Įkraunama...
Įkraunama...

Geriau nei tikėjausi -lengvas gimdymas

QUOTE(Arvika @ 2009 04 16, 16:05)
Niu ir man arteja ta lemtingoji akimirka, o nuotaikeles visokios aplanko - po paskutinio apsilankymo pas daktaryte ir pasakymo, kad vaikelis bus nemazas, kazkur dingo visos optimistines mintys, baime atsirado kas, kaip... doh.gif tad taip ir lekia dieneles isitsiniuose apmastymuose lotuliukas.gif nors ka cia prigalvosi atrodo, o ir nusiteikti reikia geriausiam, bet matyt paskutines savaites daro savo....

man irgi sake, kad nemazas, taciau gime normalus 3.250kg. Visada galvojau, kad lengvai pagimdysiu, bet.... nesitikejau ir net neisivaizdavau kas tai yra...
Atsakyti
sveikos mamytes ir jau beveik..
noriu tik palinketi kantrybes..vienoms gimdymas buna lengvas ir greitas..kitom ilgas ir skausmingas..bet ne tai svarbiausia, esme..kad jis ateis ir praeis..o to skausmo pasekme..tai pagauliau JUS KARTU wub.gif

tiesiog nusiteikite teigiamai..ir nepamirskite..vaikuciui irgi sunku ir jis patiria didziausia stresa savo gyvenime..turite jam padeti ateiti i si pasauli ax.gif

stiprybes jums..

Atsakyti
mano nuotaika buvo kuo puikiausia,juk pirmas gimdymas,nezinai ko laukti,viskas taip individualu,sekmes visoms!!!
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2009 06 09, 09:02)
nestuke.gif viskas greitai pasimiršta, - nes "užpuola" kiti pergyvenimai, įspūdžiai, rūpesčiai ir džiaugsmai. 4u.gif

