Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

QUOTE(dynamite @ 2009 09 28, 13:05)
Aristokrate, kaip suprantu, tu ne i magistra, o doktorantura bandytum stoti?

geriau, butu, kad i doktorantura, pora metu sutaupyciau. Bet manau nelabai pavyks, reikia tam ruostis, sekti pasiulymus ax.gif , o tai geriau daryti gyvenant toje salyje. Ir dar negaliu apsisprest, kokioje salyje noreciau studijuoti doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 09 28, 09:56)
bet nereikia, pamirsti, kad siuo metu krize ir darbai, nesimeto net tik Lietuvoje, bet ir Skandinavijoje  doh.gif .

viską galima pateisinti krize...bet jei palygintumėm Krizės apimtą Lietuvą ir krizės apimtą Švediją.... g.gif bigsmile.gif biggrin.gif
darbai niekur nesimėto, ar matėt, kur jie mėtosi? nebent kaip kažkas pasakė apie JAV " Amerikoje negalima nerasti darbo" g.gif 4u.gif nesu buvusi, bet jau ne vienas šitaip išsireiškė....
Tiesa, Skandinavijoje reikia pradinės bazės, nes už bendrabutį, kompendiumus iškart reikia susimokėti...o paskui jau galima ieškoti darbo, uždirbti ir grąžinti tą, ką reikėjo susimokėti unsure.gif

Mano darbas 80 proc. susijęs su Švedija. Krizė yra, bet irgi ne tokia baisi kaip nušviečiama... o šiaip, pasakykit man kokią nors vietą, kur krizės nėra ir kur darbus atneša ant padėklo norintiems- norėčiau ten išvažiuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif paneles gal kuri studijuoja JAV? labai noreciau isgirdti bent kokia informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 09 28, 20:19)
4u.gif  paneles gal kuri studijuoja JAV? labai noreciau isgirdti bent kokia informacija mirksiukas.gif

Na, kažkaip įtariu, kad JAV studentų į šį forumą vargiai užklys, tai aš galiu šį tą parašyti ax.gif
Labiausiai ten turbūt apsimoka doktorantūroj studijuot, nes finansuoja, magistrui irgi galima gaut finansavimą, bakalaurui - daug sunkiau. Tai čia iš finansinės pusės.
Beje, application pateikimas kiekvienam univerui gali kainuoti 60-130$
Be IELTS/TOEFL reikia laikyti dar GRE/GMAT/SAT

universitetų ten daugiau negu reikia thumbup.gif bet kai reik atsirinkti tinkamus tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NePastebima @ 2009 09 28, 23:42)
Na, kažkaip įtariu, kad JAV studentų į šį forumą vargiai užklys, tai aš galiu šį tą parašyti  ax.gif
Labiausiai ten turbūt apsimoka doktorantūroj studijuot, nes finansuoja, magistrui irgi galima gaut finansavimą, bakalaurui - daug sunkiau. Tai čia iš finansinės pusės.
Beje, application pateikimas kiekvienam univerui gali kainuoti 60-130$
Be IELTS/TOEFL reikia laikyti dar GRE/GMAT/SAT

universitetų ten daugiau negu reikia thumbup.gif  bet kai reik atsirinkti tinkamus tai doh.gif

aciu labai uz informacija, manau mastysiu apie magistratura JAV rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilded Butterfly: 29 rugsėjo 2009 - 07:04
QUOTE(Cikadelė @ 2009 09 28, 19:57)
Mano darbas 80 proc. susijęs su Švedija. Krizė yra, bet irgi ne tokia baisi kaip nušviečiama... o šiaip, pasakykit man kokią nors vietą, kur krizės nėra ir kur darbus atneša ant padėklo norintiems- norėčiau ten išvažiuoti mirksiukas.gif

niekas ir nepraso to padeklo, bet yra didelis skirtumas, kur yra ekonomikos klestejimas ir kur jos nuosmukis rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 09 29, 09:56)
niekas ir nepraso to padeklo, bet yra didelis skirtumas, kur yra ekonomikos klestejimas ir kur jos nuosmukis  rolleyes.gif .

o kur dabar klesti ekonomika? bigsmile.gif
o šiaip kiekvienas pasiliekam tikriausiai prie savo nuomonės? mirksiukas.gif aš ne iš lempos šneku, o iš patirties cool.gif
Atsakyti
Aristokrate, o gal tau butu imanoma universitete destytoja isidarbint? Neismanau as tu subtilybiu, bet mano destytojas mokesi lunde ir tuo paciu mums kristianstade deste rolleyes.gif

QUOTE(Aristokratė @ 2009 09 29, 09:56)
niekas ir nepraso to padeklo, bet yra didelis skirtumas, kur yra ekonomikos klestejimas ir kur jos nuosmukis  rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dynamite: 29 rugsėjo 2009 - 18:52
QUOTE(Cikadelė @ 2009 09 29, 19:32)
o kur dabar klesti ekonomika? bigsmile.gif
o šiaip kiekvienas pasiliekam tikriausiai prie savo nuomonės? mirksiukas.gif aš ne iš lempos šneku, o iš patirties cool.gif

ne vienoje Azijos salyje, tai tikrai biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(dynamite @ 2009 09 29, 19:52)
Aristokrate, o gal tau butu imanoma universitete destytoja isidarbint? Neismanau as tu subtilybiu, bet mano destytojas mokesi lunde ir tuo paciu mums kristianstade deste  rolleyes.gif

labai priklauso, kokie yra reikalavimai destytojams, universitetuose dazniausiai desto doktorantai arba baigia doktorantura ax.gif .
Atsakyti
Siek tiek info apie studijas uzsienyje yra www.studenciokas.lt, ne per daugiausiai, bet gal kam nors pravers drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos rolleyes.gif gal žinote kokių psl, kuriuose būtų būtent ielts pasiruošimui testai ir pan? išbandyti jau.. biggrin.gif
Atsakyti
As testu knygas is cia atsisiunciau http://artefact.lib....oks_ielts.shtml Man ypac tie Practise Tests Books patiko, nes visa struktura kaip IELTS, patogu ruostis ax.gif

QUOTE(Daughtry @ 2009 11 09, 00:06)
sveikos  rolleyes.gif  gal žinote kokių psl, kuriuose būtų būtent ielts pasiruošimui testai ir pan? išbandyti jau..  biggrin.gif

Atsakyti