Iš tikrųjų... labai savanaudiška nelinkėti mamai laimės... mano pačios tėtis mirė kai man buvo vos devyneri. metai bėgo, mama vargo, bet viena užaugino mane ir brolį... ir kas... tuoj ateis laikas, kai ji liks viena, nes mums, vaikams, reikia kurtis savo gyvenimus. o jūs neįsivaizduojat,kaip man skauda širdį vien pagalvojus, kad reikės palikti mamą vieną. tikrai norėčiau, kad šalia jos būtų vyras, žinoma, jos vertas. ir nereikia teigti, kad taip galvodama išduodu tėvelį, jo nemyliu ir panašiai. jis man šventas. aš jį myliu ir mylėsiu visada. bet lygiai taip pat myliu ir mamą....
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2009 05 22, 16:53)
Sveikos,mamos ir netekusios vyrus moterys...As esu dabar pati mama ir turiu nuostabia dukrele astuoniu menesiuku...taciau pries 7 metus as netekau tecio,buvau dar vaikas taciau jau viska suvikiantis vaikas,mano mama liko be vyro,buvo pradetas statyti namas,tetis pats savo rankomis state,ir taip teko ji parduoti,nes mamai auginti buvo mane sunku,ji liko viena su paaugle dukra...jus snekate apie save kaip jums sunku,bet ar pagalvojate,kaip vaikas jauciasi,kai vietoj tikro tecio atvedat svetima vyra...?nepykit,bet as noriu papasakoti vaiko savijauta...mano mama liko nesena nasle,ir iki pat siol neturi kito vyro,todel,kad gerbia jo atminima ir mane...tetis musu isejo i dangu,todel man kitu teciu nebus,jeigu butu tetis palikes mus,muses mama...taip tada gal ir sutikciau,kad butu kitas vyras buves...taciau tetis zuvo avarijoje...dar ir dabar rieda asaros prisiminus ta diena...mamos suvokit ne tik savo skausma,taciau ir vaiko,kuris suvokia,kad tai ne jo tetis o atejas svetimas vyras...nepykit jus ant manes...taciau ir dabar jei netekciau vyro...buciau tokia kaip mano mama...prie altoriaus prisiekus,jog mylesi iki grabo lentos ir myleciau iki grabo lentos...jei po metu gali isileisti i seima svetima vaikui vyra...reiskias ,kazin ar savo amzinateli vyra mylejai...as lenkiuosi toms mamoms taip pat ir savajai mamytei,kuria myliu,kuri su gebejo but stipri moteris ir parodyti visiems ir isaukleti savo vaika viena,buti stipri ir nepalauziama...isleisti ir i mokslus,islaikyti namus...ir isaukleti doru zmogum....atstoti ir teti...jus pagalvokit kaip vaikas turi jaustis...matyti mama gulancia su svetimu vyru...o kazkada sioje lovoje gulejo tetis...Nepykit,bet tai yra mano nuomone,o dar baisiau vaikui matyti mama...atsivedusia kazkoki vyra,kuris skriaudzia ja,ar jus isitikinusiosl,kad kol jus nematote jie buna geri tevai jusu vaikams??????????dabar as bliaunu ir man labai sunku,nes tetis buvo musu auksarankis,gerasirdis linksmas...............................................................................................................................zmogus....o kapas...i koki kapa gultumetes ar salia pirmo vyro amzinajam atelsiui...kuomet jus gyvenot jau po jo su kitu?????????na as tik norejau papasakoti savo istorija ir savo nuomone......bukit stiprios mamos kurios vienos auginate vaikus,nes jus nusipelniusios pagarbos ir vaiko meiles....jus esat nuostabios.....
Savanaudiskos lepuneles paistalai....
sapokliaka,jei buciau lepunele tai dar kitaip kalbeciau,kad tik mano mama ir niekam neduosiu....as nesakau,kad as neleidziu mamai vyro parivesti....tiesiog sakau,koks buvo musu gyvenimas su mama be jokio vyro...ir mama,neliko viena,ji daug laimingesne be vyro,nes gyvena del saves siuo metu,gali eiti,kur nori,daryti ka nori...pradejo lankytis vietose kur su vyru nenueisi,o nuejus tik pavydo scenos bus...ir ji pati lygina visus vyrus su tecio,net gi ir man vyra lygina kartais su teciu,kad nera toks auksarankis,kaip tetis ir pan
bet tokiu vyru reta,kaip tevelis...todel ji pati pasirinko gyvenima be vyro....na bet as ir sakaiu,kad tai mano nuomone...ir mano gyvenimas...as nesakau,kad ir kitos turi mamos taip daryti...kiekvienas zmogus yra asmenybe ir turi savo privata....

