Įkraunama...
Įkraunama...

Geriau nei tikėjausi -lengvas gimdymas

as pagimdziau per keturias valandas.... ax.gif
ryte atsikeliau, saremiai buvo bet nereguliarus, atsisedau i masiniuka,nuvaziavau i VGN, 10 jau buvau gimdykloje. 13 val daro epiduri o 13.47 jau laikau dukryte wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif Keliu temelę į viršų. Kuo geriau nusiteiksite gimdimui, tuo daugiau juokingų nutikimų, susijusių su gimdymu parašysite, taip teigiamai nuteikdamos kitas gimdyves. SĖKMĖS biggrin.gif
Atsakyti
Manyčiau, kad nuotaika (nusiteikimas, pakili būsena) ir juokingi nutikimai (atsitiktinai įvykę) yra skirtingi dalykai, o tai yra atskiros temos.
Šioje temoje, manyčiau, kad turėtume labiau kalbėti apie psichologinius, dvasinius, jausminius dalykus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVJ: 21 rugpjūčio 2008 - 15:23
QUOTE(zmirzlina @ 2008 08 21, 11:27)
biggrin.gif Keliu temelę į viršų. Kuo geriau nusiteiksite gimdimui, tuo daugiau juokingų nutikimų, susijusių su gimdymu parašysite, taip teigiamai nuteikdamos kitas gimdyves. SĖKMĖS biggrin.gif

taigi jau turime juokingų gimdymo nutikimų temą mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš visą nėštumą labai laukiau gimdymo . Laukiau būtent gimdymo , veiksmo - man buvo smalsu kas kaip ir kodėl . doh.gif skaičiau , domėjausi . išsiklausinėjų visų ir visko biggrin.gif gimdžiau su šypsena ( na , vieną kartą klyktelėjau taip , kad palatos draugė vėliau sakė , kad krūptelėjo , nors toli nuo gimdyklos buvo ... ) gimdymą prisimenu su didžiausiu džiaugsmu smile.gif mergytė kol kas rami , tik principinga ( tą suprantu jau dabar , nors jai dra tik beveik 3 mėnesiai g.gif )
Atsakyti
į gimdyklą ėjau su šypsena, seselė lofte sako nu nežinau tu gimdai poto supratau kai skasmai prasidėjo biggrin.gif bet paskui vėl šypsena biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi visą nėštumą labiausiai laukiau gimdymo wub.gif Važiavau į ligoninę su superine nuotaika thumbup.gif Gimdžiau be epidūro, bet man buvo labai gera. Visą laiką juokavau lotuliukas.gif Gydytoja stebėjosi, vyras nervavosi, o aš- juokavau. Nuotaika buvo superinė... Nes žinojau, kad jau tuoj tuoj susitiksiu su savo taip ilgai lauktu stebuklėliu wub.gif .....
Atsakyti
mums gimdymas ne uz kalnu ir nuteikineju save tik optimistiskai, kad viskas bus gerai, tai neisvengiama ir laikina, o po to turesiu zavu mazyli... bet kad ir kiek save nuteikinetum, giliai sirdyje vistiek kirba nerimas del busiancio gimdymo,kad viskas praeitu sklandziai... manau taip jauciasi visos pirma karta gimdysiancios mamytes... ir tai normalu, juk niekad anksciau nepatyrei tu saremiu ir stumimo... nezinai kas tai...

Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2008 08 26, 22:55)
mums gimdymas ne uz kalnu ir nuteikineju save tik optimistiskai, kad viskas bus gerai, tai neisvengiama ir laikina, o po to turesiu zavu mazyli... bet kad ir kiek save nuteikinetum, giliai sirdyje vistiek kirba nerimas del busiancio gimdymo,kad viskas praeitu sklandziai... manau taip jauciasi visos pirma karta gimdysiancios mamytes... ir tai normalu, juk niekad anksciau nepatyrei tu saremiu ir stumimo... nezinai kas tai...

4u.gif Viskas labai gerai. Gimdymas procentaliai užima laaaaabai mažai laiko, jėgų, išmonės ir t.t., palyginus su tuo, kiek laiko auginsi, popinsi, lepinsi, gobosi, barsi savo dalelytę.
Gimdymas - kai labai nori kakų, tik užkietėjo viduriai ir reikia pastenėti... VISKAS.
Džiaukis nėštumu, tai NEPAKARTOJAMA. 4u.gif
Atsakyti
Nesutinku su tokiais palyginimais. Gimdymas - tikrai nėra be vertis. Jo prasmės ir reikšmės suvokimas, manyčiau, kad priklauso nuo asmenybės lygio, suvokimo, brandumo, atsakingumo ir dar labai daug dalykų.
Atsakyti
Man ir iki gindymo, ne tiek jau daug ir liko, kai pagalvoju kiek jau praėjo.Nusiteikus optimistiskai, kad viskas bus gerai.Taip noriu kuo greičiau pamatyti, prisiglausti mazyli... Bet vistiek nerimas yra del artejancio gimdymo,kad viskas praeitu sklandziai.
Atsakyti
Na man irgi liko jau neperdaugiausei,bet nerimas didelis yra. verysad.gif nezinau kaip cia viskas klostysis.aisku turi buti viskas gerai. thumbup.gif
Atsakyti