Įkraunama...
Įkraunama...

Knygrišystė - 1 tema

Na, Misty, dabar gausi pylos blush2.gif mirksiukas.gif
Šitokie darbai, šitoks kruopštumas! ir...taip kukliniesi. Žinai, ką? Kiekviename iš mūsų yra kūrybinė kibirkštis ir nevalia taip su ja...reikia pakelta galva, pagarbiai...
Esi Kūrėja!
O tie niuansai...simetrija, asimetrija...manau, kiekvienas priaugam sekančią tobulėjimo stadiją, viskas, kam skirta ateiti per Tave, būtinai ateis, tik tikėk ir leisk tam laisvai tekėti mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Esu sužavėta Tavo darbais 4u.gif
Atsakyti
nu nebarkit manęs taip labai 4u.gif tongue.gif

Dėl savo "amatininkiškumo" tikrai nesikuklinu - jau ko dievulis atseikėjo su kaupu tai krapštukiškumo, kruoštumo ir precizijos. Tikrai be jokio apsimestinio didžiavimosi galiu girtis savo darbų atlikimo kokybe mirksiukas.gif

Tiesiog manau, kad būti gera amatininke ir tikra menininke yra visai skirtingi dalykai 4u.gif Žinau, kad antraja man būti nėra duota ax.gif Ir dėl to nepergyvenu mirksiukas.gif Galbūt esu apdovanota talentais kažkokiose kitose srityse mirksiukas.gif Darau tai, kas man teikia malonumą, kartais gaunasi gražiau, kartais ne taip gražiai, bet juk procesas yra didysis smagumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2009 01 28, 16:20)
nu nebarkit manęs taip labai 4u.gif  tongue.gif

Dėl savo "amatininkiškumo" tikrai nesikuklinu - jau ko dievulis atseikėjo su kaupu tai krapštukiškumo, kruoštumo ir precizijos. Tikrai be jokio apsimestinio didžiavimosi galiu girtis savo darbų atlikimo kokybe mirksiukas.gif

Tiesiog manau, kad būti gera amatininke ir tikra menininke yra visai skirtingi dalykai 4u.gif Žinau, kad antraja man būti nėra duota ax.gif Ir dėl to nepergyvenu mirksiukas.gif Galbūt esu apdovanota talentais kažkokiose kitose srityse mirksiukas.gif Darau tai, kas man teikia malonumą, kartais gaunasi gražiau, kartais ne taip gražiai, bet juk procesas yra didysis smagumas thumbup.gif

na tie apdovanotieji talentai tai buvo koks da Vinčis, Pikasas, dar vienas kitas... o visi kiti menų tiesiog išmoko biggrin.gif negana to, nemažai knygrišystės istorijoje (XXa I puseje prancūzijoje) nusipelnė būtent savamoksliai, natūraliai laužydami įprastus ir nusistovėjusius dalykus thumbup.gif
o kruopštumas ir yra ne kiekvienam duotas ir labai svarbus talentas mirksiukas.gif labai dažnai mūsų knygrišystės profesionalų darbuose pasigendu šios savybės.
pagaliau svarbiausia, kad pats procesas teikia malonuma thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 28 sausio 2009 - 16:27
trr, atrodo, kad nemažai žinai apie knygrišystę ax.gif Gal tavo mokslai ar darbas susiję su šia sritim? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2009 01 28, 17:44)
trr, atrodo, kad nemažai žinai apie knygrišystę ax.gif Gal tavo mokslai ar darbas susiję su šia sritim? ax.gif

na šiek tiek. blush2.gif kol kas tik mokslai (buvo), bet manau bus ir darbai biggrin.gif pradžioj mokiausi iš praktinės pusės vienoje aukštesniojoje, veliau iš teorinės kitoje aukštojoje, o šiaip ketinu (norėčiau) toliau tyrinėti Lietuvos knygrišystės istoriją ax.gif
Atsakyti
turėtų būti įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2009 01 28, 18:01)
turėtų būti įdomu 4u.gif

įdomu, nes tai labai retas ir sudėtingas amatas 4u.gif bet kadangi mūsuose šis amatas nebuvo nei taip plačiai ir giliai išvystytas, nei tyrinėtas, tai informacija renkama po trupinį metų metais. smile.gif o ir knygrišystės gerbėjų ar žinovų ratas juk siaurutis..
Atsakyti
gabiska tie lapai tiesiog rudo tono... smile.gif pirkti smile.gif dideli lapai, kuriuos poto padarai tokio dydžio, kokio nori kad būtų knygutė smile.gif

bite kai pirmąją tokią knygutę įrišau ir pati nustebau kaip netikėtai tokia gavosi...atrodė kaip sena maldaknygė, užsigulėjusi pas močiutę ant aukšto ax.gif 4u.gif

trr turėjau universitete paskaitą, laisvai pasirenkamą dalyką- knygrišystę... deja, tą išdėstytą teoriją apie jos istoriją sunkiai beatmenu, ir dar apmaudžiau, kad daug medžiagos per nelemtą kompiuterį praradau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltasis_ilgaausis: 28 sausio 2009 - 20:05
QUOTE(baltasis_ilgaausis @ 2009 01 28, 21:00)
gabiska tie lapai tiesiog rudo tono... smile.gif pirkti smile.gif dideli lapai, kuriuos poto padarai tokio dydžio, kokio nori kad būtų knygutė smile.gif

Gal gali išduoti paslaptį kur pirkai? blush2.gif Ir kaip padarai, kad jų kraštai tarsi apsitrynę, lyg tai knygutei šimtas metų būtų? Atrodo tai thumbup.gif
Atsakyti
gabiska

popierius pirktas šiauliuose smile.gif rolleyes.gif o tie krašteliai...tai nėra sunku sugalvoti..o man neapsiverčia liežuvis pasakyti blush2.gif jei pamatytum gyvai suprastum iš karto 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltasis_ilgaausis: 28 sausio 2009 - 20:19
QUOTE(baltasis_ilgaausis @ 2009 01 28, 21:00)

trr turėjau universitete paskaitą, laisvai pasirenkamą dalyką- knygrišystę... deja, tą išdėstytą teoriją apie jos istoriją sunkiai beatmenu, ir dar apmaudžiau, kad daug medžiagos per nelemtą kompiuterį praradau sad.gif

o jei ne paslaptis, ką studijavote? o dar įdomiau, kas dėstė tą istoriją? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti

anokia čia paslaptis smile.gif baigiau taikomąją dailę ir verslą, aprangos dizainą smile.gif o dėstė ... a. kavaliauskas smile.gif rolleyes.gif bet tai nebuvo knygrišystės istorija smile.gif turiu omeny paskaitą smile.gif na jis tiesiog pasakodavo per paskaitas apie visa tai kol mes dirbdavom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltasis_ilgaausis: 28 sausio 2009 - 22:16