Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

Sveikos 4u.gif

Norėčiau tik pasitikslinti smile.gif

The Lithuanian secondary school qualification does not meet the general entrance requirement for entry onto an undergraduate degree programme at UCL. To be eligible for consideration a student must have successfully completed at least one year of a bachelors (Bakalauras) degree programme at a recognised Lithuanian University. Alternatively students, who have successfully completed a recognised foundation programme, including the UCL University Preparatory Certificate for Science and Engineering or UCL University Preparatory Certificate for the Humanities will be considered.

Reikškia, kad norint įstoti į UCL, neužtenka vien baigti mokyklą? Reikia bent metus mokytis universitete arba jau UK foundation year? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 08 11, 20:28)
Na mano zinios visiskai kitokios apie stojimus, bet cia matomai priklauso nuo universiteto i kuri stojama. O apie ta organizacija galima pasiskaityt internete.

Aš kaip suprantu tai tas interviu yra organizuojamas būtent Kastu ir datos tokios, nes tvarkoma per juos. Aišku, visad geriau tvarkytis iš anksto nesvarbu ar pats viską darai ar kažkas padeda mirksiukas.gif
Pasiskaityti galima, bet būtų nieko jei kas parašytų rolleyes.gif Aš kadangi taip skeptiškai pasisakiau, tai nedrįstu rašyti apie juos, kad kas nepagalvotų kas jog esu šališka ir bandau įkišti savo nuomonę ax.gif

QUOTE(Zemuogiuke @ 2010 08 12, 10:17)
Sveiki,
gal kas galite patarti: ruosiuos vaziuoti gyventi i JAV ir klausimas iskilo ka daryti su diplomais [turiu bakalaura ir magistra VDU], ar juos versti vertimu biure ir tvirtinti notariskai, ar vaziuoti i Vilniu ir ten uzsideti apostile o tik paskui verstis i anglu k? Galvoju ten laikui begant i kokia magistrantura istoti, kiek girdejau galima, jeigu turi bakalaura nors ir kitoje salyje igyta... tik va klausimas su tais vertimais kaip elgtis?

Nebepamenu kokia ten tvarka-pirmiau vertimas ar apostilė, bet asmeniškai manau, kad geriau ją užsidėti (ant atitinkamo dokumento). Aišku jei nesukels didelių nepatogumų pati kelionė į Vilniu ir t.t.
O kodėl ten į magistratūrą? Ta prasme, kad darba lengviau gaut būtų ar norisi mokytis? rolleyes.gif Smalsu blush2.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 08 12, 12:58)
Sveikos  4u.gif

Norėčiau tik pasitikslinti  smile.gif
Reikškia, kad norint įstoti į UCL, neužtenka vien baigti mokyklą? Reikia bent metus mokytis universitete arba jau UK foundation year?  g.gif

Būtent taip. Jie dar rašo, kad šie reikalavimai orientaciniai, todėl teoriškai galima bandyt stot (ypač turint tinkamos darbo patirties; manau kažkokie pasiekimai toj srtiy taip pat padėtų, pvz stojant į muzikinę specialybę faktas, kad LT baigta muzikos mokykla ir pan)
4u.gif
Atsakyti
merginos, o gal ka apie menu studijas uzsieni zinot? man dabar labai aktualu, bet ieskot kazko sunkiai sekasi... standartinis daug kur siulomas visual art'as netraukia, norisi ko profesionaliau...
Atsakyti
O kokios krypties maždaug ir čia bakalaurui?
Atsakyti
išvažiuoju į University of Glasgow studijuoti magistrą, gal čia yra bestudijuojančių ar baigusių mokslus Škotijoj?
Atsakyti
taip, bakalauras. kol kas apie freska - mozaika galvoju labiausiai. kaip vienas is pagrindiniu kriteriju - darbas su spalvom. man labai svarbu kad geras akademinis issilavinimas butu, juk norisi but profesionale smile.gif
Atsakyti
Ajste, man litexpo mokslų mugėje pasakojo, kad Kastu organizaciją remia vienas iš ES fondų, todėl jie teikia nemokamas konsultacijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avela @ 2010 08 14, 23:33)
taip, bakalauras. kol kas apie  freska - mozaika galvoju labiausiai. kaip vienas is pagrindiniu kriteriju - darbas su spalvom. man labai svarbu kad geras akademinis issilavinimas butu, juk norisi but profesionale smile.gif

Vienas rimčiausių, mano nuomone, http://www.rca.ac.uk/

Bet nežinau, ar ten priima bakalaurus, meninių specialybių daug, tiesiog pasiskaityk plačiau.

O šiaip įvesk google dominančią specialybę ir tikrai rasi nemažai užsienio universitetų. Abejoju, ar čia kas patars daugiau.
Atsakyti
gal kas zino tinklalapiu, kur studentai raso komentarus apie universitetus, pvz. UK ax.gif
Atsakyti
ellenyte, susirask facebooke GU Lithuanins (ar pan) ir susipazinsi su bandramoksliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2010 08 19, 15:03)
ellenyte, susirask facebooke GU Lithuanins (ar pan) ir susipazinsi su bandramoksliais mirksiukas.gif

Ajste, dėkuj už idėja, glasgow lietuvių grupės nerandu, bet yra Lithuanians in Scotland, o dar ir supermamoj radau atitinkamą temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellenyte @ 2010 08 19, 15:28)
Ajste, dėkuj už idėja, glasgow lietuvių grupės nerandu, bet yra Lithuanians in Scotland, o dar ir supermamoj radau atitinkamą temą smile.gif

Pabandyk Glasgow University Lithuanian Society rolleyes.gif
Atsakyti