Ačiū, trr . Labai smagu iš tavęs girdėt gerą žodį . Žinai, kai prieš šventes viskas vyko konvejeriu, tai jau fotografavom, kaip spėjom, visai negalvodami. Visos knygelės išdovanotos, tai dabar išsamiau jų užfiksuoti jau nepavyks, bet kitą kartą reikės apsukinėt iš visų pusių.
Taip, meškiai ten uždekupažinti ant atskiro kartono gabaliuko ir priklijuoti klijais .
Tiesą sakant, turiu dar keletą, bet taip pat "nepasukiotų". Bet gal rodausi, ką daryt.. Taip pat visos rištos aštuoniuke.
Tiesa, gal kas žinot, kaip aštuoniukė vadinasi angliškai? Niekur nepavyksta rast
na sitos pilkos labai jau grazios.
QUOTE(pudra @ 2010 01 04, 18:04)
Tiesą sakant, turiu dar keletą, bet taip pat "nepasukiotų". Bet gal rodausi, ką daryt.. Taip pat visos rištos aštuoniuke.
Tiesa, gal kas žinot, kaip aštuoniukė vadinasi angliškai? Niekur nepavyksta rast
oo, tai pavarei. tai aišku reikia rodyti, geriau viena pusė, nei nė vienos. elegantiškos knygutės. o dėl pavadinimo paieškosiu.
ech ....kiek groziu
pudra, nu nerandu pavadinimo, nėra jis labai tikslus ir vieningai apibrėžtas, kaip pvz koptų ar long stitch ("aštuoniukė" tai mano išmislas , o gal ir mačiau kažkur na dar pagalvosiu kur ieškoti).
o dar norėjau pasakyti, kalbant apie tą albumą su meškiuku. kai nusimato klijuoti ant viršelio kažkokią detalę, gerai būtų prieš aptraukiant viršelį drobe, viršelio kartone išpjauti atitinkamo dydžio įdubą, kad paskui ta detalę klijuojant būtų galima įleisti gilyn, kaip inkrustacija. tada ir gražiau atrodo, ir šiek tiek ramiau, kad neužsikabins ir nenukris. na pabandysiu pafotkinti kaip tai atrodo.
o-pa-pa, gi rodyk ka turi (kad ir tą dovanėlę, bet gal ir daugiau turi ką )
o dar norėjau pasakyti, kalbant apie tą albumą su meškiuku. kai nusimato klijuoti ant viršelio kažkokią detalę, gerai būtų prieš aptraukiant viršelį drobe, viršelio kartone išpjauti atitinkamo dydžio įdubą, kad paskui ta detalę klijuojant būtų galima įleisti gilyn, kaip inkrustacija. tada ir gražiau atrodo, ir šiek tiek ramiau, kad neužsikabins ir nenukris. na pabandysiu pafotkinti kaip tai atrodo.
o-pa-pa, gi rodyk ka turi (kad ir tą dovanėlę, bet gal ir daugiau turi ką )
Ačiū, merginos .
Trr, apie tą būdą, kai dekoratyvios detalės įleidžiamos giliau, žinau. Bet juk ne viskas turi būti daroma pagal taisykles, juolab, kad paveiksliukas nedidelis, kartonas ne baisiai storas ir klijai mano stiprūs
Trr, apie tą būdą, kai dekoratyvios detalės įleidžiamos giliau, žinau. Bet juk ne viskas turi būti daroma pagal taisykles, juolab, kad paveiksliukas nedidelis, kartonas ne baisiai storas ir klijai mano stiprūs
QUOTE(pudra @ 2010 01 04, 21:55)
Ačiū, merginos .
įtikinai
na tada gal tuo patarimu kiti pasinaudos
čia pavyzdys
Man tai čia gražu ir be dekoro . Ar tai reiškia, kad sulauksim naujų darbų, trr?
QUOTE(trr @ 2010 01 04, 22:11)
jetau trr,tai kad ana knygele tik mano aptraukta ir padekoruota o irisimui neturiu nieko,tik dideli nora ir dar didesne baime kad pabandysiu nieko neiseis ir daugiau gyvenime nebandysiu.O tai reiskias graziai svajonei bus nelemta issipildyt
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 01 05, 15:30)
jetau trr,tai kad ana knygele tik mano aptraukta ir padekoruota
nu ir kas, (na tik įspėti galima rodant darbą, kaip paprastai būna nurodomos kūrinio technikos, medžiagos, išmatavimai), mes gi čia tik viršelius ir apžiūrinėjam
labai gražus tas molinukas, ir spalvos suderintos mano akimis gal tik priklijuotas jis voos vos per aukštai.. o šiaip labai įdomus.
Labai labai labai . Atrodo rašytum ir rašytum į tokią . Net ir trr nekimba, kad kažkas kažkur neįleista . Fantastika kiek viršelio dekoro variantų daug gali būt