Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

Ajste, atėjau pasidžiaugt 4u.gif Tėvai žino, kad mano svajonė studijuot Edinburge, tai gimtadienio proga padovanojo kelionę į Edinburgą thumbup.gif wub.gif Birželio mėnesiui nupirkti lėktuvo bilietai. thumbup.gif Aš tokia laiminga wub.gif
Atsakyti
Labas mergaitės smile.gif
Popola, man dar ta moteriškė neatrašė unsure.gif Sakiau po švenčių dar parašysiu ir kartu paklausiu dėl tų stipendijų mirksiukas.gif
Sveikinu Aurinija thumbup.gif Bus tau proga ir patį miestą pasižiūrėt ir universitetus aplankyt, dokumentus priduot drinks_cheers.gif nepamiršk užsukt į Glazgą su šokoladu mirksiukas.gif

Beje, su Šv velykom 4u.gif
Atsakyti
Ir tave su Velykomis rolleyes.gif 4u.gif Nors ryškiai pavėluotai blush2.gif blush2.gif Žinoma, šokolado nepamiršiu, kas prižadėta, tai jau prižadėta biggrin.gif O aš tokia laiminga, jau sudarinėju maršrutą, ką reiks aplankyt bigsmile.gif tik gaila, kad ten trumpai pabūsim, tik dvi dienas, tai nebus laiko aplink kažkur nuvykt, apžiūrėt. Bet vistiek laabai džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(popola @ 2010 04 01, 19:58)
O tai gerai, o kaip ten su stipendijomis nieko nerašė?:} Gal ten kažkaip galima bandyti, nes ten puslapyje ieškojau nieko konkretaus neradau.

Na va, atsirado mano "kontaktas" FIDM triniti.gif Sakė mano klausimai labai geri, norėtų su manim pakalbėti lotuliukas.gif Paprašiau, kad viską rašytų emeilu, tai žiūrėsim kaip čia bus toliau rolleyes.gif

QUOTE(Aurinija @ 2010 04 06, 19:07)
Ir tave su Velykomis  rolleyes.gif 4u.gif Nors ryškiai pavėluotai  blush2.gif  blush2.gif  Žinoma, šokolado nepamiršiu, kas prižadėta, tai jau prižadėta  biggrin.gif O aš tokia laiminga, jau sudarinėju maršrutą, ką reiks aplankyt  bigsmile.gif tik gaila, kad ten trumpai pabūsim, tik dvi dienas, tai nebus laiko aplink kažkur nuvykt, apžiūrėt. Bet vistiek laabai džiaugiuosi  thumbup.gif

Šaunu, kad taip džiaugiesi thumbup.gif tikiuosi oras pasitaikys geras cool.gif Kur planuoji eit, ką apžiūrėt? Gal bandysi į univerus užbėgt pasidairyt, paklausinėt?
Beje, gal pavyko susisiekti su tuo berniuku, kar turėjo pas jus mokykloj Edinburgą reklamuot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2010 04 08, 11:23)
Šaunu, kad taip džiaugiesi thumbup.gif  tikiuosi oras pasitaikys geras cool.gif  Kur planuoji eit, ką apžiūrėt? Gal bandysi į univerus užbėgt pasidairyt, paklausinėt?
Beje, gal pavyko susisiekti su tuo berniuku, kar turėjo pas jus mokykloj Edinburgą reklamuot? ax.gif

Dabar internete renku informaciją ir žiūriu, ką reiktų aplankyti. Tai po truputį pildau lankomų objektų sąrašiuką rolleyes.gif Laiko nedaug, tai išnaudoti reikia kuo įmanoma turiningiau smile.gif Norisi aplankyti pilį, kelis muziejus, patį centrą apeiti bei į parduotuves užlėkti bent akį užmest rolleyes.gif

