Pagaliau, ilgai atidėliojus, vakar aplikavau į Glasgow ir Edinburgą. Žiūrėsim, kur/ar priims
QUOTE(Ellenyte @ 2010 04 19, 18:00)
Pagaliau, ilgai atidėliojus, vakar aplikavau į Glasgow ir Edinburgą. Žiūrėsim, kur/ar priims
O mano bendramintė, noriu į Edinburgą aš Į kokią specialybę stoji?
QUOTE(Aurinija @ 2010 04 19, 19:45)
O mano bendramintė, noriu į Edinburgą aš Į kokią specialybę stoji?
Marketing (Msc). O tu į kokią? šiemet stosi?
QUOTE(Ellenyte @ 2010 04 19, 19:04)
Marketing (Msc). O tu į kokią? šiemet stosi?
Aš kitais metais, nes dar esu vienuoliktokė. Šiaip noriu į international relations
QUOTE(intentar @ 2010 04 20, 19:04)
Sveiki,
o man dar toks klausimas iskilo, gal kuri galesit atsakyt
is manes praso is brandos atestato gauti daugiau negu 8, tai cia i tai ieina egzaminai (manau) ar as klystu? ir nesuprantu tada kaip jie vertintu valstybinius egzaminus?
is manes praso is brandos atestato gauti daugiau negu 8, tai cia i tai ieina egzaminai (manau) ar as klystu? ir nesuprantu tada kaip jie vertintu valstybinius egzaminus?
Neįeina, tu pirma siunti savo pažymius ir tada gali gaut atsakymą iš universiteto, kad jau įstojai, arba dar pareikalauti, kad išlaikytum egzaminus ne mažiau nei nustatytu procentu. Tarkim mano draugas nusiuntė pirmo semestro pažymius ir jam atėjo, kad jis bus priimtas, jei IELTS išlaikys bent septynetui, o egzaminų laikyt jam net neprašo.
QUOTE(Aurinija @ 2010 04 20, 20:41)
Neįeina, tu pirma siunti savo pažymius ir tada gali gaut atsakymą iš universiteto, kad jau įstojai, arba dar pareikalauti, kad išlaikytum egzaminus ne mažiau nei nustatytu procentu. Tarkim mano draugas nusiuntė pirmo semestro pažymius ir jam atėjo, kad jis bus priimtas, jei IELTS išlaikys bent septynetui, o egzaminų laikyt jam net neprašo.
aciu, uz atsakyma, kadangi nebuvau tikra, kaip ten su tais egzaminais
QUOTE(intentar @ 2010 04 20, 20:06)
aciu, uz atsakyma, kadangi nebuvau tikra, kaip ten su tais egzaminais
Nėr už ką aš būsiu smalsi kur nori stoti?
QUOTE(Aurinija @ 2010 04 22, 17:13)
Nėr už ką aš būsiu smalsi kur nori stoti?
Ketinu stoti i Skotija multimedia
QUOTE(intentar @ 2010 04 20, 20:04)
Sveiki,
Cia prikaluso nuo pacio universiteto. Geriau jam parasyt ir pasitikslint. Kai kuriuose offeriuose to tiesiog nenurodo.
Paciai taip siemet atsitiko: gavau offeri overal 9 ba, galvojau reikia tik vidurkis 9 turet, bet parasiau pasitikslint ir atrase kad reikia isalikyti dar 3 egzaminus ne maziau 90%.
QUOTE(Bridzitt @ 2010 04 23, 20:45)
Cia prikaluso nuo pacio universiteto. Geriau jam parasyt ir pasitikslint. Kai kuriuose offeriuose to tiesiog nenurodo.
Paciai taip siemet atsitiko: gavau offeri overal 9 ba, galvojau reikia tik vidurkis 9 turet, bet parasiau pasitikslint ir atrase kad reikia isalikyti dar 3 egzaminus ne maziau 90%.
Aciu uz patarima, pasitikslinsiu o tau kaip supratau atsiunte tik offeri, kad gautum ne maziau 9balu is atestato?bet paskui paaiskejo, kad dar ir egzu balo reik?(na tiksliau noriu suzinot )
QUOTE(Aurinija @ 2010 04 23, 20:47)
Intentar, O kada planuoji stoti, dar kitiems metams? Čia dėl smalsumo klausiu Škotija mano svajonė, aš labai labai noriu čia studijuot
Ne, stosiu siais metais (as dvyliktoke)
Na taip gavu offeri kuriam parasyt overall 9 ba po to parasiau laiska i univeristeta, o jie atrase kad reikia dar ir is triju valsybiniu egzaminu taip pat gaut 90%. Ir supratau kad ate mano svajonems isvaziuot i uk