Pasirodau su nauja knygute
Misty, koks fantastiškas raštas Beveik guliu... Atrodo nuostabiai
Ačiū gražus ir man tas drugys buvo - siuvinėjau dėl pačio proceso, net neįsivaizdavau, kur jį naudosiu
o va puikiai drugelis nutupe ant virselio
QUOTE(Misty @ 2009 02 10, 19:45)
Ačiū gražus ir man tas drugys buvo - siuvinėjau dėl pačio proceso, net neįsivaizdavau, kur jį naudosiu
Nesusilaikysiu ir pagirsiu - labai gražu
QUOTE(rutast @ 2009 02 11, 14:51)
Nesusilaikysiu ir pagirsiu - labai gražu
zinoma, o kam laikytis juk visada malonu pasidziaugti graziu tiek kito, tiek savo darbu
! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos. Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
juste22>aciu
HELP!!!!merginos padekit man. sumasciau savo MB padovanoti knyga, lapus atsispausdinau a4 formato liko virseli is kazko pasigaminti ir lapus pritvirtinti. kaip tokiu atveju padaryti knyga?kaip lapus prie virselio pritvirtinti kad butu tvirta knyga ir lapai neskraidytu, buciau dekinga jei patartumete
man rodos cia anksciau sitoj temoj butvo nuoroda kur gali apie lapu susiuvima paskaityti, tiksliau schemeles buvo ikeltos...paskaityk anksteliau- tikrai turi ratsi
beje, katik paziurejau, pirmame temeles puslapyje yra schemute kaip tuos lapus susiuti:)
senokai čia niekas nesilanko, kylam su nauju įkvėpimu. Rėmiausi Japonišku rišimo būdu, šiek tiek jį modifikuoti teko, kad ir pagaliukas įsirištų.
Viršeliui perspalvinau pirmoje eančią medžiagą.
QUOTE(Lachesė @ 2009 03 30, 00:53)
senokai čia niekas nesilanko, kylam su nauju įkvėpimu. Rėmiausi Japonišku rišimo būdu, šiek tiek jį modifikuoti teko, kad ir pagaliukas įsirištų.
kaip grazu,jei,lachese uznesi nauju "zarazu" man,nuo taves visad uzsikrciu gerai,kad tos zarazos labai geros,jau ir as noriu pamegint