o kaip knygas darot? kokiu budu surisat, gal galima nuorodu ar nuotraukyciu pamatyt
QUOTE(trr @ 2009 02 02, 17:31)
p.s. relija, ten kaip tik vienoj knygoj mačiau panaudotos stiklo ir veidrodžio šukės..
trr, mažink tempus, pas mane laaaaaabai lėtas inetas, o čia tooookios nuorodos
Ačiū
QUOTE(relija @ 2009 02 03, 00:17)
trr, mažink tempus, pas mane laaaaaabai lėtas inetas, o čia tooookios nuorodos
Ačiū
prašom.
jau mažinu - nieko kol kas daugiau neturiu. pati dar tas "senienas" virškinu, labai jau ten tų ornamentų palyginamosios studijos rimtos išblusinėta, uch
QUOTE(vikaPika @ 2009 02 03, 00:12)
o kaip knygas darot? kokiu budu surisat, gal galima nuorodu ar nuotraukyciu pamatyt
Book binding - tiesiog per google pasiieškok Yra iš filmukų, ir schemučių
QUOTE(vikaPika @ 2009 02 02, 23:12)
tikrai daug informacijos rastum temelej knygrišystė...
na gerai, vėl pareinu radau dar vieną, čia paprastos medžiagos ir paprastais būdais padaryti įvairūs knygos siūvimo būdai.
http://studiocailun....hp?cat=jou&pg=0
http://studiocailun....hp?cat=jou&pg=0
oj, kokiu oroginalių knygučių kiek visokiausiu gražiausių įrišimų o va norėčiau pasirodyti ir savo tekstile trauktą knygute
kokia grazi tas kaspinas
QUOTE(baltasis_ilgaausis @ 2009 02 07, 15:21)
oj, kokiu oroginalių knygučių kiek visokiausiu gražiausių įrišimų o va norėčiau pasirodyti ir savo tekstile trauktą knygute
(gaila, man nepasididina.) ten rudi lapai matosi? šiltas ir jaukus bendras koloritas irgi į senoviškumą..
Labai graži knygutė Tu ją pati ir įrišai? Ar tik aprengei?
sita knygute nurengta ir aprengta naujos formos virseliu ir drabuzeliu cia darbo kalnedorius ten matosi kaspino spalvos blizgus pirmasis lapas bet turiu tokia irista ir visa pačios ir blokas ir virselis tik audinys kitoks...
trr nemoku ideti kitaip, kad pasididintu... ta senatve gyvena su manimi neisguisi is manes o ir nesistengiu
mieguista avyte dekui
trr nemoku ideti kitaip, kad pasididintu... ta senatve gyvena su manimi neisguisi is manes o ir nesistengiu
mieguista avyte dekui
Labai graži knygutė