Įkraunama...
Įkraunama...

Knygrišystė - 1 tema

Ačiū, trr 4u.gif . Labai smagu iš tavęs girdėt gerą žodį mirksiukas.gif . Žinai, kai prieš šventes viskas vyko konvejeriu, tai jau fotografavom, kaip spėjom, visai negalvodami. Visos knygelės išdovanotos, tai dabar išsamiau jų užfiksuoti jau nepavyks, bet kitą kartą reikės apsukinėt iš visų pusių. smile.gif
Taip, meškiai ten uždekupažinti ant atskiro kartono gabaliuko ir priklijuoti klijais ax.gif .

Tiesą sakant, turiu dar keletą, bet taip pat "nepasukiotų". Bet gal rodausi, ką daryt.. biggrin.gif Taip pat visos rištos aštuoniuke.

user posted image

user posted image

4u.gif

Tiesa, gal kas žinot, kaip aštuoniukė vadinasi angliškai? Niekur nepavyksta rast doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pudra: 04 sausio 2010 - 17:06
na sitos pilkos labai jau grazios.
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 01 04, 18:04)

Tiesą sakant, turiu dar keletą, bet taip pat "nepasukiotų". Bet gal rodausi, ką daryt..  biggrin.gif Taip pat visos rištos aštuoniuke.

Tiesa, gal kas žinot, kaip aštuoniukė vadinasi angliškai? Niekur nepavyksta rast  doh.gif

oo, tai pavarei. tai aišku reikia rodyti, geriau viena pusė, nei nė vienos. biggrin.gif elegantiškos knygutės. o dėl pavadinimo paieškosiu.
Atsakyti
ech ....kiek groziu wub.gif
Atsakyti
pudra, nu nerandu pavadinimo, nėra jis labai tikslus ir vieningai apibrėžtas, kaip pvz koptų ar long stitch ("aštuoniukė" tai mano išmislas biggrin.gif , o gal ir mačiau kažkur g.gif na dar pagalvosiu kur ieškoti).

o dar norėjau pasakyti, kalbant apie tą albumą su meškiuku. kai nusimato klijuoti ant viršelio kažkokią detalę, gerai būtų prieš aptraukiant viršelį drobe, viršelio kartone išpjauti atitinkamo dydžio įdubą, kad paskui ta detalę klijuojant būtų galima įleisti gilyn, kaip inkrustacija. tada ir gražiau atrodo, ir šiek tiek ramiau, kad neužsikabins ir nenukris. na pabandysiu pafotkinti kaip tai atrodo.

o-pa-pa, gi rodyk ka turi mirksiukas.gif (kad ir tą dovanėlę, bet gal ir daugiau turi ką bigsmile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 04 sausio 2010 - 20:13
Ačiū, merginos 4u.gif .
Trr, apie tą būdą, kai dekoratyvios detalės įleidžiamos giliau, žinau. Bet juk ne viskas turi būti daroma pagal taisykles, juolab, kad paveiksliukas nedidelis, kartonas ne baisiai storas ir klijai mano stiprūs mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 01 04, 21:55)
Ačiū, merginos  4u.gif .
Trr, apie tą būdą, kai dekoratyvios detalės įleidžiamos giliau, žinau. Bet juk ne viskas turi būti daroma pagal taisykles, juolab, kad paveiksliukas nedidelis, kartonas ne baisiai storas ir klijai mano stiprūs  mirksiukas.gif  tongue.gif

įtikinai biggrin.gif
na tada gal tuo patarimu kiti pasinaudos biggrin.gif

čia pavyzdys
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 04 sausio 2010 - 21:11
Man tai čia gražu ir be dekoro smile.gif. Ar tai reiškia, kad sulauksim naujų darbų, trr? smile.gif ax.gif
Atsakyti
na jo, tik čia bus dovana, tai rodysiu tik tada, kai jau bus padovanota.. ax.gif
beje, pas mane odos badmetis doh.gif tragedija, tai irgi perėjau prie audinių.
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2010 01 04, 22:11)

o-pa-pa, gi rodyk ka turi  mirksiukas.gif (kad ir tą dovanėlę, bet gal ir daugiau turi ką  bigsmile.gif )

jetau trr,tai kad ana knygele tik mano aptraukta ir padekoruota ax.gif o irisimui neturiu nieko,tik dideli nora ir dar didesne baime kad pabandysiu nieko neiseis ir daugiau gyvenime nebandysiu.O tai reiskias graziai svajonei bus nelemta issipildyt doh.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 01 05, 15:30)
jetau trr,tai kad ana knygele tik mano aptraukta ir padekoruota ax.gif

nu ir kas, (na tik įspėti galima rodant darbą, kaip paprastai būna nurodomos kūrinio technikos, medžiagos, išmatavimai), mes gi čia tik viršelius ir apžiūrinėjam biggrin.gif
labai gražus tas molinukas, ir spalvos suderintos thumbup.gif mano akimis gal tik priklijuotas jis voos vos per aukštai.. ax.gif g.gif o šiaip labai įdomus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 05 sausio 2010 - 15:53
Labai labai labai wub.gif . Atrodo rašytum ir rašytum į tokią smile.gif . Net ir trr nekimba, kad kažkas kažkur neįleista lotuliukas.gif tongue.gif . Fantastika kiek viršelio dekoro variantų daug gali būt thumbup.gif
Atsakyti