pritariu thumbup.gif , nors apskutine akimirka jau sakiau nebenoriu daugiau ... darykit ka norit smile.gif
Atsakyti
smile.gif Svarbiausia nepasimeskit ir neblaškykit dėmesio į visokius neigiamus plepalus forume. g.gif Juk jei vienai kas nutiko kitaip negu turėjo, tai negi ir visoms taip turi būti. Labai dejuojančioms, visko bijančioms ir nuo kiekvieno plepalo priklausančiom, būtinai kas nors nutinka. doh.gif Nusiteikit optimistiškai, juk gimdysit savo nuostabų kūdikį, ir kodėl turi man nepavykti, juk aš vaikelio labai laukiu ir jis gims būtinai sveikas ir greitai. bigsmile.gif Aš tuo tikiu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pakartokit mintyse kelis kart per diena ir okei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sexycola @ 2009 06 11, 21:16)
smile.gif Svarbiausia nepasimeskit ir neblaškykit dėmesio į visokius neigiamus plepalus forume. g.gif  Juk jei vienai kas nutiko kitaip negu turėjo, tai negi ir visoms taip turi būti. Labai dejuojančioms, visko bijančioms ir nuo kiekvieno plepalo priklausančiom, būtinai kas nors nutinka. doh.gif  Nusiteikit optimistiškai, juk gimdysit savo nuostabų kūdikį, ir kodėl turi man nepavykti, juk aš vaikelio labai laukiu ir jis gims būtinai sveikas ir greitai.  bigsmile.gif Aš tuo tikiu. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Pakartokit mintyse kelis kart per diena ir okei  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
iki pat gimdymo dienos nebijojau gimdymo tik buvo idomu koks bus tas skausmas bet kai atejo gimdymo diena na tiksliau kai uzejo saremiai ir kai MB sako jau varom i gimdykla as tada jau pradejau bijot ir buvau mazdaug tokiom akim blink.gif ir galvojau gal dar biski palaukiam gal dar nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
kažkaip apie gimdymą labai negalvojau, buvau nusiteikus optimistiškai ir sakiau sau kai ateis laikas tada ir pagalvosiu biggrin.gif ir tas laikas išauso nuostabų saulėtą pavasario rytą, švietė saulutė buvo puiki nuotaika. Iš pradžių išsigandau iš gretimos gimdyklos sklindančių riksmų, tačiau nusiteikiau kad aš negąsdinsiu nei savęs nei vaikelio nei personalo ir su personalo pagalba viskas pavyko puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Na as dar nepagimdziau ax.gif bet jau arteja ta diena.kazkaip nebijau o labai laukiu tos dienos.Na siek tiek kartais apima nerimas kaip viskas bus kaip vyks gimdymo eiga, ar greit is ligonines paleis (nes ne karto negulejau schmoll.gif ), o dar kaip reiks pirma kart paimt ant ranku maza stebukleli isvydusi si pasauli wub.gif . Bet baimes nejauciu gal kai jau ateis ta diena tuomet ja ir pajausiu g.gif
Linkiu visoms o tuo paciu ir sau kad baimes nepajaustume o su dziaugsmu viska priimtume 4u.gif
Atsakyti
Nuotaika buvo- nepabijosiu sio zodzio- stebuklinga. Nuostabus sestadienio rytas, labai visi jau nusidaze, ruduo... vaziuojam su vyru i gimdykla, o as prasau pagarsin muzika. Saremiai skausmingi, bet as tokia laiminga. Sventa, nepakartojama diena. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2008 06 29, 20:03)
Mielosios mano, esu pagimdžiusi du vaikelius, jie jau paaugę, todėl dabar drąsiai galiu daryti šiokias tokias išvadas. Pirmiausia - nėštumas, tai pačios gražiausios moters dienos gyvenime ir nepakartojamos. Ir visai nesvarbu, kad pykino, kad buvo sunku, kad gulėjau ne kartą su gręsenčiu. Visvien-super. Antra - gimdymo momentas. Pirmą vaiką gimdžiau rėkdama, atsiklausiau akušerės, ji sako, rėk, jei bus lengviau. Rėkimas tikriausiai ėjo iš vidaus. Ir vaikelis dabar rėksnys, piktas , suirzęs, viskuo nepatenkintas (vienuolikametis jaunuolis), prie jo kimba ligos, bėdos. O antrą vaiką gimdžiau juokdamasi (Irgi taip darėsi natūraliai), nors ir neišnešiota mano mergytė judri, guvi, linksma, kvatoklė, skubanti, visada su šypsena. Aš manau, kad medikas gimdymą tik stebi, o 100 procentų tai tavo veiksmas. Nusiteikite gerai, nieko nebijokite ir viskas bus labai gerai. Gimdymas tai tik lašas jūroje, palyginti su tuo, kiek visko bus ir kiek reikės stiprybės iki vaiko pilnametystės. Sėkmės visoms.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as siryt vaziuoju i ligonine, nes vaikutis jau 10 dienu veluoja... Zinokit, visi mano optimistiniai nusistatymai dingo unsure.gif Va sedziu lovoj, negaliu uzmigt, prakaitas zliaugia karsta.gif Bet vis tiek bandau save itikint, kad viskas bus gerai ok.gif

Nelabai sutinku su kai kuriu mintim, kad jei per gimdyma reksi- tai ir vaikas bus neramus ir t.t. O as kaip tik visiskai priesinga informacija skaiciau- ne vienoj knygoj ir zurnalu straipsniuose, be to, ir akusere is pasiruosimo kursu apie tai kalbejo, kad tas rekimas gimdant kaip tik padeda vaikuciui greiciau gimt ir to visiskai nereiketu gedintis (atseit mes, europietes, per daug susivarziusios ir labai jau galvojam,ka kiti pagalvos ar pasakys). Svarbiausia, elgis taip, kaip tau tuo metu tavo jausmas sako: jei jauti, kad tau lengviau saukiant, tai sauk, jei ne- tai ne. Juk viskas nuo gimdanciosios priklauso: kuo geriau ji jauciasi, tuo ir vaikuciui geriau, ir kelias i pasauli lengvesnis smile.gif
Atsakyti