Įkraunama...
Įkraunama...

Knygrišystė - 1 tema

QUOTE(relija @ 2008 08 21, 14:29)
Nebe įkelsiu šiandien žinokit tos savo knygutės, bet jau išsitraukiau ir pasidėjau prieš pat akis  ax.gif  Kai tik pribaigsiu užsakymą - iškart fotkinu  mirksiukas.gif

relija, kur tavo žadėtas grožis? bigsmile.gif laukiam nesulaukiam bigsmile.gif
Atsakyti
Oi, ragas, užsidirbau ir pamiršau ax.gif , vsio - rytoj fotkinu pioneer.gif
Atsakyti
Ir vėl apsimelavau doh.gif psio - arba šiandien, arba niekada....
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 09 05, 09:19)
Ir vėl apsimelavau  doh.gif  psio - arba šiandien, arba niekada....

Atrodo, kad niekada tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Panašu hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Panašu tikrai , kad niekada doh.gif doh.gif doh.gif

Pradedam iš naujo. APsimeskim, kad nežinot apie mano knygą, o jau kai prisiruošiu nufotofrafuosiu ir įkelsiu... Įtariu, kad visa bėda tame, jog net nenutuokiu kaip ją kokybiškai nufotografuoti..... doh.gif Bet ką gi - teks....
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2008 08 06, 17:50)
Sveikos  4u.gif Permečiau akimis temutę, bet radau pavyzdžių kai lapai yra lenkiami perpus ir tada susiūnami, o gal kas žino, kaip būtų galima įrišti neperlenktus A4 formato lapus? Turiu atsispausdinus knygą, bet kaip tuos padrikus lapus įrišti, kad nebaisiai atrodytų ir vartytųsi, neišmanau g.gif

vienintelis būdas siūti šone. tai yra taip vadinamas japoniškas įrišimas. paieškok per google vaizdai japanese bookbinding - išmes krūvą pavyzdžių, galima nesunkiai išsiaiškinti. (beje tokiam įrišimui viršelį lengviau padaryti.) ir gražiai atrodo, tik nėra toks patogus, kaip vakarietiškas būdas. japonai taip rišdavo dėl to, kad pas juos kitoks (plonesnis ar labiau permatomas) popierius, ant jo rašoma tik vienoje pusėje, ne iš abiejų, (ir kaip žinia vertikaliai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 07 rugsėjo 2008 - 22:15
gera temele smile.gif neduokim numirti smile.gif op i virsu ax.gif
Atsakyti
Mane labai domintų virseli aptraukti-aplijuoti medžiagėle, su kuom galima priklijuoti medžiagą, prie viršelio, kad klijai neprasimuštų dėmėm ir kaip jį taip aptempti?
Atsakyti
Manau naudojami tekstiles kllijei.
Atsakyti
Tsile,aš aptraukiu klijuodama lipalu... Man tai klijai numeris 1. Klijuoji tose vietose kurias galiu uždengti, kiekvieną kartą prispaudžiu gerai ir palaikau. Tos uždengiamos vietis tai dažniausia būna vidinė viršelio dalis, kurią paskui užklijuoju gražiu popieriumi...
Papildyta:
gal padarysiu reportažą ta proga, nes tema baigia numirti vissiškai...
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 20, 00:35)
bite, siūlau  pasirodyti per tarpelius tarp žagsėjimo smile.gif

vieną knygutę galite rasti čia http://public.fotki....darbo-popieria/

su mėlynom tulpytėm,mano padaryta nuo a iki iliustravimo.

Aš pastebėjau, kad apipavidalinimas padarytas ant pirktinio albumo. Sakykit kaip užklijuoti gražiai popierių? Nelabai suprantu doh.gif O labai noriu padaryti dovaną 4u.gif
Atsakyti