Įkraunama...
Įkraunama...

Geriau nei tikėjausi -lengvas gimdymas

QUOTE(Mažulėlė @ 2008 01 01, 16:34)
Pagal tavąjį apibūdinimą gimdžiau nei iš šio, nei iš to - tiesiog be jokių požymių, be jokios nuojautos - nubėgo vandenys  mirksiukas.gif  tačiau man jie nubėgo gerokai per anksti, tad atsidariusiu kakleliu negalėsiu pradžiuginti - mano gimdymą stengėsi sustabdyti, kol vaikučiui bus subrandinti plaučiukai  wub.gif

mano situacija lygiai tokia pat..
Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2008 01 01, 14:47)
Viso nėštumo metu labai gerai jaučiausi. Jokių simptomų prieš gimdymą, paskutinę naktį labai gerai miegojau, puikiai jaučiausi psichologiškai, dar ir pavasario pradžia, tiesiog, kaip sviestu patepta. Nuvažiavau ryte į  GN gydytojo prognozuotam gimdymui, tikėjausi, kad dar paleis namo. Po apžiūros, gydytojas pagyrė, kad šauniai išnešiojau ir lydėjo iki Priimamojo. Paklausiau, ar galiu paskambinti vyrui, sako, gali ir nespėt. Ir nieko nesuprantu, kaip galima nespėt, atrodė, kad bus ilga dainelė. Priėmime neskubant pildomi dokumentai, grįžta gydytojas ir ten dirbančiai darbuotojai pareiškia, kad čia jau pilnas atsidarymas. Tik tada suvokiau, kad tikrai namo jau niekas neišleis. Ir po pusantros valandos turėjome pagranduką. Tai pačios nuostabiausios akimirkos mūsų gyvenime.

Va čia tai gimdymas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik pavydėti blush2.gif
Atsakyti
Na, aš turbūt irgi gimdžiau nei iš šio, nei iš to... Nėštumas buvo lengvas, dažnai pamiršdavau apie savo ypatingą būklę nestuke.gif tik mažylis apspardydavo, kad nepamirščiau lotuliukas.gif Kad prasidėjo gimdymas galėjau spręsti pasirodžiusio gleivių kamščio (bet jis gali pasirodyti ir likus savaitei kokiai). Didžiąją dalį sąrėmių sugebėjau pramiegoti ir iš viso, kol man nepasakė, kad laikas lipti ant stalo - maniau kad čia tik paruošiamieji... (Buvo tik prasidėjusi 38 savaitė). Apie 8 val. atvykom į ligoninę, o mažylis gimė 10 val. Jeigu ką domina, visa mano gimdymo istorija yra čia
Šeštadienio vakare su mama kalbėjau, tai pažadėjau, kad sekmadienį per pietus ateisim cepelinų valgyti... Tai įsivaizduokit mano mamos reakciją, kai sekmadienį apie 11 val. paskambinau pranešti, kad ji jau senelė lotuliukas.gif Žodžiu, cepelinai liko nebaigti virti... lotuliukas.gif
Atsakyti

tikrai ramina, kai paskaitai apie lengvus gimdymus...man tai bet kuria sekunde gali prasideti..tai vis pasiskaitineju ir raminu..kad ne visoms buna sunkus gimdymai...
Atsakyti
As tai daba sedziu namie su atsidariusiu kakliuku 4 cm -pastebejo per planine apziura biggrin.gif skausmo absoliuciai jokio nejauciu, isleido mane iki rytojaus ryto namo, bet sake jei ka gal nepratempsiu dar tiek rolleyes.gif
Atsakyti
na va, kaip ir šventai tikėjau, antras gimdymas greitesnis ir lengvesnis nei pirmas biggrin.gif
vakare 22val 4cm atsidarymas, bet skaumų kažin kokių nebuvo, išsiuntė namo, liepė grįžt ryte. Ramiai išmiegojau iki 5.30val, pabudau su sąrėmiais kas 6min, 8val buvom priėmime. 9val gimdykloj. 9.37val jau turėjau savo klecką - nei skatinimo, nei epidūro, nei plyšimų.
Atsakyti
QUOTE(zujkelis @ 2005 02 24, 22:57)
o as labai bijojau gimdyti... g.gif buvau girdejusi ivairiausiu istoriju su ivairiausiomis pabaigomis ir svarsciau kaip baigsis man.gimdziau pirma karta ir tik 3.5 val thumbup.gif po tokio lengvo ir paprasto gimdymo pasiryzau pagimdyti dar ne viena vaikuti wub.gif  wub.gif  nestuke.gif gal ir jums taip buvo?  smile.gif

