as pagimdziau per keturias valandas....
ryte atsikeliau, saremiai buvo bet nereguliarus, atsisedau i masiniuka,nuvaziavau i VGN, 10 jau buvau gimdykloje. 13 val daro epiduri o 13.47 jau laikau dukryte
Keliu temelę į viršų. Kuo geriau nusiteiksite gimdimui, tuo daugiau juokingų nutikimų, susijusių su gimdymu parašysite, taip teigiamai nuteikdamos kitas gimdyves. SĖKMĖS
QUOTE(zmirzlina @ 2008 08 21, 11:27)
Keliu temelę į viršų. Kuo geriau nusiteiksite gimdimui, tuo daugiau juokingų nutikimų, susijusių su gimdymu parašysite, taip teigiamai nuteikdamos kitas gimdyves. SĖKMĖS
taigi jau turime juokingų gimdymo nutikimų temą
Aš visą nėštumą labai laukiau gimdymo . Laukiau būtent gimdymo , veiksmo - man buvo smalsu kas kaip ir kodėl . skaičiau , domėjausi . išsiklausinėjų visų ir visko gimdžiau su šypsena ( na , vieną kartą klyktelėjau taip , kad palatos draugė vėliau sakė , kad krūptelėjo , nors toli nuo gimdyklos buvo ... ) gimdymą prisimenu su didžiausiu džiaugsmu mergytė kol kas rami , tik principinga ( tą suprantu jau dabar , nors jai dra tik beveik 3 mėnesiai )
į gimdyklą ėjau su šypsena, seselė lofte sako nu nežinau tu gimdai poto supratau kai skasmai prasidėjo bet paskui vėl šypsena
Aš irgi visą nėštumą labiausiai laukiau gimdymo Važiavau į ligoninę su superine nuotaika Gimdžiau be epidūro, bet man buvo labai gera. Visą laiką juokavau Gydytoja stebėjosi, vyras nervavosi, o aš- juokavau. Nuotaika buvo superinė... Nes žinojau, kad jau tuoj tuoj susitiksiu su savo taip ilgai lauktu stebuklėliu .....
mums gimdymas ne uz kalnu ir nuteikineju save tik optimistiskai, kad viskas bus gerai, tai neisvengiama ir laikina, o po to turesiu zavu mazyli... bet kad ir kiek save nuteikinetum, giliai sirdyje vistiek kirba nerimas del busiancio gimdymo,kad viskas praeitu sklandziai... manau taip jauciasi visos pirma karta gimdysiancios mamytes... ir tai normalu, juk niekad anksciau nepatyrei tu saremiu ir stumimo... nezinai kas tai...
QUOTE(dolly` @ 2008 08 26, 22:55)
mums gimdymas ne uz kalnu ir nuteikineju save tik optimistiskai, kad viskas bus gerai, tai neisvengiama ir laikina, o po to turesiu zavu mazyli... bet kad ir kiek save nuteikinetum, giliai sirdyje vistiek kirba nerimas del busiancio gimdymo,kad viskas praeitu sklandziai... manau taip jauciasi visos pirma karta gimdysiancios mamytes... ir tai normalu, juk niekad anksciau nepatyrei tu saremiu ir stumimo... nezinai kas tai...
Viskas labai gerai. Gimdymas procentaliai užima laaaaabai mažai laiko, jėgų, išmonės ir t.t., palyginus su tuo, kiek laiko auginsi, popinsi, lepinsi, gobosi, barsi savo dalelytę.
Gimdymas - kai labai nori kakų, tik užkietėjo viduriai ir reikia pastenėti... VISKAS.
Džiaukis nėštumu, tai NEPAKARTOJAMA.
Man ir iki gindymo, ne tiek jau daug ir liko, kai pagalvoju kiek jau praėjo.Nusiteikus optimistiskai, kad viskas bus gerai.Taip noriu kuo greičiau pamatyti, prisiglausti mazyli... Bet vistiek nerimas yra del artejancio gimdymo,kad viskas praeitu sklandziai.
Na man irgi liko jau neperdaugiausei,bet nerimas didelis yra. nezinau kaip cia viskas klostysis.aisku turi buti viskas gerai.