aš nuo kokių 16 metų spanuodavau, kad nėščia esu, kad gimdau ir taip bent kartą į mėnesį, profilaktiškai taip sakant. Kažkada susiprotėjau žvilgtelt į sapnininką, ką reiškia - ogi lengvas gimdymas, motinystė ir pan. Kai pastojau, kažkaip apie patį gimdymą kaip procesą negalvojau. Buvau nusiteikus, kad viskas, kas praisdeda, kada nors baigiasi, taigi ir gimdymas, ir jo skausmai turi pabaigą. Jei sugebėsiu, gimdysiu pati, be nuskausminimo. Jei pajusiu, kad vsio, prašysiu epidūro. Gimdymas užtruko 4val, neturėjau kada smarkiai stresuot (nor smintyse ėmiau save keikti, kad stumt nesugebu). Ir dabar gimdymą prisimenu kaip sapną - jokio streso, nerimo, jokio skaumo. Na, viskas tiesiog taip gražu. Dar ant gimdymo stalo, kai mane siuvo, gydytojai paklausus ar dar gimdysiu, atsakiau, kad dar tris laisvai. Va, dabar antrą gimdysiu, o apie gimdymą galvoju taip pat.
Po gimdymo mane buvo apėmus nereali euforija - jokio skausmo, jokio blogumo, silpnumo, toks pakilumas, energijos pilna, jėgų pilna, nuovargio jokio, miegot nenoriu (gimdžiau naktį). Kažkas tokio, apibūdint geria nemoku.
Su tokiom mintim eisiu ir antrą kartą gimdyt.
Aš angelas. Tikrai. Tik skraidyti su šluota greičiau ir patogiau.