Įkraunama...
Įkraunama...

Knygrišystė - 1 tema

QUOTE(lenny @ 2009 08 26, 10:14)
Labai faina destytoja, kitu veidai ir vardai jau seniai issitryne is atminties, o sita visada su malonumu prisimenu. Jauciu begaline nostalgija tiems laikams. Taip gailiuosi kad atmestinai ziurejau i studijas ir neisnaudojau to laiko maksimaliai verysad.gif  Dabar lyg ir noretusi vel viska prisiminti, tiek ideju turiu, bet irankiu nebeturiu, ir technologija jau pamirsta. Labai gaila kad beveik visi darbeliai liko mokymosi istaigoje, Japonisko irisimo albumas perforuotais virseliais, sendinta knyga su papje- mase reljefu... ech  wub.gif  Liko prisiminimui tik keletas visiskai beverciu knyguciu verysad.gif

na jei senai studijavai, gali grįžti ten išlyginamosioms studijoms mirksiukas.gif ir viską prisiminsi ir naujų dalykų išmoksi, ir išgręžti/išsunkti dėstytojus galėsi kiek norėsi... rolleyes.gif dabar lolita ten katedros vedėja. (o su kokia oda jie dabar dirba blink.gif bigsmile.gif niam niam.. wub.gif)
o įrankių tai ką ten - peilis svarbiausia.. na teptukai, kiti peiliai, stiklas, skylamušiai, stekas ar kauliukas, šiaip dabar gi galima visko lengviau gauti nei tada. nedaug ten ir reikia.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 26 rugpjūčio 2009 - 11:02
QUOTE(trr @ 2009 08 26, 11:57)
na jei senai studijavai, gali grįžti ten išlyginamosioms studijoms  mirksiukas.gif ir viską prisiminsi ir naujų dalykų išmoksi, ir išgręžti/išsunkti dėstytojus galėsi kiek norėsi...  rolleyes.gif dabar lolita ten katedros vedėja. (o su kokia oda jie dabar dirba  blink.gif  niam niam.. thumbup.gif wub.gif)
o įrankių tai ką ten - peilis svarbiausia.. na teptukai, kiti peiliai, stiklas, skylamušiai, stekas ar kauliukas, šiaip dabar gi galima visko lengviau gauti nei tada. nedaug ten ir reikia.. smile.gif

Tai va, to svarbiausio irankio, peilio ir neturiu. Tik viena medini stekiuka cray.gif Gal patartum kur ieskoti peilio, skylamusiu, kaltuku? Smagu kad katedra turi tokia saunia vedeja thumbup.gif Tik idomu ar priimtu islyginamosioms is pedagogikos i oda g.gif Turejau tokiu minciu, bet anksciau ten labai grieztai buvo su lankomumu, o man reiktu laisvo grafiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lenny @ 2009 08 26, 12:08)
Tai va, to svarbiausio irankio, peilio ir neturiu. Tik viena medini stekiuka cray.gif  Gal patartum kur ieskoti peilio, skylamusiu, kaltuku? Smagu kad katedra turi tokia saunia vedeja  thumbup.gif  Tik idomu ar priimtu islyginamosioms is pedagogikos i oda  g.gif  Turejau tokiu minciu, bet anksciau ten labai grieztai buvo su lankomumu, o man reiktu laisvo grafiko  biggrin.gif

peilių ne bėda. tikrai mačiau yra senukuose, tokių senųjų rusiškų, tai ten keli litai kainuoja jie. jei gerai pagalandus, manau visai nieko.. bet dar vakar kaip tik radau vienoj internetinėj parduotuvėj kažkokie japoniški amatininko peiliai, tokie kaip mūsų ir kitokių panašių formų, bet kainos iki šimto litų. bet jau metalas mol super duper ir šiaip jie labai jau patraukliai ir patikimai atrodo. kažkaip jaučiu susigundysiu pati.. biggrin.gif et, geras įrankis labai svarbu, pagerėja ir darbo kokybė ir greitis..
kauliuką dailininkų prekėse radau, bet jis apie dvidešimt kainuoja, tai galima ir iš kieto medžio išsidrožt tokį..
skylamušių replinių irgi regis senukuose mačiau, ir kitur įrankių, furnitūros, ar rankdarbių parduotuvėse pasitaiko.. tik jų kokybė nelabai, jei daug skyluoti reikia tai varganas darbas. su kalamais skylamušiais gal sudėtingiau, bet irgi rasti galima. kaltukai irgi. ai dabar interneto laikais iš kur nori ką nori gali parsisiųsti. biggrin.gif

