Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

Pagaliau, ilgai atidėliojus, vakar aplikavau į Glasgow ir Edinburgą. Žiūrėsim, kur/ar priims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellenyte @ 2010 04 19, 18:00)
Pagaliau, ilgai atidėliojus, vakar aplikavau į Glasgow ir Edinburgą. Žiūrėsim, kur/ar priims smile.gif

O mano bendramintė, noriu į Edinburgą aš rolleyes.gif Į kokią specialybę stoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 04 19, 19:45)
O mano bendramintė, noriu į Edinburgą aš  rolleyes.gif Į kokią specialybę stoji?  smile.gif

Marketing (Msc). O tu į kokią? šiemet stosi? smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
o man dar toks klausimas iskilo, gal kuri galesit atsakyt blush2.gif
is manes praso is brandos atestato gauti daugiau negu 8, tai cia i tai ieina egzaminai (manau) ar as klystu? ir nesuprantu tada kaip jie vertintu valstybinius egzaminus? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo intentar: 20 balandžio 2010 - 19:06
QUOTE(Ellenyte @ 2010 04 19, 19:04)
Marketing (Msc). O tu į kokią? šiemet stosi? smile.gif

Aš kitais metais, nes dar esu vienuoliktokė. Šiaip noriu į international relations smile.gif

QUOTE(intentar @ 2010 04 20, 19:04)
Sveiki,
o man dar toks klausimas iskilo, gal kuri galesit atsakyt  blush2.gif
is manes praso is brandos atestato gauti daugiau negu 8, tai cia i tai ieina egzaminai (manau) ar as klystu? ir nesuprantu tada kaip jie vertintu valstybinius egzaminus?  schmoll.gif

Neįeina, tu pirma siunti savo pažymius ir tada gali gaut atsakymą iš universiteto, kad jau įstojai, arba dar pareikalauti, kad išlaikytum egzaminus ne mažiau nei nustatytu procentu. Tarkim mano draugas nusiuntė pirmo semestro pažymius ir jam atėjo, kad jis bus priimtas, jei IELTS išlaikys bent septynetui, o egzaminų laikyt jam net neprašo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 04 20, 20:41)
Neįeina, tu pirma siunti savo pažymius ir tada gali gaut atsakymą iš universiteto, kad jau įstojai, arba dar pareikalauti, kad išlaikytum egzaminus ne mažiau nei nustatytu procentu. Tarkim mano draugas nusiuntė pirmo semestro pažymius ir jam atėjo, kad jis bus priimtas, jei IELTS išlaikys bent septynetui, o egzaminų laikyt jam net neprašo.  rolleyes.gif

aciu, uz atsakyma, kadangi nebuvau tikra, kaip ten su tais egzaminais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(intentar @ 2010 04 20, 20:06)
aciu, uz atsakyma, kadangi nebuvau tikra, kaip ten su tais egzaminais  ax.gif

Nėr už ką smile.gif aš būsiu smalsi blush2.gif kur nori stoti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 04 22, 17:13)
Nėr už ką  smile.gif aš būsiu smalsi  blush2.gif kur nori stoti? biggrin.gif

Ketinu stoti i Skotija smile.gif multimedia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(intentar @ 2010 04 20, 20:04)
Sveiki,
o man dar toks klausimas iskilo, gal kuri galesit atsakyt  blush2.gif
is manes praso is brandos atestato gauti daugiau negu 8, tai cia i tai ieina egzaminai (manau) ar as klystu? ir nesuprantu tada kaip jie vertintu valstybinius egzaminus?  schmoll.gif

Cia prikaluso nuo pacio universiteto. Geriau jam parasyt ir pasitikslint. Kai kuriuose offeriuose to tiesiog nenurodo.
Paciai taip siemet atsitiko: gavau offeri overal 9 ba, galvojau reikia tik vidurkis 9 turet, bet parasiau pasitikslint ir atrase kad reikia isalikyti dar 3 egzaminus ne maziau 90%.
Atsakyti
Intentar, O kada planuoji stoti, dar kitiems metams? rolleyes.gif Čia dėl smalsumo klausiu blush2.gif Škotija mano svajonė, aš labai labai noriu čia studijuot wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurinija: 23 balandžio 2010 - 19:47
QUOTE(Bridzitt @ 2010 04 23, 20:45)
Cia prikaluso nuo pacio universiteto. Geriau jam parasyt ir pasitikslint. Kai kuriuose offeriuose to tiesiog nenurodo.
Paciai taip siemet atsitiko: gavau offeri overal 9 ba, galvojau reikia tik vidurkis 9 turet, bet parasiau pasitikslint ir atrase kad reikia isalikyti dar 3 egzaminus ne maziau 90%.

Aciu uz patarima, pasitikslinsiu smile.gif o tau kaip supratau atsiunte tik offeri, kad gautum ne maziau 9balu is atestato?bet paskui paaiskejo, kad dar ir egzu balo reik?(na tiksliau noriu suzinot blush2.gif )

QUOTE(Aurinija @ 2010 04 23, 20:47)
Intentar, O kada planuoji stoti, dar kitiems metams? rolleyes.gif  Čia dėl smalsumo klausiu blush2.gif  Škotija mano svajonė, aš labai labai noriu čia studijuot  wub.gif

Ne, stosiu siais metais (as dvyliktoke) smile.gif
Atsakyti
Na taip gavu offeri kuriam parasyt overall 9 ba 4u.gif po to parasiau laiska i univeristeta, o jie atrase kad reikia dar ir is triju valsybiniu egzaminu taip pat gaut 90%. Ir supratau kad ate mano svajonems isvaziuot i uk biggrin.gif
Atsakyti