QUOTE(Babi* @ 2010 02 05, 10:26)
Norėjau paklausti ar gerai supratau, čia apie studijų kalbą parašyta, kad pirmus metus ir anglų kalba moko, taip?
na aš tai suprantu, kad nebūtinai bus vien anglų, priklauso nuo konkretaus dėstytojo ir nuo kurso. O pirmais metais dauguma kursų matyt anglų k, nes čia vistiek orientuota į vietinius studentus, kurių gimtoji yra vokiečių arba italų, tai norima juos anglų išmokyt bent aš taip manau... Bet iš čia galima suprast, kad arba vokiečių arba italų vis dėlto teks išmokt...
Parašykit jiems emailą, fakulteto sektretorei geriausia, paaiškinkit situaciją ką mokat ko ne, manau mielai atrašys Pati rašydavau ir klausdavau visko, tai viską išaiškindavo ir nuramindavo
QUOTE(bamba @ 2010 02 05, 14:39)
na aš tai suprantu, kad nebūtinai bus vien anglų, priklauso nuo konkretaus dėstytojo ir nuo kurso. O pirmais metais dauguma kursų matyt anglų k, nes čia vistiek orientuota į vietinius studentus, kurių gimtoji yra vokiečių arba italų, tai norima juos anglų išmokyt bent aš taip manau... Bet iš čia galima suprast, kad arba vokiečių arba italų vis dėlto teks išmokt...
Parašykit jiems emailą, fakulteto sektretorei geriausia, paaiškinkit situaciją ką mokat ko ne, manau mielai atrašys Pati rašydavau ir klausdavau visko, tai viską išaiškindavo ir nuramindavo
Gerai, kad pasakėt apie parašymą, o tai pati net nepagalvočiau Dėl kalbos tai žinoma, taip ar taip reikėtų išmokt, tik kad per tuos pirmus metus į kursus pavaikščiot
Sveikos.
Kiek daug jus žinot ir išnaršėt.
Gal aš ne į temą...
Bet nenoriu kurti naują temą
Jus čia apie universitetus.
o aš pradėjau naršyti apie mokyklas, vidurinės mokyklas (turiu paauglę dukrą).
Juk būna kažkokie konkursai, kad vaikai laimi (aišku vienetai) stipendijas į vidurines mokyklas 4 arba 2 m.programa.
Gal naršant info apie univerus aptikot ir mokyklas?
Bučiau laaaaabai dėkinga
Gal aš ne į temą...
Juk būna kažkokie konkursai, kad vaikai laimi (aišku vienetai) stipendijas į vidurines mokyklas 4 arba 2 m.programa.
Bučiau laaaaabai dėkinga
QUOTE(S@V@N@ @ 2010 02 10, 22:46)
Sveikos.
Gal aš ne į temą...
Bučiau laaaaabai dėkinga
Gal aš ne į temą...
Bučiau laaaaabai dėkinga
kazkada tam reikalui tema buvau sukurus... nieko gero nesuzinojau :[
QUOTE(Chr. @ 2010 02 11, 01:25)
kazkada tam reikalui tema buvau sukurus... nieko gero nesuzinojau :[
Labai gaila... Greičiausiai tokio amziaus patys info neiesko ir i supermamos puslapi neuzeina Bet gi supermamos gali tureti tokiu vaiku kurie gauna vidurini issilavinima uzsienyje, o gal laimejo stipendija ir isvyko dviem ar keturiem metams.
O gal jus ka nors atradot?
QUOTE(S@V@N@ @ 2010 02 11, 09:41)
Labai gaila... Greičiausiai tokio amziaus patys info neiesko ir i supermamos puslapi neuzeina Bet gi supermamos gali tureti tokiu vaiku kurie gauna vidurini issilavinima uzsienyje, o gal laimejo stipendija ir isvyko dviem ar keturiem metams.
paieskokite skyrelyje Mamos uzsienyje, manau tikrai rasit
QUOTE(Aristokratė @ 2010 02 11, 15:06)
paieskokite skyrelyje Mamos uzsienyje, manau tikrai rasit
Aristokratė, ačiū.
Jau kraustausi tenai
Sveikos, kiek skaiciau tema, ziuriu mokslas Skandinavijos salyse itin populiarus. Taciau mane domina Prancuzija. Ar yra cia besimokanciu Prancuzijoje. Labai reiketu papildomos informacijos...
Cia buvo pora zinuciu taciau su didele abejone, kad mokslas jau ir ten nemokas, o kaip is tiesu. Kulturos centre man negalejo tokios informacijos suteikti, kur ieskoti?
Cia buvo pora zinuciu taciau su didele abejone, kad mokslas jau ir ten nemokas, o kaip is tiesu. Kulturos centre man negalejo tokios informacijos suteikti, kur ieskoti?
QUOTE(Lakstute @ 2010 02 11, 22:04)
Kulturos centre man negalejo tokios informacijos suteikti, kur ieskoti?
Geriausia manau būtų tiesiai į jus dominantį universitetą rašyti ir klausti
QUOTE(S@V@N@ @ 2010 02 11, 10:41)
S@V@N@, siulau oficialiu rastu kreiptis i Svietimo ir mokslo ministerija - joje yra skyrius, kuriuojantis ivairias stipendiju programas. Na, kazka jie privales atsakyti
Ir dar gali kreiptis i Studiju uzsienyje informacijos centra - ten fainos moteriskes dirba, daugiausia su JAV stipendijom, galbut kazkokia info tures ir apie vidurini moksla
Sveikos,
kokie atsiliepimai apie Derby ir Middlesex universitetus? Gal moketes/mokotes ten?
kokie atsiliepimai apie Derby ir Middlesex universitetus? Gal moketes/mokotes ten?