Įkraunama...
Įkraunama...

Knygrišystė - 1 tema

Gražu... Ypač juodosios man patiko... thumbup.gif Nors knygų man visvien gaila lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 02 01, 16:30)
Gražu... Ypač juodosios man patiko... thumbup.gif  Nors knygų man visvien gaila lotuliukas.gif

gaila ir man, bet raminu save, kad jos ten nevertingos parinktos (kokie nors pasene informaciniai leidiniai, leidžiami milžiniškais tiražais..) biggrin.gif
o kur bibliotekos deda nurašytas knygas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 01 vasario 2009 - 15:48
QUOTE(baltasis_ilgaausis @ 2009 02 01, 14:33)
o štai ir išsiaiškinau daugiau apie tą grožį smile.gif tai Jacqueline Rush Lee darbas, čia va įdėsiu jos puslapio linką (ČIA ), kuriame daug jos darbų, kurių pagrindas- knyga smile.gif tikrai yra į ką pažiūrėti  ax.gif  bigsmile.gif  4u.gif

O čia tai darbai blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif thumbup.gif supernis puslapiukas thumbup.gif - tarsi skulpūros iš knygų, knyginiai objektai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 02 01, 16:42)
O čia tai darbai  blink.gif  blink.gif  blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif supernis puslapiukas thumbup.gif  - tarsi skulpūros iš knygų, knyginiai objektai  wub.gif  wub.gif

na tokių darbų pasaulyje (ir net Lietuvoje) daroma daug, bet tai ne knygrišystė, o tiesiog menas knygos tema.
Atsakyti
trr - kad ne knygrišystė, tai aišku kaip diena mirksiukas.gif juk iš pačių darbų matosi tongue.gif
Atsakyti
http://www.art.ee/le...art=orgusaar_u/
prajuokino šitas biggrin.gif
Atsakyti
o man nepasakyčiau kad tų knygų gaila smile.gif anaiptol smile.gif vietoj to, kad būtų pamirštos, kažkur išmestos ar sudegintos jos išgyvena antra gyvenimą smile.gif įgauna kitokią forma ir tt smile.gif na gal ir nuklydau su šiuo puslapiuku nuo temos, bet negalėjau nepasigrožėti ax.gif 4u.gif

trr gera mintis knygutės viršeliui !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltasis_ilgaausis: 01 vasario 2009 - 20:52
QUOTE(trr @ 2009 02 01, 16:37)
o kur bibliotekos deda nurašytas knygas?

Gerai jau, gerai, sutinku, nurašytas gal ir galima taip sunaudoti. Bet kai aš dirbau su knygomis, kurios jau savaime yra vertybės (kad ir pelėsiuotos, musių nutūpėtos, betgi senos biggrin.gif ), su nurašytom nesusidurdavau...
Atsakyti
Aš tai dar vis nardau po tą duotą puslapį bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Grožių grožiai bigsmile.gif
Atsakyti
na dar kuokštelis vaizdų. radau gan šviežią parodą
http://www.cbbag.ca/...AB08thumbs.html
smile.gif

p.s. relija, ten kaip tik vienoj knygoj mačiau panaudotos stiklo ir veidrodžio šukės.. rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 02 vasario 2009 - 17:45
o čia biskį senovės, <zemugne> turbūt jum bus įdomiau 4u.gif ir kitiem, kam norėsis pažiūrėti klasikinius, 17-18a viršelius. ten daug kur labai didelės foto, patogios ornamentams apžiūrinėti biggrin.gif
http://www.cyclopaed...ookbinding.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 02 vasario 2009 - 19:16
Nuostabi nuoroda wub.gif Ačiū, trr. Reikės paklajoti, pasigrožėti...
Atsakyti