Įkraunama...
Įkraunama...

Geriau nei tikėjausi -lengvas gimdymas

As irgi nei kiek nebijojau gimdymo,tiesiog zinojau,kad viskas bus gerai,ir neleidau,kad man toki nusistatyma kas "numustu".Net likus kelioms savaitems iki gimdymo,mano gyd. paklause:"labai bijai gimdymo?" sakau:"visai ne!" "Tai gal su kokiu gyd. tareisi?" "ne!",o tada padare isvada:"pirmas gimdymas,nezinai,ka tai reiskia...!"
Ir vistiek ji manes nepalauze-pirmas ne pirmas-bus gerai! Ir buvo!Pagimdziau beveik be plysimu,sveikutele dukryte! wub.gif Kad ir antras taip!
Atsakyti
Kadangi pernesiojau 6 d.,tai labai norejau greiciau pagimdyt,kai susitarem su gydytoja diena,laukiau jos kaip isganymo,labai pakilios nuotaikos nuvaziavau gimdyti ir jos niekas nesugadino,o dar pakylejo mazylis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2009 02 19, 14:26)
Kadangi pernesiojau 6 d.,tai labai norejau greiciau pagimdyt,kai susitarem su gydytoja diena,laukiau jos kaip isganymo,labai pakilios nuotaikos nuvaziavau gimdyti ir jos niekas nesugadino,o dar pakylejo mazylis  4u.gif

aš nusiteikiau, kad viskas bus gerai ir buvo bigsmile.gif nusiteikiau žindyt ir žindau... 4u.gif manau nusiteikimas daug ką daro drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jetus, kokia optimizmo suteikianti tema.. perskaiciau ir visai rami rami pakilau nuo kompo thumbup.gif
Atsakyti
Būdama nėščia vis pagalvodavau apie artėjantį gimdymą, bet baimės didelės nebuvo rolleyes.gif Aišku, nelabai linksma procedūra be epidūrų ir kitų nuskausminamųjų, bet kai viskas vyksta greitai, kažkaip lengviau ištverti rolleyes.gif
Atsakyti
as luakiu nebesulaukiu, nusiteikus gerai, kad tik greiciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimonda-Gema @ 2009 02 24, 17:39)
as luakiu nebesulaukiu, nusiteikus gerai, kad tik greiciau  ax.gif

svarbiausia laikytis ramiai..ir prisiminti, kad kiekvienas saremis vis labiau tave artina prie tavo vaikucio...ir dar, kad vaikuciui dar sunkiau nei tau mirksiukas.gif lengvo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
idomi temute 4u.gif gimdziau ramiai, pasitikedama savim, leliuku ir akusere. be streso ir prievartos. gimdymo niekad nebijojau, atvirksciai, knietejo isbandyt biggrin.gif bet mergyte mano ne is ramiuju tikrai. o gal tas neramumas tiesiog artimas rysys su manim, su teciu? nuo pat gimimo viska darom kartu. VISKA, nes kitaip baisu kas darosi. kam taip nebuvo, nesupras, sakys, kad mama pati taip vaika pripratino irnesakyk.gif bande cia jau kelios tokios visazines, mano mama, teta pakontroliuot, parodyt, kaip vaika augint lotuliukas.gif baigesi didziuliu fiasko. nu ka, auginu toliau su meile ir laukiu kol paaugs, pasidarys savarankiskesne mano princese.
Atsakyti
Mano nuotaika gimdymo metu buvo gera, tuo labiau, kad vyras buvo šalia, gyd. pasitikėjau, o ir akušerė pasitaikė tokia, kurios visoms palinkėčiau.
Atsakyti
Keliu temelę į viršų. Juolab pavasaris tikrasis pradeda rodytis, o ir nuotaika buvusių, esamų ir būsimų gimdyvių turėtų būti kuo puikiausia.
SĖKMĖS wub.gif
Atsakyti
neuzilgo teks antra karta mums patirti ta siaubeli biggrin.gif 4u.gif , baimes labai daug , nes pirmas stebuklelis musu laaaaaaaabai sunkiai gime, 2 paras kanciu . nors sesi metai praejo, bet po sia diena siurpas ima prisiminus. Tikimes kad antras lengvesnis bus ir labai laukiam, kad ir kokie prisiminimai bebutu, vistiek tas gimimo dziaugsmas nuostabus, 4u.gif 4u.gif . Bet nebijoti neina verysad.gif , o taip noretusi. smile.gif
Atsakyti
Sunku ir nusakyti tą gimdymo nuotaiką. Kad nebijojau, tai tikrai schmoll.gif Ir draugėms vėliau pasakojau, kad tas skausmas kažkoks kitoks - baigtinis. Tiesiog užsiprogramuoji tam, kad vis tiek tai gan greitai baigsis, o be to sulaukus vaikučio visos kančios akimirksniu pasimiršta wub.gif Rėkti nerėkiau, nes taip patarė akušerė ir pamačiau, kad ji teisi, daug lengviau buvo taupyti jėgas stūmimui tiesiog šiek tiek dejuojant. Bet būsena buvo tokia kaip per miglą, daug ko neatsimenu ar atsimenu neaiškiai, ypač pabaigoje, kai jau tikrai buvau pavargusi. Tačiau iškart po gimdymo buvau euforijoje, atrodė kad nieko neskauda ir galėčiau lėkti kaip ant sparnų thumbup.gif Manau, kad tikrai labai daug ką lemia nusiteikimas 4u.gif
Atsakyti