na su lankomumu manau kažkiek vistiek reiktų ten pabūti, juk moko gyvai. bet viena pažįstama tas išlyginamąsias be problemų išsilaikė nors kiek žinau ji gyvena ir dirba vilniuje. o dėl kokių priėmimo niuansų nežinau, bet jei tu kaunietė taigi gali tiesiog užsukti ten tiesiai pas ją ir pasiklausinėti.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 26 rugpjūčio 2009 - 13:47
Ok, aciu uz info. Jei rasi (rasit smile.gif) kokia nuorodele su irankiais, prasom pasidalinti biggrin.gif 4u.gif Skylamusiu noreciau kalamu, man repliniai schmoll.gif neuniversalus, su jais ne visur prieisi. Jei ne paslaptis, kelintais daug maz metais ten moketes bigsmile.gif
Papildyta:
Rankiniu temoje rodziau savo tasiuka. Tai ten su repliniu skylamusiu schmoll.gif uzsiskyluotum beskyluodamas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lenny: 26 rugpjūčio 2009 - 14:22
QUOTE(lenny @ 2009 08 26, 14:53)
Jei ne paslaptis, kelintais daug maz metais ten moketes bigsmile.gif

to paties norėjau ir aš paklausti. biggrin.gif 4u.gif aš baigiau '98 metais.
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 08 26, 15:15)
to paties norėjau ir aš paklausti.  biggrin.gif  4u.gif aš baigiau '98 metais.

biggrin.gif tai jus vyresneliai i mus is aukstai ziuredavot biggrin.gif As baigiau 2000, o istojau apie 1996, tiksliai nepamenu g.gif tai ko gero ir nesusitikom. tik jusu darbus mums rodydavo kaip pavyzdi smile.gif
Papildyta:
Ai kaip smagu iskelem temute i virsu 4u.gif Jau matau daug skaitovu kabo biggrin.gif gal ir nauju darbeliu uzderes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lenny @ 2009 08 26, 15:23)
biggrin.gif  tai jus vyresneliai i mus is aukstai ziuredavot biggrin.gif  As baigiau 2000, o istojau apie 1996, tiksliai nepamenu  g.gif  tai ko gero ir nesusitikom. tik jusu darbus mums rodydavo kaip pavyzdi smile.gif
Papildyta:
Ai kaip smagu iskelem temute i virsu  4u.gif  Jau matau daug skaitovu kabo  biggrin.gif  gal ir nauju darbeliu uzderes  biggrin.gif

tai kad mes tų pedagogų (tu pedagogika baigei kaip suprantu) mažai matydavom, veidai nespėdavo įsiminti. jie gi ten tik pusmetį ar metus pasimokydavo mūsų katedroj.. bet mums irgi jų darbus kaip pavyzdį dažnai rodydavo.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 26 rugpjūčio 2009 - 14:30
Taip, tik metelius. Bet uz tat kokie tai buvo metai wub.gif ko gero patys smagiausi per visus 4. Uztat odinukai tiesiog gyvendavo katedroj lotuliukas.gif kol destytojaj kavindavosi savo kambariuke, studentai turedavo visiska laisve.
Atsakyti
QUOTE(lenny @ 2009 08 26, 15:35)
Taip, tik metelius. Bet uz tat kokie tai buvo metai  wub.gif  ko gero patys smagiausi per visus 4. Uztat odinukai tiesiog gyvendavo katedroj  lotuliukas.gif kol destytojaj kavindavosi savo kambariuke, studentai turedavo visiska laisve.

joo, gyvendavom.. lotuliukas.gif ypač diplominio gamybos pusmetį. tas man pats nuostabiausias laikas buvo.. rolleyes.gif wub.gif (ir naujas patalpas tada kaip tik gavom)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 26 rugpjūčio 2009 - 15:33
Sakykit,koki popieriu dazniausiai naudojat?
Atsakyti
Laba ! pagaliau galiu prisijungti prie jusu ir vel smile.gif uf...
turiu klausima...susiduriau su siokia tokia problema, niekur vilniuj (apart knygrisyklos kalvarijos gatvej-kur nebepjaus man unsure.gif ) nerandu kur galetu apipjaustyti knygos bloka... isskambinau visais numeriais, isnarsiau internete kaip mokejau, bet va nieko doro neradau... gal kas su tuo susiduret ir zinot kur kreiptis?
Atsakyti
Pabandyk pasiteirauti BMK kopijavimo centre (Vienuolio 4, tel. 2616050), gal jie netyčia turi tą aparatą (kad jie brėžinius visokius kopijuoja, spausdina, tai žinau, bet ar turi kuo apipjauti, tai nežinau). O jei negalės padėti, tada kreipkis į jų leidybos paslaugų departamentą (kaip rimtai skamba..., bet adresas: Jasinskio g. 16a, o telefonai: 2546961, 2546964). Jie tai tikrai turi kuo apipjauti, esu pas juos spausdinusi, bet neaišku, ar jie užsiimtų tik bloko apipjovimu.
Jeigu jie negalės padėti, rašyk man až, galvosim apie kitus, ne visai oficialius variantus, kurių nenoriu viešai skelbti.
Atsakyti