Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

QUOTE(popola @ 2010 03 16, 18:26)
Negaunu, bet aš jau lyg ir apsisprendžiau kad į tą Fidm universitetą nežinau kodėl bet man jis labiausiai priimtinas, be to ir draugė ten žada važiuoti mokytis tai būtų ne taip sunku. Bet mes su ja abi tos informacijos kaip ir negauname tikrai nežinau kur kreiptis, nors žinoti kokių pažymių baigimo reikia..

Nenoriu skambėt kaip sugedusi plokštelė, bet kaip galima apsispręsti važiuoti į kitą pasaulio kraštą, mokintis neaiško ko ir kur ir dar mokėti toookius pinigus doh.gif Primygtinai siūlau kuo daugiau apie tą įstaigą susižinoti (įskaitant tai ar su ten įgyta kvalifikacija bus galima dirbti Lituvoje ar bent jau Europoj). Jei neatsiunčia nieko paštu-pasiskambinkit. Bus kartu geras rodiklis ar pakankamai anglų kalbos žinių mirksiukas.gif
Ir vė kantrybė neišlaikė, tai įlindau pasižiūrėt į tą jų puslapį. Nueikit ir jūs, Prospective students -> admissions. Surašyti 8 punktai (įskaitant stojimo formą, kokias rekomendacijas pateikt ir kokie kūrybiniai darbai turi būt) 4u.gif

QUOTE(Aurinija @ 2010 03 16, 20:12)
Ajste, ačiū  4u.gif  4u.gif  Tokia apgailėtina pasijutau  blush2.gif  doh.gif  Kai nuvažiuosiu studijuot į Edinburgą, tau atvešiu už tai skanų lietuvišką šokoladą  biggrin.gif

Nesijaudink, visiem būna dienų kai žiūri į knygą, o matai... hihihi.gif
O dėl šokolado-sutarėm mirksiukas.gif
beje, kaip sekėsi karjeros centre?
Atsakyti
Tai taip tie punktai aiškus tik va pažymių reikia žinot kokių. Matote aš ten galvoju ir gyventi o nebe grįžti jau. Tai man tas Londonas ar dar kas nelabai priimtinas būdas, nors ir studijos brangios, bet mano nuomone jos vertos tų pinigėlių.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2010 03 16, 22:33)
Nesijaudink, visiem būna dienų kai žiūri į knygą, o matai... hihihi.gif
O dėl šokolado-sutarėm mirksiukas.gif
beje, kaip sekėsi karjeros centre?

Ech. Nueinu vieną sykį, nėr tos darbuotojos, kitą sykį einu ir vėl nėra, tada paaiškėjo, kad ji susirgo doh.gif Ir dabar neaišku, kada pavyks nueit, nes neaišku kada grįš pasveikusi ji unsure.gif Na, teks palaukti, bet tikrai pasidomėsiu rolleyes.gif Bet girdėjau, kad į mokyklą ateis studentas, kuris dabar Škotijos studijuoja, tai papasakos pats kažką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popola @ 2010 03 17, 17:27)
Tai taip tie punktai aiškus tik va pažymių reikia žinot kokių. Matote aš ten galvoju ir gyventi o nebe grįžti jau. Tai man tas Londonas ar dar kas nelabai priimtinas būdas, nors ir studijos brangios, bet mano nuomone jos vertos tų pinigėlių.

Užsiregistravau ir aš pas juos, kad pažiūrėt kame ten reikalas su tais informacijos nepateikimais. Po dvieju dienu gavau 2 emailus (aišku kvailai padariau, kad daviau savo one adresą, tai vienas iš emailų kringelių kolekcija doh.gif ). Užtat kitam duoti admissions advisor kontaktai ir gali tiesiai su ja susisiekti. Registravausi pačiam pirmam psl. Aišku teko truputį pameluoti ten kur prašo ZIP ir tel nr (juk ne JAV gyvenu), tai juos suvedžiau "iš akies" blush2.gif

QUOTE(Aurinija @ 2010 03 17, 20:06)
Ech. Nueinu vieną sykį, nėr tos darbuotojos, kitą sykį einu ir vėl nėra, tada paaiškėjo, kad ji susirgo  doh.gif Ir dabar neaišku, kada pavyks nueit, nes neaišku kada grįš pasveikusi ji unsure.gif Na, teks palaukti, bet tikrai pasidomėsiu rolleyes.gif Bet girdėjau, kad į mokyklą ateis studentas, kuris dabar Škotijos studijuoja, tai papasakos pats kažką  smile.gif

Tai šaunu, galėsi pasiklausinėt kas ir kaip thumbup.gif Gal pasiseks ir jis kaitik bus iš Edinburgo mirksiukas.gif Pabandyk klausimus susirašyt iš anksto atej paskui iš to džaiugsmo pamirši ko norėjai paklaust lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai gal galėtumėte pasakyti man tuos kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(popola @ 2010 03 18, 15:09)
O tai gal galėtumėte pasakyti man tuos kontaktus?

