Įkraunama...
Įkraunama...

Knygrišystė - 1 tema

mirksiukas.gif
Manau sau, ko taip žagsiu lotuliukas.gif
O jei rimtai...apsidžiaugiau tokią temą radusi...taip traukia tasai knygų pasaulis...tik va, kaip viską apglėbti?
Atsakyti
bite, siūlau pasirodyti per tarpelius tarp žagsėjimo smile.gif

vieną knygutę galite rasti čia http://public.fotki....darbo-popieria/

su mėlynom tulpytėm,mano padaryta nuo a iki iliustravimo.
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 08 19, 20:50)
mirksiukas.gif
Manau sau, ko taip žagsiu lotuliukas.gif
O jei rimtai...apsidžiaugiau tokią temą radusi...taip traukia tasai knygų pasaulis...tik va, kaip viską apglėbti?

O taip., labai pritariu... Kur gi to laiko pasisemti?....
O tema puiki... Apskritai nuo popieriaus tirpstu, o jau knygų ryšimas...mmmmmm
Turiu vieną stiklinę knygą įrišusi... tai jei norit galiu parodyti, tik jau ne šiandien, dar ją reikia išimti iš didelės dėžės, kurioje krūva kitų daiktų.. tada dar iš mažesnės dėžutės...išvynioti iš saugios medžiagos....nuvalyti dulkes.... ir jau tada fotografuoti....
tai gal kokį ketvirtadienį, ne anksčiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 20, 00:05)
su mėlynom tulpytėm,mano padaryta nuo a iki iliustravimo.

O ta su mėlynom tulpytėm... swoon.gif jau kažkada anksčiau į ją žiūrėjau žiūrėjau... grožis, jau kaip tokias mėgstu... studijų laikais tokių krūvas draugams buvau padariusi....jau jei pavyks to laiko kur užsipirkti - bandysiu vėl....

Lachese - grožis ta tavo knygiukė....grožis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 19 rugpjūčio 2008 - 23:13
apie laiką- tokia nuojauta staiga nupurtė - mes nebeturime laiko draugams...... tu sugebėjai krūvas padaryti draugams, o dabar vien turėti krūvą draugų nėra laiko, turi vieną artimesnį ir laiko jiems vos randi, o kur tas laikas pasideda? netiesa,kad kompas jį surija, nes buvau kaime svaitę audžiau ir piešiau, tai dienos pralėkė su vėjeliu, nesuprantu,kaip močiutės viską spėjo ir rankdarbiais užsiimti ir vaikus augintiir ūkį prižiūrėti.....

ačiū už gerą žodį mano knygiukei,surišimą pati sugalvojau, gal ir neteisingas, bet kažkas panašaus į tai,ką mačiau daugelyje nugarėlių.
Lauksime ketvirtadienio , kaip smalsu stiklas skygoje rolleyes.gif gal iš vda būsi ?

Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 08 19, 23:12)
O taip., labai pritariu... Kur gi to laiko pasisemti?....
O tema puiki... Apskritai nuo popieriaus tirpstu, o jau knygų ryšimas...mmmmmm
Turiu vieną stiklinę knygą įrišusi... tai jei norit galiu parodyti, tik jau ne šiandien, dar ją reikia išimti iš didelės dėžės, kurioje krūva kitų daiktų.. tada dar iš mažesnės dėžutės...išvynioti iš saugios medžiagos....nuvalyti dulkes.... ir jau tada fotografuoti....
tai gal kokį ketvirtadienį, ne anksčiau  lotuliukas.gif

Taip, popierius turi kažką magiško...
Tačiau stiklinę...na, dar neteko girdėti, juolab - matyti...

Lachese, tas "Mažasis princas"...tikrai mažasis mirksiukas.gif
Tik va, tos knygelės įrišimas, teisingiau susegimas...labai paprastas...ir visai ne toks, kokio pageidavo davusi viltį, tačiau...o gal patiks...
imageshack streikuoja...Pabandysiu rytoj...
Lauksiu stiklinės knygos... bigsmile.gif
Atsakyti
gal aš kažkaip ne taip supratau tavo įrišimą, bet manau,kad jis puikiai tinka tokiems lapams, tik tarsi paraštę reikia palikti vidinėje pusėje.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 08 20, 00:29)
apie laiką- tokia nuojauta  staiga nupurtė - mes nebeturime laiko draugams...... tu sugebėjai krūvas padaryti draugams, o dabar vien turėti krūvą draugų nėra laiko, turi vieną artimesnį ir laiko jiems vos randi, o kur tas laikas pasideda? netiesa,kad kompas jį surija, nes buvau kaime svaitę audžiau ir piešiau, tai dienos pralėkė su vėjeliu, nesuprantu,kaip močiutės viską spėjo ir rankdarbiais užsiimti ir vaikus augintiir ūkį prižiūrėti.....

ačiū už gerą žodį mano knygiukei,surišimą pati sugalvojau, gal ir neteisingas, bet kažkas panašaus į tai,ką mačiau daugelyje nugarėlių.
Lauksime ketvirtadienio , kaip smalsu stiklas skygoje  rolleyes.gif  gal iš vda  būsi ?

O taip, ir aš nežinau kur tas laikas dingsta, tačiau pastebėjusi, kad vis greičiau ateina vakaras, o ir naktys trumpėja - pradėjau daugiau dėmesio skirti brangiems žmogeliukams... ir turiu pasakyti, kad nebe taip gaila to lekiančio laiko.... tačiau negana vistiek....

Aha, buvau ir ten biggrin.gif
Atsakyti
Nebe įkelsiu šiandien žinokit tos savo knygutės, bet jau išsitraukiau ir pasidėjau prieš pat akis ax.gif Kai tik pribaigsiu užsakymą - iškart fotkinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Lachese, ne apie knygas, tačiau pakeliui į jas, į jų rodymą ir matymą...
Imageshack pasitarnauja nepriekaištingai? Man tai kad normaliai veiktų tikimybė ne didesnė nei laimėt aukso puodą...Kas tai? Nenusimanau ir nesuprantu, kodėl pastoviai užlūžta g.gif Gal mano per lėtas internetas? Kol pėsti paveiksliukai suvaikščioja... blush2.gif
Ir neišeina tesėti pažado verysad.gif
Atsakyti
Dėkoju Irmuliai už patarimą 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Oho blink.gif blink.gif blink.gif čia tai bent knygelė 4u.gif
Atsakyti
Nejuokauk, irmulia...
Jos atsiradimo istorija labai paprasta...Keitėmės savo darbo dovanomis. Tema buvo "Rožė", dekoruota dekupažo technika. Su rože santykiai visą gyvenimą tokie atsargūs, niekad nesiimu jos piešti ar dar kaip kitaip atkartoti, nes, manau, jos elegancija ir grožis neatkartojami, tad ir gimė kompromisas - Mažojo Princo Rožė. Labai mėgstu šį kūrinį, tad ir sudėjau citatas į knygelę...
Įdomu tai, kad kai priklijavau servetėlę su natomis, padėjau džiūti, vaizduotėj iškilo to psl. vaizdas ir pagalvojau:"pala pala, betgi ten kažkas parašyta"...nubėgu į kambarį, metu žvilgsnį į palangę, kur džiūsta darbelis ir matau:"DIE ROSE"...net šiurpas nubėgo kūnu...klijuodama tikrai nepastebėjau užrašo, o dar ties užrašu ir rožę prilipdžiau...
Įsiplepėjau.
O jos įrišimas labai paprastas ir, beje, man patiko. Iš nuotraukų, manau, viskas aišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 21 rugpjūčio 2008 - 21:06