Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

Labai prašau pagalbos 4u.gif
Būkyt geros, užpildykit anketą apie savęs pristatymą kasdieniame gyvenime. Ji labai trumpa, sugaišit tik kelias minutes 4u.gif

Kopijuojant adresą, tarpelį po žodžio publika reikia ištrinti
http://www.publika .lt/apklausa-15-4b3103020b7e9.html
Atsakyti
Ot įkliuvau!.. doh.gif blush2.gif Kol kas dar labai nedaug turiu info ir ta pati neišsami, todėl susilaikysiu nuo kometarų. blush2.gif Jei kažką konkretaus ir tikro sužinosiu, būtinai paskelbsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 12 23, 16:50)
Labai prašau pagalbos  4u.gif
Būkyt geros, užpildykit anketą apie savęs pristatymą kasdieniame gyvenime. Ji labai trumpa, sugaišit tik kelias minutes  4u.gif

Kopijuojant adresą, tarpelį po žodžio publika reikia ištrinti 
http://www.publika .lt/apklausa-15-4b3103020b7e9.html
Anketa įdomi, bet kai kurie teiginiai gana keisti.
Tarkim:
Aš galiu suklaidinti žmones apsimesdamas draugišku, kai aš iš tikrųjų nemėgstu jų.
Aš visuomet stengiuosi kultūringai elgtis, ypač su nemėgiamais asmenimis. Bet jei turiu galimybę nebendrauti, tai ir nebendrauju hihihi.gif

Pagiriu savo kolegas už jų pastangas, kad jie laikytų mane maloniu žmogumi.
Visada pagiriu kolegas už pastangas, nesiekdama jokių tikslų. Na, nebent norėdama žmogų paskatinti, įvertinti.

Atsiprašau, kad išsiplėčiau ne į temą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2009 12 23, 18:51)
Ot įkliuvau!..  doh.gif  blush2.gif  Kol kas dar labai nedaug turiu info ir ta pati neišsami, todėl susilaikysiu nuo kometarų.  blush2.gif  Jei kažką konkretaus ir tikro sužinosiu, būtinai paskelbsiu.  mirksiukas.gif

Labai ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
Kokį universitetą patartumėte Europoje, norint studijuoti vadybą ir verslo administravimą? 4u.gif
Atsakyti
Nejaugi tikrai nėra žinančių nieko apie Norvegijos universitetus? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simse ;): 30 gruodžio 2009 - 14:22
Norėčiau bakalaure studijuoti tarptautinius santykius arba teisę, gal galit patart, kokį universitetą rinktis Europoje? 4u.gif
Atsakyti
Kaip manot kas geriau:važiuoti į užsienio mokytis bakalauro ir magistrantūros, ar bakalaurą Lietuvoje, o magistrantūrą užsienyje?Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
wink.gif+2009 12 30, 18:40-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2009 12 30, 18:40)
Kaip manot kas geriau:važiuoti į užsienio mokytis bakalauro ir magistrantūros, ar bakalaurą Lietuvoje, o magistrantūrą užsienyje?Ačiū už atsakymus 4u.gif

Kėkvienam pagal galimybes ir norus, aš pati rinkčiausi šiuos variantus: bakalauras- Lietuvoje, magistra-užsienyje arba abu užsienyje
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif Skaitinėjau viską,bet neradau nieko apie JAV universitetus ar koledžus. Būtent domintų Čikagos,kurie geresni ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnia3333 @ 2010 01 03, 20:18)
Sveikutės  mirksiukas.gif Skaitinėjau viską,bet neradau nieko apie JAV universitetus ar koledžus. Būtent domintų Čikagos,kurie geresni ir pan.  smile.gif

Panarsyk cia 4u.gif
Papildyta:
wink.gif+2009 12 22, 14:10-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2009 12 22, 14:10)
Gal dar yra galinčių papasakoti apie UK universitetus, pragyvenimą.Na žodžiu viską ax.gif

Cia rasi info apie univerus biggrin.gif
Papildyta:
wink.gif+2009 12 02, 18:26-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2009 12 02, 18:26)
Prisipažinsiu, kad visos temos neskaičiau blush2.gif  Mane labai domina Oslo ir Bergeno universitetai(Norvegija).Girdėjau, kad būtina mokėti norvegų kalbą.Gal yra galinčių pasakyti, kaip ten iš tikrųjų?Domina kainos:ar reikia už mokslą mokėti, ar ne?Dar norėčiau sužinoti apie JAV universitetus. ax.gif
Rasi info Svietimo ministerijoje, o apie stojimo salygas gali klausti pasirinktos aukstosios 4u.gif
Atsakyti
wink.gif+2009 12 02, 17:26-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2009 12 02, 17:26)
Sveikos,
Prisipažinsiu, kad visos temos neskaičiau blush2.gif  Mane labai domina Oslo ir Bergeno universitetai(Norvegija).Girdėjau, kad būtina mokėti norvegų kalbą.Gal yra galinčių pasakyti, kaip ten iš tikrųjų?Domina kainos:ar reikia už mokslą mokėti, ar ne?Dar norėčiau sužinoti apie JAV universitetus. ax.gif

Nepatariu rinktis Norvegijos. Universitetai nėra itin aukšto lygio ir patys gabesni Norvegai (kalbu būtent apie verslo studijas, apie kitas nežinau) važiuoja į Daniją. Vienintelė su verslu susijusi specialybė, kuri Norvegijoje stipri yra Naftos verslas (įdomu kodėl.. tongue.gif ). Vietoj Norvegijos daug labiau rekomenduočiau Švedijos ar Danijos unviersietus - verslo specialybėms pakanka anglų kalbos, mokslas nemokamas.
Atsakyti