Na ten laiško gale rašoma, kad informacija konfidenciali ir ją perduoti trečajam asmeniui yra prieš įstatymus, tai nelabai norėčiau... Bet tikrai, pabandykit šitoj daly užsiregistruoti (įtariu pirmus kartus registravotės prie prospective students -> request information) manau pavyks. Dar pagalvojau, kad gal dėl to, kad ZIP neatpažino sistema jūsų "neužskaitė" ar pan?
Atsakyti
Labas, as studijuoju bakalaura cia TCD, bet vakariniam. Klausk ka nori suzinoti, bandysiu atsakyt ax.gif
Atsakyti
nežinau o tai kur reikia registruotis pirmame puslapyje? Tai ten registravausi bet nieko tik nežinau kokį ten zip vesti
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2010 03 18, 11:48)
Tai šaunu, galėsi pasiklausinėt kas ir kaip thumbup.gif  Gal pasiseks ir jis kaitik bus iš Edinburgo mirksiukas.gif  Pabandyk klausimus susirašyt iš anksto atej paskui iš to džaiugsmo pamirši ko norėjai paklaust lotuliukas.gif

Na ką, grįžo darbuotoja ta, pakalbėjom šian truputį ir paaiškėjo, kad tas studentas nebegali ateiti į mokyklą, nes nespėja swoon.gif o aš jau rimtai, taip nudžiugus buvau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(popola @ 2010 03 19, 13:19)
nežinau o tai kur reikia registruotis pirmame puslapyje? Tai ten registravausi bet nieko tik nežinau kokį ten zip vesti

Gavau dar viena emaila is "patarejos", klausia kur dingau, kuo gali padeti blush2.gif Sikart atrasiau ir paklausiau ar galiu jos kontaktus perduoti savo draugem, tai jei ji sutiks permesiu tau mirksiukas.gif

QUOTE(Aurinija @ 2010 03 22, 20:31)
Na ką, grįžo darbuotoja ta, pakalbėjom šian truputį  ir paaiškėjo, kad tas studentas nebegali ateiti į mokyklą, nes nespėja  swoon.gif o aš jau rimtai, taip nudžiugus buvau  verysad.gif

Paklausk gal tas studentas sutiktu su tavim pabendrauti emailu? Vis geriau negu nieko ir info sviezesne nei mano mirksiukas.gif Arba gal priklauso lietuviu studentu bendruomenei Edinburge ir galetum su jais susisiekti (ir siaip gali ju paieskoti Facebook, jei esi prisijungus arba per universiteto psl kazkur prie societies) mirksiukas.gif

Nepykit uz klaidas ir jei ka neaiskiai parasiau-uzsivertus darbais tai rasau paskubom doh.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2010 03 23, 20:32)
Paklausk gal tas studentas sutiktu su tavim pabendrauti emailu? Vis geriau negu nieko ir info sviezesne nei mano  mirksiukas.gif  Arba gal priklauso lietuviu studentu bendruomenei Edinburge ir galetum su jais susisiekti (ir siaip gali ju paieskoti Facebook, jei esi prisijungus arba per universiteto psl kazkur prie societies)  mirksiukas.gif

Nepykit uz klaidas ir jei ka neaiskiai parasiau-uzsivertus darbais tai rasau paskubom doh.gif
4u.gif

Oi, viskas suprantam rolleyes.gif aš pati taip užsiėmusi, kad nėr niekam laiko, dažnai nieko nespėju dabar doh.gif Ačiū už pasiūlymą, pati nepagalvojau kažkaip blush2.gif ir būtinai paieškosiu facebook rolleyes.gif ačiū tau dar sykį 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2010 03 23, 22:32)
Gavau dar viena emaila is "patarejos", klausia kur dingau, kuo gali padeti blush2.gif  Sikart atrasiau ir paklausiau ar galiu jos kontaktus perduoti savo draugem, tai jei ji sutiks permesiu tau mirksiukas.gif
Paklausk gal tas studentas sutiktu su tavim pabendrauti emailu? Vis geriau negu nieko ir info sviezesne nei mano  mirksiukas.gif  Arba gal priklauso lietuviu studentu bendruomenei Edinburge ir galetum su jais susisiekti (ir siaip gali ju paieskoti Facebook, jei esi prisijungus arba per universiteto psl kazkur prie societies)  mirksiukas.gif

4u.gif

O tai gerai, o kaip ten su stipendijomis nieko nerašė?:} Gal ten kažkaip galima bandyti, nes ten puslapyje ieškojau nieko konkretaus neradau.
Atsakyti