Labai prašau pagalbos
Būkyt geros, užpildykit anketą apie savęs pristatymą kasdieniame gyvenime. Ji labai trumpa, sugaišit tik kelias minutes
Kopijuojant adresą, tarpelį po žodžio publika reikia ištrinti
http://www.publika .lt/apklausa-15-4b3103020b7e9.html
Ot įkliuvau!.. Kol kas dar labai nedaug turiu info ir ta pati neišsami, todėl susilaikysiu nuo kometarų. Jei kažką konkretaus ir tikro sužinosiu, būtinai paskelbsiu.
QUOTE(dontstop @ 2009 12 23, 16:50)
Labai prašau pagalbos
Būkyt geros, užpildykit anketą apie savęs pristatymą kasdieniame gyvenime. Ji labai trumpa, sugaišit tik kelias minutes
Anketa įdomi, bet kai kurie teiginiai gana keisti.Būkyt geros, užpildykit anketą apie savęs pristatymą kasdieniame gyvenime. Ji labai trumpa, sugaišit tik kelias minutes
Tarkim:
Aš galiu suklaidinti žmones apsimesdamas draugišku, kai aš iš tikrųjų nemėgstu jų.
Aš visuomet stengiuosi kultūringai elgtis, ypač su nemėgiamais asmenimis. Bet jei turiu galimybę nebendrauti, tai ir nebendrauju
Pagiriu savo kolegas už jų pastangas, kad jie laikytų mane maloniu žmogumi.
Visada pagiriu kolegas už pastangas, nesiekdama jokių tikslų. Na, nebent norėdama žmogų paskatinti, įvertinti.
Atsiprašau, kad išsiplėčiau ne į temą
QUOTE(klopedija @ 2009 12 23, 18:51)
Ot įkliuvau!.. Kol kas dar labai nedaug turiu info ir ta pati neišsami, todėl susilaikysiu nuo kometarų. Jei kažką konkretaus ir tikro sužinosiu, būtinai paskelbsiu.
Labai ačiū
Kokį universitetą patartumėte Europoje, norint studijuoti vadybą ir verslo administravimą?
Nejaugi tikrai nėra žinančių nieko apie Norvegijos universitetus?
Norėčiau bakalaure studijuoti tarptautinius santykius arba teisę, gal galit patart, kokį universitetą rinktis Europoje?
Kaip manot kas geriau:važiuoti į užsienio mokytis bakalauro ir magistrantūros, ar bakalaurą Lietuvoje, o magistrantūrą užsienyje?Ačiū už atsakymus
+2009 12 30, 18:40-->
Kėkvienam pagal galimybes ir norus, aš pati rinkčiausi šiuos variantus: bakalauras- Lietuvoje, magistra-užsienyje arba abu užsienyje
QUOTE(Simse @ 2009 12 30, 18:40)
Kaip manot kas geriau:važiuoti į užsienio mokytis bakalauro ir magistrantūros, ar bakalaurą Lietuvoje, o magistrantūrą užsienyje?Ačiū už atsakymus
Kėkvienam pagal galimybes ir norus, aš pati rinkčiausi šiuos variantus: bakalauras- Lietuvoje, magistra-užsienyje arba abu užsienyje
Sveikutės Skaitinėjau viską,bet neradau nieko apie JAV universitetus ar koledžus. Būtent domintų Čikagos,kurie geresni ir pan.
QUOTE(Vysnia3333 @ 2010 01 03, 20:18)
Sveikutės Skaitinėjau viską,bet neradau nieko apie JAV universitetus ar koledžus. Būtent domintų Čikagos,kurie geresni ir pan.
Panarsyk cia
Papildyta:
+2009 12 22, 14:10-->
QUOTE(Simse @ 2009 12 22, 14:10)
Gal dar yra galinčių papasakoti apie UK universitetus, pragyvenimą.Na žodžiu viską
Cia rasi info apie univerus
Papildyta:
+2009 12 02, 18:26-->
QUOTE(Simse @ 2009 12 02, 18:26)
Prisipažinsiu, kad visos temos neskaičiau Mane labai domina Oslo ir Bergeno universitetai(Norvegija).Girdėjau, kad būtina mokėti norvegų kalbą.Gal yra galinčių pasakyti, kaip ten iš tikrųjų?Domina kainos:ar reikia už mokslą mokėti, ar ne?Dar norėčiau sužinoti apie JAV universitetus.
Rasi info Svietimo ministerijoje, o apie stojimo salygas gali klausti pasirinktos aukstosios
+2009 12 02, 17:26-->
Nepatariu rinktis Norvegijos. Universitetai nėra itin aukšto lygio ir patys gabesni Norvegai (kalbu būtent apie verslo studijas, apie kitas nežinau) važiuoja į Daniją. Vienintelė su verslu susijusi specialybė, kuri Norvegijoje stipri yra Naftos verslas (įdomu kodėl.. ). Vietoj Norvegijos daug labiau rekomenduočiau Švedijos ar Danijos unviersietus - verslo specialybėms pakanka anglų kalbos, mokslas nemokamas.
QUOTE(Simse @ 2009 12 02, 17:26)
Sveikos,
Prisipažinsiu, kad visos temos neskaičiau Mane labai domina Oslo ir Bergeno universitetai(Norvegija).Girdėjau, kad būtina mokėti norvegų kalbą.Gal yra galinčių pasakyti, kaip ten iš tikrųjų?Domina kainos:ar reikia už mokslą mokėti, ar ne?Dar norėčiau sužinoti apie JAV universitetus.
Nepatariu rinktis Norvegijos. Universitetai nėra itin aukšto lygio ir patys gabesni Norvegai (kalbu būtent apie verslo studijas, apie kitas nežinau) važiuoja į Daniją. Vienintelė su verslu susijusi specialybė, kuri Norvegijoje stipri yra Naftos verslas (įdomu kodėl.. ). Vietoj Norvegijos daug labiau rekomenduočiau Švedijos ar Danijos unviersietus - verslo specialybėms pakanka anglų kalbos, mokslas nemokamas.