Įkraunama...
Įkraunama...

Knygrišystė - 1 tema

QUOTE(relija @ 2008 10 30, 15:59)
Ką jau ten.... Malonu žinoma toks įvertinimas, tačiau tai tik pradžių pradžia....
Kaip minėjau, stiklas - viena iš medžiagų, priverčiančių mano pasaulį suktis.
Taigi, kaip sakoma pasibaigus įspūdingam filmui: - Laukite tęsinio !!!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Žiūrėk, neprisižadėk biggrin.gif o tai neduosim ramybės, kol visko neparodysi biggrin.gif
Atsakyti
relija, tai nerealus grožis 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū wub.gif Kažkaip galėjau ir anksčiau pasirodyti, kad jau taip giriat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Relija faina ta stikline smile.gif as mokykloj berods 11 klasej dariau ir knyga, bet tik virselius is stiklo pasidariau, kazkaip nesugalvojau, kad ir lapus butu galima stiklinius :)gal reiks nufotkint kada (kai netingesiu)smile.gif
Atsakyti
relija, buvo verta taip ilgai laukti thumbup.gif Man labai patiko...labiausiai tai pati idėja, bet labai labai gražu...ai, net žodžių neturiu...noriu į Kuršių Neriją ax.gif
Atsakyti
relija, tikrai, kaip sakė justess22, vertėjo tiek laukti, tik gaila, kad tiek laiko praėjo, nežinant apie šitokį Tavo išmoningumą.
Esu begaliniai sužavėta, už idėją, už rūpestį to dieviško gamtos kampelio saugumu Tu verta ypatingos padėkos.
Nuostabu wub.gif
Atsakyti
Oi user posted image ....ačiū.....
Atsakyti
Merginos, auuuu, tikiu, kad ir daugiau jūsų yra darę kokių nors knygų knygučių - pasirodykit bigsmile.gif

O aš planuoju daryti dabar vieną tokį reikaliuką, tai pabandysiu padaryti proceso reportažą mirksiukas.gif
Atsakyti
Relija, na cia jau aukstasis pilotazas blink.gif

as tai tokia knygele dariau... nieko labai isskirtinio blush2.gif su tavo stikline nepalyginsi wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Magnolija_, labai miela ir graži knyga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2008 11 09, 12:54)
Relija, na cia jau aukstasis pilotazas blink.gif
as tai tokia knygele dariau... nieko labai isskirtinio blush2.gif su tavo stikline nepalyginsi wub.gif

Ačiū, visada labai gera girdėti gražius žodžius apie save ax.gif O tu nesilygink nei su manimi, nei su kuo kitu. Šiandien darai vienaip rytoj kitaip, jei ieškosi geresnių arba blogesnių darbų - visada rasi, tačiau to nereikia, svarbu ką darai ir ką jauti darydama .....va tada visi darbai būna super thumbup.gif
Tavo albumas labai romantiškas wub.gif Tikiu, kad ten atsiras daug gražių foto ar kitų gėrių mirksiukas.gif
Atsakyti
Magnolija, paziurejau ir uzsimaniau daryti knygele, kazkaip primine man dienorascius, labai jaukus darbelis, toks keliantis nora kurti wub.gif
Atsakyti