Įkraunama...
Įkraunama...

Knygrišystė - 1 tema

QUOTE(Misty @ 2009 01 27, 18:24)
Knygučių darymu sergu jau seniai - kartais padarau viską nuo nulio, kartais tik "aprengiu" pirktinę knygelę ax.gif

Kelios paskutinės knygutės mirksiukas.gif

kaip supratau, tos paskutinės ir yra "nuo nulio", t.y. įrišta pačios? kaip siuvai lapus ir kur to išmokai? 4u.gif
Atsakyti
baltasis ilgaausi, aga, ten dekupazas mirksiukas.gif ant fakturinio popieriaus atspausdinau paveiksleli ir uzdekupazinau ant odos, tai ir liest taip malonu ta faktura mirksiukas.gif man tavoji wub.gif dievinu senas knygas wub.gif tad toks padarymas man labai prie sirdies wub.gif
Misty, man paskutine patinka thumbup.gif tokia minkstute atrodo thumbup.gif ir nufotografuota wub.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 01 27, 17:33)
kaip supratau, tos paskutinės ir yra "nuo nulio", t.y. įrišta pačios? kaip siuvai lapus ir kur to išmokai?  4u.gif

nuo nulio yra ta paskutinioji, pirmos trys - tai "aprengti" darbo kalendoriai ax.gif Lapus siuvau tiesiog adata ir siūlu po 5 lapus... O išmokau pasižiūrėjusi internetinių pamokėlių mirksiukas.gif ir aišku daug kas klaidų ir bandymų keliu atėjo doh.gif Pirmosios knygutės tikrai turėjo nemažai trūkumų blush2.gif Dar ir dabar yra kur tobulėti...

jei įdomu, daugiau mano knygučių albume
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2009 01 27, 18:49)
nuo nulio yra ta paskutinioji, pirmos trys - tai "aprengti" darbo kalendoriai ax.gif Lapus siuvau tiesiog adata  ir siūlu po 5 lapus... O išmokau pasižiūrėjusi internetinių pamokėlių mirksiukas.gif ir aišku daug kas klaidų ir bandymų keliu atėjo doh.gif Pirmosios knygutės tikrai turėjo nemažai trūkumų blush2.gif Dar ir dabar yra kur tobulėti...

jei įdomu, daugiau mano knygučių albume

oi, kokios gražios ten riešinės, ypač tos geltonos wub.gif bigsmile.gif aš vienas irgi turiu nusipirkusi (juodas), bet dar nebuvau užsidėjusi, niekur nepritaikau doh.gif
grįžtant prie temos, tai ir supratau, kad paskutine nuo nulio. o siudama tuos lapus siuvote prie juosteliu, ar virveliu. čia tech.smulkmena, bet šiaip smalsu. 4u.gif
jei apie viršelius - gražu, santūru, o karoliukai labai pagyvina. žinoma, toks santurus, klasikinis apipavidalinimas yra gerai, kai tokio reikia, bet šiaip siūlau paieškoti formų (ir spalvų derinių) įvairovės bigsmile.gif kaip suprantu čia aplikacija, nu audinį juk galima kirpti kaip nori mirksiukas.gif , atsisakykite nors trumpam to stačiakampio ir simetrijos, griebkit fantaziją už gerklės, dabar toks jausmas, kad nedrįstate biggrin.gif . 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mieguista avytė @ 2009 01 27, 17:46)
baltasis ilgaausi, aga, ten dekupazas  mirksiukas.gif  ant fakturinio popieriaus atspausdinau paveiksleli ir uzdekupazinau ant odos, tai ir liest taip malonu ta faktura  mirksiukas.gif  man tavoji  wub.gif  dievinu senas knygas  wub.gif  tad toks padarymas man labai prie sirdies  wub.gif
Misty, man paskutine patinka  thumbup.gif  tokia minkstute atrodo  thumbup.gif ir nufotografuota  wub.gif

nuj reiks pabandyti padaryti kokia su tuo dekupažu, nes jau seniai apie tai galvoju smile.gif tik va dar neprisiruošiau įgyvendinti smile.gif ačiū už gražius žodelius (visom) 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 sausio 2009 - 20:34
Norejau paklausti baltasis_ilgaausis kaip jus tokius sendintus lapus padarot? As taip pat jauciu silpnybe tokiems seniems lapams, bet nesu maciusi tokiu pirkti.
Atsakyti
baltasis_ilgaausis, labai patiko knygute, sunku patiketi, kad ji svieziai gimusi, o ne naturaliai daug atmenanti mirksiukas.gif Super!

