QUOTE(liebedich @ 2009 08 20, 13:59)
Na ir kodel gi netikite kad dukra istos i nemokama? Mano tevai turbut irgi netikejo, ir apskritai mane kad as "nepajegi" universitete mokytis Dar visi metai pries akis, galima labai puikiai pasiruosti egzams..As pati tik per paskutinius metus pradejau RIMTAI mokytis. Ir ka gi, istojau - i nemokama. O dabar ir i nemokama magistra... Svarbu - motyvacija, aplinkiniu palaikymas ir tikejimas tavim.. Jinai GALI, jeigu stengsis
Nu o siaip tai, jeigu neistos simet i ten kur gerai ir kur nori, tai tegu praleidzia tuos metus, eina slaveja padirbt..gyvenimo pamatys:) niekas cia nedega juk, viskas pries akis..Tai vat:)
Nu o siaip tai, jeigu neistos simet i ten kur gerai ir kur nori, tai tegu praleidzia tuos metus, eina slaveja padirbt..gyvenimo pamatys:) niekas cia nedega juk, viskas pries akis..Tai vat:)
labai ačiū už info Dėl to tikėjimo...prie meno mano mažė,visuomenininkė didžioji ir viso ko organizatorė-nemanau,kad staiga pasikeis... Mėgsta viską "atstumti",o plovimas smegenų,kad visa lemia darbas,baigias tik nervų susigadinimu.Abiems.Tikėkimės...nors jau dabar pergyvenu nerealiai,bet palaikysiu bet kokį jos sprendimą.Svarbu,kad žinotų,KO nori...
Na,lauksiu ir dar pasisakančių-kai žinai kitų patirtis,kur kas lengviau...