pat jau arteja susitikimas su savo kudikeliu,nejauciu jikios skausmu baimes,nebijau gimdyti o tik labai laukiu to susitikimo.Pirma dukra gimdziau taip pat tik su geromis mintimis,su dideliu laukimu,truputi jaudinausi,bet visai nebijojau,tad nezinau del to ar ne,bet pagimdziau lengvai,ir kai kai mergaite uzdejo man ant krutines riedejo tik dziaugsmo asaros... wub.gif .
Atsakyti
Šiandien tokia graži gamta, rami, tyki. Kaip tik gimdimui tinkama. Kalėdinis stebuklas artėja. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2009 12 14, 10:55)
Šiandien tokia graži gamta, rami, tyki. Kaip tik gimdimui tinkama. Kalėdinis stebuklas artėja. nestuke.gif

aha man gimdyt jau ant dienu bet jokios baimes kazkaip labai pasitikiu ir savim ir ligonine kr gimdysiu ir jau laukiu labai reik but labai ramiom nes ir vaikiukui to reik thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi saremiai pasirode gana neskausmingi - atvaziavau i ligonine su 9cm atsidarymu blush2.gif Visi tik lakstyt pradejo, viska tik greiciau ruost ir man velniu duot, ko taip velai atvaziavau, o is kur man zinoti: saremiai tokie puse velnio (tikrai blogiau isivaizdavau), tik kas 7-8min, kamstis neina, vandenys nebega, tai dabar dziaugiuosi, kad dar isvis sugalvojau i ta ligonine vaziuot, mat labai nenorejau ten ilgai tupet. Ir puikiai pavyko! biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi gimdziau su epiduriniu nuskausminimu, tai mano gimdymas buvo lengvas ir greitas, skausmus jauciau pusvalandi o nuo vaiko galvutes pasirodymo praejo vienuolika min. ir as savo brangiausia turta jau turejau. Nors budama nescia labai bijojau gimdyti o pasirodo tai nera taip baisu kaip pati prisigalvojau.
Atsakyti
nestuke.gif santa2.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Oj mano nusiteikimas buvo thumbup.gif Maniau, nuvaziuosiu ir pagimdysiu iskart biggrin.gif Paskaudes gal truputi, bet ir tai praeis. Ir kaip tycia viskas buvo atvirksciai nei buvau nusiteikus - ir gimdziau 12h ir labai skaudejo biggrin.gif
Atsakyti