Įkraunama...
Įkraunama...

Knygrišystė - 1 tema

QUOTE(pudra @ 2010 01 05, 18:43)
Labai labai labai  wub.gif . Atrodo rašytum ir rašytum į tokią  smile.gif . Net ir trr nekimba, kad kažkas kažkur neįleista  lotuliukas.gif  tongue.gif . Fantastika kiek viršelio dekoro variantų daug gali būt  thumbup.gif

biggrin.gif nu nekimbu nekimbu, įleidimą paminėjau ne kaip trūkumą, o tik kaip alternatyvų variantą tongue.gif biggrin.gif 4u.gif gal kitiems pravers.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 05 sausio 2010 - 18:33
Meškutinės kookios wub.gif

Ir o-pa-pa molinukas thumbup.gif

ir aš porą darbo kalendorių parodysiu - rišau ne aš schmoll.gif tik "aprengiau" blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
pirmas man ypač patiko bigsmile.gif labai šiltas ir jaukus, naminis toks.. rolleyes.gif thumbup.gif

o kurį pirmesnį padarėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 05 sausio 2010 - 20:23
Man ir ypač pirmas wub.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif Aš jas abi vienu metu dariau doh.gif Kaip kokia studentė, likus kelioms dienoms iki Kalėdų apsižiūrėjau, kad trūksta poros dovanėlių, tai teko suktis greituoju būdu blush2.gif Skiautinukus dekoravimui turėjau pasisiuvusi anksčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 01 05, 17:45)

aha,dekora galejau nuleist siek tiek zemiau blush2.gif Bet cia pirma knygele prie kurios prisilieciau blush2.gif aptraukta lietuvisku linu,siek tiek sunkoka buvo nes virselis uzrasines slidus,linas irgi slidus,tai slidinejo man viskas siek tiek.Labai drebejo rankos kai reikejo nugarele istatyt biggrin.gif o dar ir vaikas salia malesi doh.gif Sekanti karta bandysiu su kokia kitokia medzia daryt.Turiu siek tiek medziagos manasios i versta oda,drauge dirbanti imoneje kuri siuna "drabuzelius" baldams atidave,bet bijau kad ties kampu uzlenkimais gali but storoka ir nelabai graziai atrodyt g.gif

QUOTE(pudra @ 2010 01 05, 19:43)
Labai labai labai  wub.gif . Atrodo rašytum ir rašytum į tokią  smile.gif . Net ir trr nekimba, kad kažkas kažkur neįleista  lotuliukas.gif  tongue.gif . Fantastika kiek viršelio dekoro variantų daug gali būt  thumbup.gif

modelinas turi labai platu panaudojima,tai variantu ojojoj kiek biggrin.gif

mititeja,aciu 4u.gif

O Misti tavo knygeles labai Mistiskos 4u.gif thumbup.gif Zinokit,turiu as Misti labai miela uzrasine,ziauriai kruopsciai pagaminta wub.gif rasau pacius paciausius receptus,gal kada turesiu dukriuka,tai perduosiu ranku darbo knygele su megstamiausiais kepiniais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 01 06, 10:55)
O Misti tavo knygeles labai Mistiskos 4u.gif  thumbup.gif Zinokit,turiu as Misti labai miela uzrasine,ziauriai kruopsciai pagaminta wub.gif rasau pacius paciausius receptus,gal kada turesiu dukriuka,tai perduosiu ranku darbo knygele su megstamiausiais kepiniais wub.gif

Tiksliai doh.gif Visai ir pamiršus buvau smile.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu Misty grožį smile.gif O šitie lapai nuostabūs. Jau buvau pasiilgusi tavo knygučių...
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 01 06, 11:55)
aha,dekora galejau nuleist siek tiek zemiau blush2.gif Bet cia pirma knygele prie kurios prisilieciau blush2.gif aptraukta lietuvisku linu,siek tiek sunkoka buvo nes virselis uzrasines slidus,linas irgi slidus,tai slidinejo man viskas siek tiek.Labai drebejo rankos kai reikejo nugarele istatyt biggrin.gif o dar ir vaikas salia malesi doh.gif Sekanti karta bandysiu su kokia kitokia medzia daryt.Turiu siek tiek medziagos manasios i versta oda,drauge dirbanti imoneje kuri siuna "drabuzelius" baldams atidave,bet bijau kad ties kampu uzlenkimais gali but storoka ir nelabai graziai atrodyt g.gif
modelinas turi labai platu panaudojima,tai variantu ojojoj kiek biggrin.gif

dėl slidinėjimo, norėjau sakyt, kad slidų paviršių galima pašiaušti švytriniu popierium, bet paskui kilo klausimas, kaip gali slidinėti, jei ten klijai yra g.gif , ar tu per visą paviršių klijų netepi, tik užlenktuose kraštuose bigsmile.gif . apvelki tiesiai ant tokio viršelio koks buvo, na jei užrašinė dengta kokiu dermantinu, tai ant jo ir tempi? net įdomu pasidarė kaip tu (ir kitos) tai darot? bigsmile.gif
linas dar visai dėkingas darbui audinys, va kartais kokį sintetinį kaip paimi, kuris ne tik nesilanksto, bet ir į klijus nereaguoja, tai nors mesk pro langą doh.gif
dėl kampų taip, bus storoka, bet juos reikia nukirpt, su steku gražiai sutvarkyt kraštus ir gerai paslėgt - jokio dvigubo storio nelieka. 4u.gif

bet pas tave tai kaip supratau molis, ne modelinas??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 06 sausio 2010 - 12:21
aš čia kaip iš medžio iškritusi, o kas yra stekas? mes steku lyg tais vadindavom lipdymo tokį įrankį... nukirpti turi omenyje taip, kaip pačioje vidurinėje nuotraukoje?

http://bookreviewsby...screenshots.jpg
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 01 06, 14:48)
aš čia kaip iš medžio iškritusi, o kas yra stekas? mes steku lyg tais vadindavom lipdymo tokį įrankį...  nukirpti turi omenyje taip, kaip pačioje vidurinėje nuotraukoje?

http://bookreviewsby...screenshots.jpg

taip, galima taip, kaip vidurinėj nuotraukoj, o galima ir poto kai užlenki, na jei reikia galėsiu pafotkinti..
o stekas gal ir toks kaip lipdymo, nežinau, daug kas jį naudoja, stomatologai irgi, nes jie visokių formų būna.
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 01 06, 12:19)
dėl slidinėjimo, norėjau sakyt, kad slidų paviršių galima pašiaušti švytriniu popierium, bet paskui kilo klausimas, kaip gali slidinėti, jei ten klijai yra  g.gif , ar tu per visą paviršių klijų netepi, tik užlenktuose kraštuose  bigsmile.gif . apvelki tiesiai ant tokio viršelio koks buvo, na jei užrašinė dengta kokiu dermantinu, tai ant jo ir tempi? net įdomu pasidarė kaip tu (ir kitos) tai darot?  bigsmile.gif

Aš tai jei naudoju pirktine knygutę, tai viršelį nuimu iš viso ir išsipjaunu iš kartono naują ax.gif
Atsakyti