Parašiau jam į paštą prieš porą dienų, bet dar nieko neatsakė. Tikiuosi, kad sureaguos smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal yra studijuojančių Vokietijoje arba Prancūzijoje? : )
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 04 08, 17:38)
Dabar internete renku informaciją ir žiūriu, ką reiktų aplankyti. Tai po truputį pildau lankomų objektų sąrašiuką  rolleyes.gif  Laiko nedaug, tai išnaudoti reikia kuo įmanoma turiningiau  smile.gif Norisi aplankyti pilį, kelis muziejus, patį centrą apeiti bei į parduotuves užlėkti bent akį užmest  rolleyes.gif

Parašiau jam į paštą prieš porą dienų, bet dar nieko neatsakė. Tikiuosi, kad sureaguos  smile.gif

Siūlyčiau kur tik įmanoma bilietus pirkti internetu, nes paskui pusę dienos prastovėsi eilėj doh.gif berods dar gali gaut nuolaidą jei iškart perki bilietus į kelis muziejus, pilį. Dėl parduotuvių, tai kiek girdėjau nieko ten gero, vietiniai sako, kad geriau apsipirkinėt Glasge rolleyes.gif A, beje pasidomėk ar Edinburgo universitetas rengia ekskursijas, jis prie senesniu, graži architektūra, be to turėtų būti nebrangus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2010 04 09, 11:59)
Siūlyčiau kur tik įmanoma bilietus pirkti internetu, nes paskui pusę dienos prastovėsi eilėj doh.gif  berods dar gali gaut nuolaidą jei iškart perki bilietus į kelis muziejus, pilį. Dėl parduotuvių, tai kiek girdėjau nieko ten gero, vietiniai sako, kad geriau apsipirkinėt Glasge rolleyes.gif  A, beje pasidomėk ar Edinburgo universitetas rengia ekskursijas, jis prie senesniu, graži architektūra, be to turėtų būti nebrangus thumbup.gif

Och, niekam laiko nėra per darbus doh.gif tik prisėdu prie kompo trumpam, nieko nespėju, bijau, kad iki kelionės nespėsiu visko susiplanuot lotuliukas.gif net nežinau, viską noriu pamatyt, tai neįsivaizduoju, kaip reiks spėt. Ir universitetą laaabai noriu pamatyt biggrin.gif dabar užsiėmus paiešką viešbutuko kokio. Norėtusi kur netoli centro, o permokėt tai ir nesinori, nes kainos nėra mažiausios pačios biggrin.gif jei bus laiko, tai planuojam pusdieniui ir į Glazgą atlėkt, bet čia jau žiūrėsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popola @ 2010 04 01, 19:58)
O tai gerai, o kaip ten su stipendijomis nieko nerašė?:} Gal ten kažkaip galima bandyti, nes ten puslapyje ieškojau nieko konkretaus neradau.

Popola, kur dingus????? Pasitikrink až ir kuo skubiau man parašyk!

QUOTE(Aurinija @ 2010 04 12, 17:47)
Och, niekam laiko nėra per darbus  doh.gif  tik prisėdu prie kompo trumpam, nieko nespėju, bijau, kad iki kelionės nespėsiu visko susiplanuot  lotuliukas.gif net nežinau, viską noriu pamatyt, tai neįsivaizduoju, kaip reiks spėt. Ir universitetą laaabai noriu pamatyt  biggrin.gif dabar užsiėmus paiešką viešbutuko kokio. Norėtusi kur netoli centro, o permokėt tai ir nesinori, nes kainos nėra mažiausios pačios biggrin.gif jei bus laiko, tai planuojam pusdieniui ir į Glazgą atlėkt, bet čia jau žiūrėsim  smile.gif

