Įkraunama...
Įkraunama...

Knygrišystė - 1 tema

trr, blink.gif blink.gif wub.gif nieko sau kokie darbeliai thumbup.gif o tos mažulytės knygeliukės simpatiškos thumbup.gif
Atsakyti
dėkui ax.gif
Atsakyti
va radau, kaip daromas marmuruotas popierius gražu rolleyes.gif nors čia tik keli raštai parodyti. smagus žaidimėlis, nors ir purvinas biggrin.gif , sunkiausia uždėti ir nuimti lygiai lapą, taip kad nesusiteptų kita pusė.
vistik tokiam pasitaškymui tinkamos vietos reiktų, o jei dar dažai kokie neatsiplaunantys, tai namie manau sudėtinga būtų.
dar matau yra panašiu principu veikianti technika "ebru", tik ten jau su kvietkais visokiais.

va čia
ir dar čia
ir ten rasit daugiau.
tikiuosi nebus labai ne į temą. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Net labai labai į temą
Atsakyti
nu, kad jau užėjo kalba apie marmuruotą popierių, tai gal tada pravers dar viena labai rimta nuoroda (rimta bent jau mano akimis, nes kai man labai reikėjo niekur nieko panašaus neradau) marmuruoto popieriaus tipai
čia tik iš pradžių jie visi vienodi atrodo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 05 gruodžio 2009 - 02:13
žiema matyt, koks tai rankdarbiavimo etapas užplaukė biggrin.gif ax.gif
fotkinau, kad kuo labiau odos faktūra pasimatytų..

user posted image
user posted image

bet čiupinėti ji mielesnė nei žiūrėti, kadangi yra pusiau minkšta t.y. lankstūs viršeliai, nes jie ne iš kartono aptraukto oda, o tiesiog iš storos kietos (tikriausiai balninės) odos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 11 gruodžio 2009 - 16:55
Trr, labai įdomiai bigsmile.gif . Ne tik, kad odą labai pačiupinėt norėtųsi (labai standžiai atrodo), bet ir įrišimas labai įdomus. Nelabai matosi, bet čia rišimas per virveles? Nugarėlė super thumbup.gif .

Po meistrės nedrąsu, bet vistiek ir aš truputuką rodausi ax.gif :

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man tai trukumas - laiko gaila mazai.. g.gif
o siaip knygrisyste labai fainas dalykas bigsmile.gif
lbai smagiu darbeliu pas jus..
ir pasimokyti daug gali ;DD
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 12 12, 17:55)
Nelabai matosi, bet čia rišimas per virveles? Nugarėlė super  thumbup.gif .

Po meistrės nedrąsu, bet vistiek ir aš truputuką rodausi  ax.gif :

taip per virveles. tik sudėtingumas buvo tame, kad virvelės nebuvo įtemptos ant rėmo, tai labai trūko trečios rankos biggrin.gif , siuvau kaip pirmą kartą doh.gif - ilgai ir su susipainiojimais, bet įveikiau.

šaunu, kad pagaliau rodais, bo nusibodo man vienai čia staipytis, nekuklu kažkaip jau..
labai gražiai gavos thumbup.gif bigsmile.gif o nėrinius klijavai? mano akiai galėtų būti ir kitų spalvų, ne tik balta, bet čia tikriausiai toks kalėdinis variantas? ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū, trr 4u.gif . Taip, nėrinukus klijavau. Aš natūralių spalvų mėgėja, tai ryškių spalvų kažin ar kada iš manęs galima bus sulaukti smile.gif . O balti man čia kažkaip labiausiai tiko. O gal ir tikrai - Kalėdos.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pudra: 12 gruodžio 2009 - 20:10
Kad jau čia taip tylu, tai ateinu pasirodyti smile.gif . Gal nuotraukos ir nelabai vertingos knygrišystės prasme, bet bent jau temukę pakelsim į viršų mirksiukas.gif .
Taigi, keletas dar prieš šventes padarytų darbų. Pirmasis - užrašinė meškinais "sergančiai" draugei, įrišta aštuoniuke - nesusiprotėjau nufotografuoti nugarėlės doh.gif .

user posted image

Ir antrasis darbas - krikštynų albumas, įrištas long stitch. Fotografuota dovanojant, todėl nugarėlės užfiksuoti vėlgi nepavyko verysad.gif .

user posted image

4u.gif
Atsakyti
meškiumanija, biggrin.gif labai fainai, ta pirma labai prabangiai atrodo. thumbup.gif o meškiai dekupažiniai? ir kaip pritvirtinai juos, klijais?
beje, "aštuoniukę" dar galima sustiprinti siūnant kartu su juostelėmis (ryšiais), tiksliau ant jų, toks kombinuotas būdas. tik audinį parinkt dekoratyvų reiktų, kad estetiškai pritaikytas būtų (jei nugarėlė atvira).
ir kita kart parodyk daugiau pusių, knyga toks trimatis daiktas, kad grožybės gali slėptis bet kur, ir nugarėlėj, ir apatiniam kietviršy, ir viduj priešlapiuose, ir t.t.. rolleyes.gif ir net jei jų nėra, vistiek norisi pajusti visumą. 4u.gif
Atsakyti