as pagimdziau per 1h40min as ir noreciau dar vaikuciu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2008 12 30, 14:04)
na va, kaip ir šventai tikėjau, antras gimdymas greitesnis ir lengvesnis nei pirmas biggrin.gif
vakare 22val 4cm atsidarymas, bet skaumų kažin kokių nebuvo, išsiuntė namo, liepė grįžt ryte. Ramiai išmiegojau iki 5.30val, pabudau su sąrėmiais kas 6min, 8val buvom priėmime. 9val gimdykloj. 9.37val jau turėjau savo klecką - nei skatinimo, nei epidūro, nei plyšimų.

kaip saunu 4u.gif
Atsakyti
As irgi palyginus greitai. Apie 2,5 val . Idomiausia, kad kai atvaziavau i gimdykla buvo jau 6 cm ir kai jau nebegalejau tvert skausmuose ir paprasiau ko nors kad maziau skaudetu sako "- tai kad mes negalim tau nieko duot, epiduras pervelu, o dujos nuo 7 cm". Sakau tai gal jau yra tie 7 cm, paziurejo taip skeptiskai, nu gerai del sventos ramybes paziurim, tai nuo stalo nenulipau, iskart ir pagimdziau smile.gif
Atsakyti
na, mano gimdymas nebuvo toks trumpas, bet neskaitau , kad labai sunkus. siaip viskas , nuo pat pirmo saremio iki dukrytes gimimo tesesi truputi daugiau nei 12 val (3 val nakties- 16.30 ), tai ir to didesnio skausmo tarpas buvo 6 - 8 val.
na, nebuvo jis toks, kad negaletum iskesti, nemalonu ir tiek. pries pat stangas tik koks pusvalandis tai jau skaudejo...
siaip skaitau, kad pagimdziau nesunkiai, be jokiu ten epiduru (tik nospos suleido pries gala, kad kaklelis nespazmuotu)
Atsakyti
lotuliukas.gif dabar reiktu uzvesti tema: "Ar pastojot nei sio ne to?" lotuliukas.gif
Atsakyti
manes viskas laukia dar priesaky... Nezinau kodel, bet niekaip nepavyksta nuraminti saves,kad ir man gali buti taip lengva kaip cia visoms minejusioms...As save vis bandau irasyti i labiausiai besikankinanciu skausmuose,plysimu,trukimu,kirpimu sarasuose,pirmaja vieta... verysad.gif Skaitau tokius malonius prisiminimus ir niekaip negaliu patiketi, kad gali buti tokiu "juoku", niekaip nepavyksta net ir po tokiu atsiliepmu nors kiek nuraminti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulenaP @ 2009 01 10, 00:09)
manes viskas laukia dar priesaky... Nezinau kodel, bet niekaip nepavyksta nuraminti saves,kad ir man gali buti taip lengva kaip cia visoms minejusioms...As save vis bandau irasyti i labiausiai besikankinanciu skausmuose,plysimu,trukimu,kirpimu sarasuose,pirmaja vieta... verysad.gif  Skaitau tokius malonius prisiminimus ir niekaip negaliu patiketi, kad gali buti tokiu "juoku", niekaip nepavyksta net ir po tokiu atsiliepmu nors kiek nuraminti  doh.gif

čia tik dabar taip kai viskas prasidės visokios tokios baimes dings , nebus kada apie tai galvot , turiu omeni kai jau rimtai prasidės biggrin.gif o tokios baimes neštukėms norma mirksiukas.gif ypač pirmakartėms smile.gif
Atsakyti