Iki birželio laiko dar yra. Jei nesvarbu kur gyvent gali pasižiūrinėti tuos turistinius viešbučius, kaip jie ten vadinasi g.gif Pagrindiniai patogumai-lova, karštas vanduo, tv... Jokios prabangos, bet ir kaina gerokai mažesnė nei standartiniam viešbuty. Be to yra virtuvėlės, tai gali ir savo maistą gamintis, dar pinigėlių susitaupys thumbup.gif Į Glazgą pusdieniui vargu ar apsimoka, nebent yra kažkas konkretaus ką nori pamatyt ir tam užtektų kelių valandų, bet šiaip tai sakyčiau geriau ramiau pavaikščiok Edinburge mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2010 04 14, 12:48)
Iki birželio laiko dar yra. Jei nesvarbu kur gyvent gali pasižiūrinėti tuos turistinius viešbučius, kaip jie ten vadinasi g.gif  Pagrindiniai patogumai-lova, karštas vanduo, tv... Jokios prabangos, bet ir kaina gerokai mažesnė nei standartiniam viešbuty. Be to yra virtuvėlės, tai gali ir savo maistą gamintis, dar pinigėlių susitaupys thumbup.gif  Į Glazgą pusdieniui vargu ar apsimoka, nebent yra kažkas konkretaus ką nori pamatyt ir tam užtektų kelių valandų, bet šiaip tai sakyčiau geriau ramiau pavaikščiok Edinburge mirksiukas.gif

Mes ir mastom apie b&b vadinamus, gerokai pigiau smile.gif Aš skrisiu su tėčiu, tai jis užsidegęs parodyt ir Glazgą, nors aš ir manau, kad neapsimoka, per mažai laiko. čia jis gal pats nori, nes Edinburge buvęs, o Glazge tik porą valandų biggrin.gif Na, bet kokiu atveju, labai laukiu kelionės rolleyes.gif

Beje, atrašė tas vaikinas iš Škotijos. Jis pasirodo Aberdeen studijuoja, gaila, kad ne Edinburge doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 04 14, 16:14)
Mes ir mastom apie b&b vadinamus, gerokai pigiau  smile.gif Aš skrisiu su tėčiu, tai jis užsidegęs parodyt ir Glazgą, nors aš ir manau, kad neapsimoka, per mažai laiko. čia jis gal pats nori, nes Edinburge buvęs, o Glazge tik porą valandų  biggrin.gif  Na, bet kokiu atveju, labai laukiu kelionės  rolleyes.gif

Beje, atrašė tas vaikinas iš Škotijos. Jis pasirodo Aberdeen studijuoja, gaila, kad ne Edinburge  doh.gif

Aš turėjau galvoj (net nežinau kaip jie lietuviškai) Hostels. Jie skiti dažniausiai studentams, paprastiems keliauninkams, bet kaip sakiau visi pagrindiniai patogumai, tie kur truputį brangesni, tai ir modernesni būna. O bb irgi neblogai, svarbu jum tiktų mirksiukas.gif
Kai įstosi į Edinburgą, galės atvažiuot tavęs aplankyt, tai tada ir važiuokit į Glasgą-visai dienai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2010 04 14, 18:57)
Aš turėjau galvoj (net nežinau kaip jie lietuviškai) Hostels. Jie skiti dažniausiai studentams, paprastiems keliauninkams, bet kaip sakiau visi pagrindiniai patogumai, tie kur truputį brangesni, tai ir modernesni būna. O bb irgi neblogai, svarbu jum tiktų mirksiukas.gif
Kai įstosi į Edinburgą, galės atvažiuot tavęs aplankyt, tai tada ir važiuokit į Glasgą-visai dienai thumbup.gif

Tėtį jau turbūt žiauriai užknisau, nes tik ir kalbu, ką darysim, kai būsim Edinburge, kur eisim, ką žiūrėsim lotuliukas.gif negaliu sulaukti, o dar beveik du mėnesiai iki kelionės doh.gif biggrin.gif dar čia forume kaip tik buvo tema apie Edinburgą, tai nemažai naudingos info radau thumbup.gif

Galvoju, kad jau reik pradėt IELTS ruoštis, dar nieko nesimokiau iki šiol specialiai jam blush2.gif O vat vienas draugas laikė, nes magistrantūrą užsienyje nori studijuot, tai gavo 7, o per egzaminą anglų surinko 98 proc., tai ruputi suneramino unsure.gif
Atsakyti