sveikutes
pradejau studijuoti online'u buhalterija ( accounting and bookeeping) at the open university (london), angl k. nereikalavo jokiu levelu, parase jei as pati jauciu, jog uztenka mano ang. k. ziniu galiu studijuot na aisku labai brangu ir viska reikia paciai mokintis... bet man auginanciai vaikucius namuose - labai tinka
gal yra bendraminciu
QUOTE(Aurinija @ 2010 10 17, 19:41)
Ačiū, bet žiūrėk tu man, Ajste, laikyk tvirtai suspaudus , kad gerai pasisektų
University of Edinburgh - Politics and Spanish
University of Glasgow - Italian/Politics
University of Strathclyde - Politics and Spanish
University of Dundee - Politics with Hispanic studies
University of Aberdeen - Spanish and Politics
Šiaip labiausiai norėčiau su ispanu kalba, bet kadangi Glazge nebuvo galimybių, tai rinkaus italų. bet man lengviau italų būtų, nes jau antrus metus mokaus. Na, bet žiūrėsim, kokie oferiai bus
University of Edinburgh - Politics and Spanish
University of Glasgow - Italian/Politics
University of Strathclyde - Politics and Spanish
University of Dundee - Politics with Hispanic studies
University of Aberdeen - Spanish and Politics
Šiaip labiausiai norėčiau su ispanu kalba, bet kadangi Glazge nebuvo galimybių, tai rinkaus italų. bet man lengviau italų būtų, nes jau antrus metus mokaus. Na, bet žiūrėsim, kokie oferiai bus
beje, tu stoji i ispanu jau gerai ja mokedama ar ne..? as labai noreciau mokytis dar ir ispanu/italu universitete, taciau jos mokykloje nera destomos... bijau, kad butinai ten reik egzamina but islaikius ju... arba bent jau labai gerai moketi... ispanu ir italu visada mokiausi pati tai bijau, kad zinios nebus pakankamos...
Sveikos merginos,
Nezinau, ar pataikiau i tema, bet visgi mano klausimas susijes su uzsienio universitetais baigiau bakalaura Danijoje, Aalborg universitete ir kiek zinau, dabar Lietuvoje reiketu pasitvirtinti si diploma Studiju kokybes vertinimo centre ar kuri jau esate praejusi sia procedura? mano situacija tokia, kad dalis pazymiu yra siame diplome is VU, kita dalis is Aalborg'o universiteto ar toki diploma kazi patvirtintu? Pasidalinkite patirtimi
Nezinau, ar pataikiau i tema, bet visgi mano klausimas susijes su uzsienio universitetais baigiau bakalaura Danijoje, Aalborg universitete ir kiek zinau, dabar Lietuvoje reiketu pasitvirtinti si diploma Studiju kokybes vertinimo centre ar kuri jau esate praejusi sia procedura? mano situacija tokia, kad dalis pazymiu yra siame diplome is VU, kita dalis is Aalborg'o universiteto ar toki diploma kazi patvirtintu? Pasidalinkite patirtimi
QUOTE(Chr. @ 2010 10 25, 18:21)
beje, tu stoji i ispanu jau gerai ja mokedama ar ne..? as labai noreciau mokytis dar ir ispanu/italu universitete, taciau jos mokykloje nera destomos... bijau, kad butinai ten reik egzamina but islaikius ju... arba bent jau labai gerai moketi... ispanu ir italu visada mokiausi pati tai bijau, kad zinios nebus pakankamos...
