Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

Bandysiu i svedijos lund universiteta blush2.gif kiek teko girdeti atsiliepimu tai visi buvo tik labai geri arba labai labai geri lotuliukas.gif jau kaip spirgas laukiu kada prasides visas veiksmas stojimo tongue.gif
Atsakyti
Tai niekas apie Graikija nieko nezino??? Man jau greit reiks pradeti dokumentus tvarkyti, bet as vis dar neapsisprendus. Bijau kad gali buti sunku ten diplomini rasyti, o ir darba tureciau palikti (bet del jo maziausiai pergyvenu). Kazkaip jauciu kad tas univeras vardo neturi, o ir siaip graikai taigi visiski tinginiai. Bet gal verta vaziuot kad bent pakeliaut, apsiziuret??? Kaip manot??
Atsakyti
astulle kuo maziau jaudinkis, tvarkyk dokumentus, krauk tases ir vaziuok.
o ten bus geriau negu gali isivaizduot

cia kiek suprantu pagal SOCRATES vaziuosi? mirksiukas.gif
Atsakyti
teip, o stipendija gausiu 425eur, kaip manot uzteks? siaip sake nebrangus pragyvenimas, kainos tokios kaip LT, bet va kaip su bendrabuciu, tai nzn smile.gif
Atsakyti
Mano viena grupioke pagal Erasmus i Italija berods isvaziavo pusmeciui, bet taip ir negrizo mirksiukas.gif manau kad ts salys panasios ir tikrai nenusivilsi. be to mano galva tlimesnei karjerai turetu buti pliusas, kas tu nebijai naujoviu, esi gabi ir t.t. juk nesedejai mamai po sparneliu o drasiai igyvendinai savo svajones ir norus wub.gif
Atsakyti
ech as irgi noriu rolleyes.gif
kristi3d kaip tau sekasi su stojimais?
Atsakyti
nagi jau uzsiregistravau Toefl egzaminui ir jau pradesiu ruostis gre tai manau kad iki lapkricio issilaikysiu egzus g.gif o jau kai gruodi prasides stojimas tai siusiu visus duomenis ir lauksiu ka jie man atsakys thumbup.gif thumbup.gif tikiuosi jie mane priims, nes jeigu ne... dry.gif bash.gif bash.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, kokių dokumentų reikia stojimui į užsienio universitetą (t.y. ką reikia išsiversti ir notariškai patvirtinti)? 4u.gif
Atsakyti

puiku thumbup.gif
as irgi kita savaite eisiu uzsiregistruot. o Teofl duoda kursus? nes IELTSO tai nera g.gif
Atsakyti
pas juos puslapy lyg ir yra kazkokios nuorodos tipo mokykis for free, bet as dar neziurejau nes turiu savo knygute nusipirkus ir dar gal kur gausiu medziagos mokytis tai neprapulsiu. beje del kursu tai vilniuj tam centre kur laikomas toefl testas yra organizuojami kazkokie pasiruosimo kursai tik aisku moket reikia ir speju nemazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2005 12 21, 22:40)
jeigu tavo tevai neuzdirba labai labai labai daug (nes ten yra tox limitas kuri lietuvoj nedaug pasiekia) tau uz moksla didziojoje britanijoje moketi nereikia. tik uz pragyvenima. belieka istoti. sekmes!

O tai is kur tai zinai? Nes as irgi tai girdejau, bet kur uzeinu i univeru puslapiukus, tai niekur tokio ner. Pati planuoju po bakalauriniu vaziuot i D.Britanija. Kol kas dar tikslaiai nezinau kur.

Jei kas netingit, mamkos, apsviekit, kaip vyksta tos visos proceduros. Nuo ko pradet? Ar tiesiog kazkam parasyt, kad tokia esu is Lietuvos ir pan. ar iskart rasyt application form? pries kiek laiko reiketu pradet. Kada laikyt tuos anglu kalbos egzus. Busiu dekinga uz bet kokia informacija. Ir sekmes visoms, kas ruosiasi stot ir sveikinimai jau istojusioms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alissa: 30 liepos 2006 - 22:28
siemet vasari kai ziurejau del magistro svedijoj tai reikejo issilaikyt toefl (bendras anglu kalbos testas tiems, kuriu gimtoji kalba NE anglu) ir gre testa (pobakalauriniu studiju testa) ir tuomet pildyti application form, siusti jiems ir laukti rezultatu. kiek ziurejau (zinoma daugiausia domejausi svedijos univeru) tai pas juos priemimas gana anksti nuo gruodzio iki vasario men.
Lekker Kontje o kiek supratau ir tu stosi kazkur, isduok paslapti kur mirksiukas.gif
Atsakyti