Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

O, bendraminte, as noriu studijuot Politika + ispanu arba tarptautinius rysius + ispanu arba kazka panasaus... biggrin.gif dar idomu butu tas sandwich degree visa, manau...smile.gif gaila man ne laikas dar truputi sad.gif biggrin.gif
o tie visi universitetai Skotijoj lygtai, ane?
Atsakyti
ir dar, apsvieskit mane kas nors, kaip ten su tom paskolom? paskolas gali gauti tik UK pilieciai, ar ir ES pilieciai? susimaisiau...
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2010 10 18, 17:13)
ir dar, apsvieskit mane kas nors, kaip ten su tom paskolom? paskolas gali gauti tik UK pilieciai, ar ir ES pilieciai? susimaisiau...

Ir ES pilieciai- dukra gavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 10 19, 11:54)
Ir ES pilieciai- dukra gavo  smile.gif

thumbup.gif aciu, nuraminot.
ir dar del tu paskolu - kokios salygos joms gauti? unsure.gif
ar cia taip paprastai, kam pasiseka tas gauna? unsure.gif
Atsakyti
O, smagu, kad aš ne viena tokia tada biggrin.gif bet tu ne dvyliktokė dar, jei gerai supratau? g.gif tai, visi Škotijoj, nes nenoriu imti paskolų, jei yra galimybė mokytis nemokamai, tai bandysiu ja pasinaudot smile.gif
Atsakyti
Sveiki.Rasau cia todel kad planuoju po vidurines isvykti studijuoti i uzsieni smile.gif ir esu labai susidomejusi studijomis Stambule..turiu cia kelis draugus,kurie pasakojo kaip cia yra idomu studijuoti ir tt.o ir miestas man labai grazus smile.gif kadangi jau triskart buvau Turkijoj,ji mane labai suzavejo smile.gif manau butu idomu cia studijuoti smile.gif) tai va noreciau susirast bendraminciu ,kurios galbut studijavo ar studijuoja Stambule..gal jos galetu patart smile.gif noreciau suzinot ar Stambule universitetai geri? ar stojant butina moket kazkiek turku kalbos ir ar sunku istoti? dekui uz informacija smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi 4u.gif
Jau gruodį IELTS'ą laikysiu.. ax.gif Pradžia yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skirmantele @ 2010 10 19, 19:26)
Sveiki.Rasau cia todel kad planuoju po vidurines isvykti studijuoti i uzsieni smile.gif ir esu labai susidomejusi studijomis Stambule..turiu cia kelis draugus,kurie pasakojo kaip cia yra idomu studijuoti ir tt.o ir miestas man labai grazus smile.gif kadangi jau triskart buvau Turkijoj,ji mane labai suzavejo smile.gif manau butu idomu cia studijuoti smile.gif) tai va noreciau susirast bendraminciu ,kurios galbut studijavo ar studijuoja Stambule..gal jos galetu patart smile.gif noreciau suzinot ar Stambule universitetai geri? ar stojant butina moket kazkiek turku kalbos ir ar sunku istoti? dekui uz informacija smile.gif

Is geresniu universitetu Stambule anglu kalba studijuoti galima, berods, Bogazici universitete. Ankaroje - Middle East Technical University. Jie abu geriausi universitetai Turkijoje. Pasaulio mastu - geresni uz Lietuvos, bet ka as zinau...

Papildyta:
QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 19, 21:31)
Sveikos, jungiuosi  4u.gif
Jau gruodį IELTS'ą laikysiu..  ax.gif Pradžia yra biggrin.gif

ka studijuoti planuoji? ir kur? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2010 10 20, 15:18)
ka studijuoti planuoji? ir kur? wink.gif

Labai norėčiau filmus ir televiziją+istorija, o jei nepavyktų planas imsiu teisę ax.gif važiuosiu irgi į Škotiją arba Angliją.
O kiek jūs valstybinių egzaminų laikyt planuojat? Jau IELTS'ą išsilaikėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 20, 14:27)
Labai norėčiau filmus ir televiziją+istorija, o jei nepavyktų planas imsiu teisę  ax.gif  važiuosiu irgi į Škotiją arba Angliją.
O kiek jūs valstybinių egzaminų laikyt planuojat? Jau IELTS'ą išsilaikėt?  4u.gif

as tai dar ne 12 kl sad.gif tai dar laiko yra... biggrin.gif

o tu UCAS paraiska uzpildei jau? :]
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2010 10 20, 16:09)
as tai dar ne 12 kl sad.gif tai dar laiko yra... biggrin.gif

o tu UCAS paraiska uzpildei jau? :]

Labai anksti mąstyt apie studijas pradėjai, puiku thumbup.gif
Dar nepildžiau UCAS, neturiu nei rekomendacijų, nei motyvacinio, bet dar nėra ko stradalint, susikoncentravus dabar ties IELTS'u esu biggrin.gif
Atsakyti
Na taip taip, tai kai ateis laikas stot, visus reikalus ramiai susitvarkysiu, nebus jokiu paniku, kad nespesiu ir t.t. biggrin.gif

Hm siaip man atrodo kuo anksciau gerai butu siust, ar ne..? Nes kuo anksciau nusiunti, tuo daugiau vietu universitete buna like ir tuo didesne galimybe, kad gausi pasiulyma.... g.gif
Na zinoma turbut ir gruodi issiuntus dar didele tikimybe tuos pasiulymus gaut... biggrin.gif
bet as tai neiskesciau jauciu taip ilgai biggrin.gif
Atsakyti