Tiesą sakant, tai ne. Italų mokaus pas tokį italiuką fainą antri metai šiaip į visus uni, į kuriuos stoju, galima rinktis kalbas, kurių nemoki dar, ir pradėti nuo pirmo lygio
Nu vat as jau kaip ir viska turiu, pradejau UCAS pildyti, laukiau kol mokytoja patikrins Personal Statement ir rekomendacija. Nuejau as pas ja, o ji sako, kad netinkamas mano PS Sako ne tokio stiliaus... Dave pavyzdziu, o jie visi tokie kokius ir raso visi mokiniai, as truputi meniskiau padirbejau Pasiklausiau vienos pazystamos, kuri jau baige uzsienyje studijas, daviau paskaityti ir sako, kad su manuoju geriau bandyti stoti, nes jis kazkuom issikiria is minios, o ta kur dave mokytoja siuncia vos ne kiekvienas studentas. Bet va manajame nera labai uzsiminta paie ta specialybe, kuria noriu studijuoti, net neminiu jos, o bendrai rasau (net nemoku paaiskinti), kas man sekasi, ka esu pasiekusi, nes tai susije su mano specialybe Tai dabar nezinau ka daryti, perrasyti ar ne Cia kelti nenoriu, visgi gali nusikopinti kasnors
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 30, 16:15)
Sunku ir įsivaizduoti, kas pagal jus yra tas "meniškumas", bet jeigu susijusi veikla kurią aprašote su ta profesija, tai manau, kad rizikuokit Pabandykit dar patobulint, gal kur nors pavyks praplėst mintį keliais žodžiais link tos specialybės
Arba galiausiai paklauskit kitos anglų kalbos mokytojos nuomonės, arba parašykit e-mail'ą kokioms įmonėms, siūlančioms konsultacijas šiais klausimais, taip ratais kvadratais paklauskit, ar galima motyvacinį rašyt tik tradicinį, ar su lyriniais nukrypimais Berods KASTU žmonės galėtų atsakyti į tokius klausimus, esu gavus jų kortelę su kontaktais, jeigu kiltų klausimų. Blogiau manau nebus
QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 30, 16:27)
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 30, 16:15)
Sunku ir įsivaizduoti, kas pagal jus yra tas "meniškumas", bet jeigu susijusi veikla kurią aprašote su ta profesija, tai manau, kad rizikuokit Pabandykit dar patobulint, gal kur nors pavyks praplėst mintį keliais žodžiais link tos specialybės
Arba galiausiai paklauskit kitos anglų kalbos mokytojos nuomonės, arba parašykit e-mail'ą kokioms įmonėms, siūlančioms konsultacijas šiais klausimais, taip ratais kvadratais paklauskit, ar galima motyvacinį rašyt tik tradicinį, ar su lyriniais nukrypimais Berods KASTU žmonės galėtų atsakyti į tokius klausimus, esu gavus jų kortelę su kontaktais, jeigu kiltų klausimų. Blogiau manau nebus
Nu ta prasme netik, kad "rasau todel, kad noriu istoti i tokia ir tokia specialybe...", "man patinka si specialybe, nes..." Esu iterpus ir citatu, aprasau ka pasiekiau uzklasineje veikloje, kokiu savybiu gavau atlikdama tuos darbus. Kodel noriu studijuoti universitete esu uzsiminus gal pora sakiniu
Del citatų tai nežinau, kažkaip nelabai Bet kad aprašai užklasinę veiklą, kuri susijusi su ta specialybe, tai manau didelis pliusas.
QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 30, 21:33)
Del citatų tai nežinau, kažkaip nelabai Bet kad aprašai užklasinę veiklą, kuri susijusi su ta specialybe, tai manau didelis pliusas.
Galima kiek zinau rasyti citatas, bet daugelis studentu to nedaro kiek zinau ir raso tuos visiems iprastus Nu nera ta uzklasine veikla labai su tuo susijusi, bet dalyvaudama jose pasisemiau daug geru dalyku, kuriuos galiu pritaikyti tikriausiai viskam
Zodziu, jauciu nusisnekejau tam motyvaciniam
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 30, 22:02)
Galima kiek zinau rasyti citatas, bet daugelis studentu to nedaro kiek zinau ir raso tuos visiems iprastus Nu nera ta uzklasine veikla labai su tuo susijusi, bet dalyvaudama jose pasisemiau daug geru dalyku, kuriuos galiu pritaikyti tikriausiai viskam
as kazkur skaiciau, kad labai daug kas raso citatas, ir kad jau gan banalu skaitosi jos... :hhihi:
Gali buti. Cia dar priklauso kaip iterpi ta ciata, kaip ja paaiskini. Man butu labai neidomu skaityti visus PS, kuriuose rasoma - noriu studijuoti ten ir ten, nes man tai labai patinka bla bla bla. Aisku, as nezinau ar maniskis bus geras, todel cia ir rasau.
Kaip manote ar bus gera tokia sandara: Izanga (nerasau nieko apie specialybe), paskui apie pasiekimus mokykloje (viskas susije su konkursais, olimpiadomis), paskui rasau, kuo tie pasiekimai nulemes kodel noriu butent viena specialybe studijuotis kuria issirinkau (aprasau gal 4 sakiniais ), paskui pomegiai ir uzsklanda?????
Ar PS reikia gale rasyti Sincerelly, faithfully...?
Kaip manote ar bus gera tokia sandara: Izanga (nerasau nieko apie specialybe), paskui apie pasiekimus mokykloje (viskas susije su konkursais, olimpiadomis), paskui rasau, kuo tie pasiekimai nulemes kodel noriu butent viena specialybe studijuotis kuria issirinkau (aprasau gal 4 sakiniais ), paskui pomegiai ir uzsklanda?????
Ar PS reikia gale rasyti Sincerelly, faithfully...?
Dar, kaip galvojat ar bus reikalingas diplomas uz 4 vietos laimejima matematikos olimpiadoje? Nes as neturiu jo ir isvis net neprisimenu ar jis buvo duotas man nes laiske apie tai uzsiminiau, bet jei pareikalaus...?