Įkraunama...
Įkraunama...

Geriau nei tikėjausi -lengvas gimdymas

Mano nusiteikimas kol kas toks: VISKAS TURI BUTI GERAI smile.gif neprisileidziu jokiu piktu ir blogu minciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvo penktadienis, ryte pusryčiaujant pažadėjau vyrui, kad palauksiu kol jam darbas baigsis ir tik tada gimdysiu:) Atvažiavo pačiu laiku, pasitikau perkreiptu nuo skausmo veidu ir laikydamasi už sienos:) į gimdyklą nuėjome kartu:)
Atsakyti
As tikrai nesitikejau taip greit ir lengvai pagimdyt,bet yra kaip yra.Priemimo skyriuje praleidau pusvalanduka,o gimdykloje po 15 min jau savo glebyje glaudziau mazuleli.Nei pati nespejau susivokt,kaip greit viskas praejo. biggrin.gif
Atsakyti
Mano gimdymas truko 10,5val, saremius labai lengvai iskenciau, galvojau bus 100 jei ne daugiau kartu baisiau, manau man labai padejo nusiteikimas, kad nieko as nepakeisiu, tad visa nestuma apie gimdyma galvojau tik tiek, kad kur gimdysiu. Paskaitydavau ir gimdymo istorijas, bet jos kazkaip manes visai nepaveike smile.gif
Atsakyti
nestuke.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Tik su sypsena i gimdymo namus biggrin.gif ir nekmuot save bereikalingomis mintimis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2009 07 02, 15:07)
Mano nusiteikimas kol kas toks: VISKAS TURI BUTI GERAI smile.gif  neprisileidziu jokiu piktu ir blogu minciu  mirksiukas.gif

mano toks buvo abu kartus - 2006 ir 2008 nors pagimdziau ne pati o cz pagalba, bet niekad neleidau sau galvot kad kazkas bus blogai , tesiog megavausi nestumu ir pasitikejau medikais, kitaip isprotet galima butu per visa nestuke.gif . Niekad neleidau sau kitiems gadint nuotaikos ir siet kazkokio nerimo blogiom, sligiom mintym ir patarimais, jei tokie ir budavo -neklausydavau. Nestukems tesiog draudziama bendraut su pesimistais is viska zinanciais tongue.gif Sekmes ir daug geru emociju dar tik nestuke.gif ir besiruosancioms gimdyt
Atsakyti
Visad malonu, kad atsiranda mamyčių, tarp dienos rūpesčių surandančių laiko mums, besilaukiančioms, tam, kad padėti įveikti priešgimdyvinį jaudulį. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mums liko taip pat nebe daug, vos 2-3 savaitėlės. Nežinia, baimė, nerimas aplanko kasdien. Visų pirma tiek daug metų praėjo nuo pirmojo gimdymo, kuris, po beveik paros laiko skausmų ir skausmelių baigėsi ekstriniu CP, ir, antra, o kaip gi bus šįkart? Veju nerimastingas mintis šalin, šaukiuosi tik geras, bet, kaip sakoma, kol nepagimdysi, kol jau prie krūtinės glausi savo brangenybę, šios mintys it šešėliai skverbsis į pasąmonę be perstojo. Vistiek tikiu, kad viskas bus gerai . To linkiu ir jums, visoms nestuke.gif . wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Pirmas gimdymas nepaliko jokiu "baisiu" prisiminimu. Tad ir antrojo laukiau kaip nuostabios dienos, kai susitiksiu su savo leliuku. Mazylis neskubejo ateiti, tai tik tas uzdelsimas nervino doh.gif ir visu skambuciai "...ar dar ne" Vien del to norejosi kuo greiciau sulaukti tos dienos.. Pavakare uzejo noras vaziuoti pasitikrinti, tos maudenimas kaip per menesines..bet dat nesitikejau, kad sekancia diena jau laikysiu savo suneli.. wub.gif wub.gif wub.gif Gimdymas skiresi nuo pirmo, buvo doh.gif verysad.gif brr... Bet viska atperka mazylio akutes, zvilgsnis, kvapas... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tik nuo nuotaikos ir psichologinio nusiteikimo viskas priklauso drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Geros visosms nuotaikytės biggrin.gif
Atsakyti