Misty, nuostabus darbai!!! Kiek techniku! Kaip kruopsciai viskas atlikta!
Puikiai!!! Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 01 27, 18:09)
oi, kokios gražios ten riešinės, ypač tos geltonos  wub.gif  bigsmile.gif  aš vienas irgi turiu nusipirkusi (juodas), bet dar nebuvau užsidėjusi, niekur nepritaikau  doh.gif
grįžtant prie temos, tai ir supratau, kad paskutine nuo nulio. o siudama tuos lapus siuvote prie juosteliu, ar virveliu. čia tech.smulkmena, bet šiaip smalsu.  4u.gif
jei apie viršelius - gražu, santūru, o karoliukai labai pagyvina. žinoma, toks santurus, klasikinis apipavidalinimas yra gerai, kai tokio reikia, bet šiaip siūlau paieškoti formų (ir spalvų derinių) įvairovės  bigsmile.gif kaip suprantu čia aplikacija, nu audinį juk galima kirpti kaip nori  mirksiukas.gif , atsisakykite nors trumpam to stačiakampio ir simetrijos, griebkit fantaziją už gerklės, dabar toks jausmas, kad nedrįstate biggrin.gif4u.gif  4u.gif

Ačiū už gerą žodį 4u.gif

Siūdama lapus, juos siuvu prie juostelių mirksiukas.gif

Dėl tos simetrijos - esi teisi 100 procentų doh.gif Bet tame matyt ir esu visa aš - kruopšti, preciziška iki begalybės, simetriška ir teisinga verysad.gif Visai neturiu to gerojo kreizo jausmo, polėkio ir drąsos... schmoll.gif Todėl ir darau tai, ką suprantu ir moku... Be to pasirinkta technika truputį diktuoja rėmus - ten ne visai aplikacija, ten visų pirma skiautinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 01 27, 18:09)
....griebkit fantaziją už gerklės...

O čia tai išsireiškimas, vertas 10 - ties balų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif Kartais ta fantazija tikrai verta pagriebimo už gerklės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2009 01 28, 09:49)
Dėl tos simetrijos - esi teisi 100 procentų doh.gif Bet tame matyt ir esu visa aš - kruopšti, preciziška iki begalybės, simetriška ir teisinga verysad.gif Visai neturiu to gerojo kreizo jausmo, polėkio ir drąsos...  schmoll.gif Todėl ir darau tai, ką suprantu ir moku... Be to pasirinkta technika truputį diktuoja rėmus - ten ne visai aplikacija, ten visų pirma skiautinis ax.gif

o jūs pabandykite pagaut savy tą kreizą bigsmile.gif na gaila nežinau skiautinio technikos specifikos ax.gif ar skiautinio dekoras neišvengiamai turi būti geometrinėmis formomis? g.gif blush2.gif bet net jei ir taip, jų "padėjimo" vieta viršelyje, beigi dydis, ar detalių skaičius juk gali būti išdėstytas atsisakant simetrijos. g.gif mat tuomet kompozicijoje atsiranda intriga, judejimas, emocija, žodžiu daugiau gyvumo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 01 28, 11:24)
o jūs pabandykite pagaut savy tą kreizą  bigsmile.gif na gaila nežinau skiautinio technikos specifikos  ax.gif ar skiautinio dekoras neišvengiamai turi būti geometrinėmis formomis?  g.gif  blush2.gif bet net jei ir taip, jų "padėjimo" vieta viršelyje, beigi dydis, ar detalių skaičius juk gali būti išdėstytas atsisakant simetrijos.  g.gif mat tuomet kompozicijoje atsiranda intriga, judejimas, emocija, žodžiu daugiau gyvumo...  4u.gif

sunku doh.gif Aš kai tokia visai ne prie meno ir su daile nieko bendro schmoll.gif Bet ačiū už patarimus 4u.gif Bandysiu perlipti per save biggrin.gif
Atsakyti
Misty, jau tu taip ne prie meno, kad man reikėjo gerokai pasikaupti, kol aš pirmą įrašą tavo knygutėje palikau. Galiu pasakyti, kad dailininkė profesionalė, su savo įrištomis knygomis parodose dalyvaujanti, teigiamai tave įvertino. O ir šiaip žmonės prie meno (baigę buvusį dailės institutą ir pan.) pirmiausiai pasitikslindavo, ar čia tikrai viskas rankomis daryta...
Atsakyti