Įkraunama...
Įkraunama...

Knygrišystė - 1 tema

QUOTE(baltasis_ilgaausis @ 2009 09 08, 15:13)
Laba ! pagaliau galiu prisijungti prie jusu ir vel smile.gif uf...
turiu klausima...susiduriau su siokia tokia problema, niekur vilniuj (apart knygrisyklos kalvarijos gatvej-kur nebepjaus man  unsure.gif ) nerandu kur galetu apipjaustyti knygos bloka... isskambinau visais numeriais, isnarsiau internete kaip mokejau, bet va nieko doro neradau... gal kas su tuo susiduret ir zinot kur kreiptis?

oi, o kodėl ten kalvarijų gvėj nebepjauna?
jei rasi dar kitur prašom čia pranešti. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jau sakiau, ne viešai tikriausiai galėčiau padėti. Jei nerasit, rašykit až.
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 09 08, 14:44)
Pabandyk pasiteirauti BMK kopijavimo centre (Vienuolio 4, tel. 2616050), gal jie netyčia turi tą aparatą (kad jie brėžinius visokius kopijuoja, spausdina, tai žinau, bet ar turi kuo apipjauti, tai nežinau). O jei negalės padėti, tada kreipkis į jų leidybos paslaugų departamentą (kaip rimtai skamba..., bet adresas: Jasinskio g. 16a, o telefonai: 2546961, 2546964). Jie tai tikrai turi kuo apipjauti, esu pas juos spausdinusi, bet neaišku, ar jie užsiimtų tik bloko apipjovimu.
Jeigu jie negalės padėti, rašyk man až, galvosim apie kitus, ne visai oficialius variantus, kurių nenoriu viešai skelbti.

i ta BMK as jau skambinaus- jie man niekuo padeti negalejo...

o knygrisykloj tai sake nebeik pas mane pjauti, nes peilis atsipo, tai gal po kurio laiko vel tas vyrukas mane priims rolleyes.gif blush2.gif
jei ka Zemugne, butinai kreipsiuos az smile.gif buckis- dekui uz busima pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltasis_ilgaausis @ 2009 09 09, 16:20)
o knygrisykloj tai sake nebeik pas mane pjauti, nes peilis atsipo, tai gal po kurio laiko vel tas vyrukas mane priims  rolleyes.gif  blush2.gif

ai nu būna jiems ten užeina, tai pjauna, tai nepjauna, ir patys negali paaiškinti kodėl. manau po kurio laiko nueik vėl, gal bus pasigalandę tą peilį, patys gi su atšipusiu nedirbs.. g.gif aš tai kadais pas anytą darbe vienoj valstybinėj įstaigoj apsipjaudavau, bet dabar tą jų popieriaus skyrių uždarė ir tos galimybės nebeturiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 09 rugsėjo 2009 - 16:07

trr tai as irgi taip galvoju, kad po kurio laiko dar pas ji nueisiu...gal ir neprisimins jis manes biggrin.gif
Atsakyti
dedu keletą senų darbelių... ax.gif
albumas

user posted image

knygos

user posted image

user posted image

knygutės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 09 10, 16:14)
dedu keletą senų darbelių... ax.gif

bigsmile.gif truksta zodziu... Koks irisimas paskutinio darbelio? neteko tokio daryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lenny @ 2009 09 11, 08:10)
bigsmile.gif  truksta zodziu... Koks irisimas paskutinio darbelio? neteko tokio daryt ax.gif

paprastas klasikinis, tik atvira nugarėle. pasaulio knygrišystėje jie dabar ant bangos. biggrin.gif (šioje temoje kelis lapus atgal kažkur esu įdėjus nuorodų į visokias knygrišystės parodas..)
o ką, jūsų ant virvelių (ne ant juostelių) knygų rišti nemokino? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 11 rugsėjo 2009 - 09:51
QUOTE(trr @ 2009 09 11, 10:49)
paprastas klasikinis, tik atvira nugarėle. pasaulio knygrišystėje jie dabar ant bangos.  biggrin.gif (šioje temoje kelis lapus atgal kažkur esu įdėjus nuorodų į visokias knygrišystės parodas..)
o ką, jūsų ant virvelių (ne ant juostelių) knygų rišti nemokino?  g.gif

schmoll.gif tik metus su oda draugavau, nedaug ka spejom isbandyt...
Atsakyti
trr man akys ant kaktos issoko kokiu dailumu tu cia mums idejai smile.gif na as galiu irgi viena pasidziaugti...ji paprastute, be jokiu mandrybiu... bet vistiek smile.gif su meila daryta smile.gif
user posted image
cia va dar dovanu tokia buvau padariusi...siuvejai...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltasis_ilgaausis: 11 rugsėjo 2009 - 12:29
tikrai labai "siuvėjiškas" ir netikėtas motyvas, dar nė neperskaičius sakinio, kad ten siuvėjai, iš karto buvo aišku kas prie ko.. thumbup.gif o ten šonuose juoduose plotuose irgi reljefas ar man vaidenasi?
dar prisiminiau, kažkurioj knygrišystės parodoj vilniuje visi dalyviai įrišinėjo tą pačią knygą "europos kostiumo tūkstanmetis", tai ten visokių neblogų minčių būtum prisišaudžius siuvėjos temai. biggrin.gif šiaip yra tos parodos katalogas išleistas, tai gal bibliotekose galima rasti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 11 rugsėjo 2009 - 14:52
aha, yra ir sonuose... tik nelabai gal nuotraukoj matosi, bet va pastebejai smile.gif norejau kad atrodytu kaip veidrodzio remai, kuriame ir matosi tas manekenas... as tikiu, kad tu ideju visokiu visokiausiu galima ir paciam sugalvoti ir is kitur pasisemti, tik va norejau, kad ta knyga praktiska butu ir kad ja naudoti lengvai galetu smile.gif

dar stai kokia viena knygute teko padaryti smile.gif na man ji viena is mieliausiu, kurias teko daryti...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltasis_ilgaausis: 11 rugsėjo 2009 - 15:03