Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio universitetai

QUOTE(Kaila @ 2008 07 18, 12:42)
Sveikutės. smile.gif
Liko man bakalauro vieneri metai, tad jau laikas mąstyti apie magistrantūrą. Ir sugalvojau, kad norėčiau užsienyje mokytis, nes mano dabartinis įspūdis apie mūsų šalies švietimo sistemą pasibaisėtinas. Bėdelė, kad net nežinau, nuo ko pradėti ieškoti informacijos apie studijas užsienyje... Gal padėsit, užvesit ant kelio? 4u.gif

Sveikute, Kaila.
Saunu girdeti kad nori pabandyti kitu saliu svietimo istaigas. smile.gif
Informacijos pradek ieskoti internete, savaime aisku. Bet pirmiausiai apsigalvok kur mazdaug noretum mokytis, t.y. kokiame regione ar salyje. Tada pagal tas gaires jau googlink ir ieskok universitetu. U-tetu puslapiuose yra daug informacijos apie magistro studijas.
Sekmes! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

aš šįmet bagsiu architektūros bakalaurą. jau žvalgausi į užsienius, nes pastudijavusi pusmetį vokietijoj su erasmus supratau, kad noriu dar daugiau pasaulio pamatyt ax.gif

Vokietijoj, kiek man žinoma, bakalauro diplomo jie neužskaito (nebent kažkuriose žemėse), nes ten tik visai neseniai įvesta bakalauro-magistro sistema.

Danijoj mokslas nemokamas - būtų super, bet nerandu universiteto kuris man tikrai patiktų.

Olandijoj studijos mokamos, pragyvenimas brangus.. Freja, kaip sugebėjai ten išsilaikyt?

Anglijoj radau patrauklių universitetų, - labai patiko University of East London. Kiek žinau mokslas su lietuviškom pajamom - nemokamas..?

Dar Estijoj pasirode faina Estonian Academy of Arts. Bet kaip su kainom nežinau..

Prancūzijoj (girdėjau pletką) už poros metų mokslai irgi bus nemokami.

Gal formume yra daugiau architekčių? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liebedich: 19 liepos 2008 - 15:36
labuka,
reikia pagalbos... Si pusmeti (ziema) baigsiu teises ir policijos veiklos bakalaura. Magistranturos studijas noriu pabaigti uzsienyje. Taciau studiju sritis turetu buti teise. Daug visko prisiskaiciau ivairiuose forumuose, taciau vistiek esu pasimetusi, nes tokios kaip ir vieningos info niekur neradau. Kur patartumet studijuoti teise (aisku, kur lengviau, nera taip brangu ir pan.). Labai domina Turkijos universitetai, gal kas turite patirties studijuojant kuriame nors is ju???? Buciau tikrai dekinga, jei suteiktumete man naudingos info... Nes degu noru isvykti i uzsieni.
Atsakyti
keliu temą į viršų.
Gal yra/buvo studijuojančių TURKIJOJE ?
Ashkim - gražus nikas ax.gif
Atsakyti
Ar yra studijuojančių magistrantūroje UK? Labai reiktų pagalbos 4u.gif
Atsakyti
apsilankyk anglija.com forume, ten yra wink.gif
Atsakyti
http://www.anglija.c...pics.asp?FID=34 va nuoroda
Atsakyti
Dėkoju, Turkish 4u.gif
Skaičiau daug kitame forume, bet ten, deja, man aktualiausios informacijos neradau. Gal šitame rasiu smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

norejau paklausti tu , kurios mokosi accounting qualification ir turi padaryti ta practical project'a su savo pasiulymais, kaip ji darete, s kur kokiu pvz gavote , o gal siaip kuri sutiktu pasidalinti savu kaip pavyzdziu? ax.gif rasykit i az ir labai buciau dekinga uz pagalba!!!!
Atsakyti
gal kas is jusu studijuoja Amerikos universitetuose ar koledzuose. Mane tai labai domina magistro studijos susijusios su teise. Niekaip negaliu atsirinkt. Ir dar, kaip dabar zinot, ar amerikietiska diplomas bus pripazistamas Lietuvoje unsure.gif . Ar Amerikoje pripazins musu diploma g.gif .
Ir kaip patekti i Amerika bigsmile.gif , nes neturiu ten nieko, jokiu pazinciu, nei zinau i kokia valstija vaziuot ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paris Hilton: 10 gruodžio 2008 - 11:17
QUOTE(Paris Hilton @ 2008 12 10, 12:11)
gal kas is jusu studijuoja Amerikos universitetuose ar koledzuose. Mane tai labai domina magistro studijos susijusios su teise. Niekaip negaliu atsirinkt. Ir dar, kaip dabar zinot, ar amerikietiska diplomas bus pripazistamas Lietuvoje  unsure.gif . Ar Amerikoje pripazins  musu diploma  g.gif .
Ir kaip patekti i Amerika  bigsmile.gif , nes neturiu ten nieko, jokiu pazinciu, nei zinau i kokia valstija vaziuot  ax.gif .

mane domina lygiai tas pats tik as noriu bakalauro teises studijos........siaip kiek domejausi nemazai univeru bei koledziu 100 proc kompensuoja studijas tai yra 100 stipendija gauni uz studijas tai labai liux, nes kur as ziurinejau koledzus bei univerus tai mokestis svyruoja +- apie 30 000 baksu... siaip as tai planuociau ir likti ten po studiju bakalauro testi magistro...... atsiliepkit mamytes kurios studijuojate bakalauro ar magistro teises............... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Sia vasara baigiau dienini kolegijoje vadybos spec ir kartu mokausi VU neakiv ekonomika. Gal kas zinot kaip ten su stojimu i magistra po kolegijos? tikriausiai nieko gero , vistiek reiketu VU dar lietuvoje pabaigt.
Mastau isvykti ne viena mokytis, girdejau kad Svedijoje sunku su gyvenamaja vieta, kad ne visuose baendrabuciuose international student gauna, o nuomos kaina labai didele g.gif
Atsakyti