..ir ji pati lygina visus vyrus su tecio,net gi ir man vyra lygina kartais su teciu,kad nera toks auksarankis,kaip tetis ir pan
bet tokiu vyru reta,kaip tevelis...todel ji pati pasirinko gyvenima be vyro....na bet as ir sakaiu,kad tai mano nuomone...ir mano gyvenimas...as nesakau,kad ir kitos turi mamos taip daryti...kiekvienas zmogus yra asmenybe ir turi savo privata....
[/quote]
Ir aš lyginu savo amžinatelsi vyra su dabartiniu
Matyt niekur nuo to nebabegsi, reiškes buvo geresnis, antraip nelygintumem
O kas liečia gyvenimo pasirinkimo be vyro, tai ne mama pasirinko, o toks jau tas likimas musu, kitaip sakant karma. Jau viskas pasirinkta tik žmogus gyveni ir nežinai savo likimo. Ar galejau kada pagalvoti, kad po 14 bendro gyvenimo metu su vyru, viena diena jo neteksiu
Nekada jo nepamiršiu( jis gi mano dukru tevas) Tikiu, kad jis mato ir saugo jas iš dangaus.

[/quote]
Ir aš lyginu savo amžinatelsi vyra su dabartiniu

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 29, 20:17)

Papildyta:
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2009 05 31, 12:00)
sapokliaka,jei buciau lepunele tai dar kitaip kalbeciau,kad tik mano mama ir niekam neduosiu....as nesakau,kad as neleidziu mamai vyro parivesti....tiesiog sakau,koks buvo musu gyvenimas su mama be jokio vyro...ir mama,neliko viena,ji daug laimingesne be vyro,nes gyvena del saves siuo metu,gali eiti,kur nori,daryti ka nori...pradejo lankytis vietose kur su vyru nenueisi,o nuejus tik pavydo scenos bus...ir ji pati lygina visus vyrus su tecio,net gi ir man vyra lygina kartais su teciu,kad nera toks auksarankis,kaip tetis ir pan

Kazkoks iskreiptas poziuris i vyrus

O moters prigimtis yra buti salia vyro,kaip ir beje vyrui buti salia moters....Tokie gamtos desniai.
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 29, 20:17)

Mano mamytė mirė kai buvau 17m, bet tikrai nemaniau, kad mano tėtis turėtų visą gyvenimą likti vienas

Kadangi esu nauja mamyte jusu gretose noreciau ir as savo istorija papasakoti.Praeitais metais su vyru pradejau labai nesutarti ir jis isvaziavo kelioms savaitems i savo gimtaji miesta.Kai grizo bandem kalbetis,bet jis vel mane uzsipuole.Ir kita ryta radau ji gulinti ant lovos be jokiu gyvybes zymiu.Labai issigandau,bet sugebejau patikrinti pulsa,bet deja jo jau nebuvo.Buvo sokas.Nesitikejau kad mane paliks viena su tada 13 metu dukrele.Praejo metai,bet dukra ji labai daznai sapnuoja,buna net kosmarisku sapnu.Vis dar sunku bet juk reikia gyventi.

QUOTE(Aura37 @ 2009 07 12, 22:48)
Kadangi esu nauja mamyte jusu gretose noreciau ir as savo istorija papasakoti.Praeitais metais su vyru pradejau labai nesutarti ir jis isvaziavo kelioms savaitems i savo gimtaji miesta.Kai grizo bandem kalbetis,bet jis vel mane uzsipuole.Ir kita ryta radau ji gulinti ant lovos be jokiu gyvybes zymiu.Labai issigandau,bet sugebejau patikrinti pulsa,bet deja jo jau nebuvo.Buvo sokas.Nesitikejau kad mane paliks viena su tada 13 metu dukrele.Praejo metai,bet dukra ji labai daznai sapnuoja,buna net kosmarisku sapnu.Vis dar sunku bet juk reikia gyventi. 

Sveika

Kaip bebūtų gėda pripažinti, bet po jo išėjimo verkiau tik 3 kartus.Tiesiog buvo daug dalyku,dėl kurių man meilė jam jau po 7-8 metų santuokos buvo išblėsusi.Vien dėl dukros,nenorėjau skirtis.Norėjau,kad užaugtų pilnoje šeimoje.O po mirties galvojau dukra neatlaikys,bet kaip ji pati sakėsi,jaučia ryšį su juo.Sapnuose sakė visada pasikalba.Gal tiesiog ji dar nesuprato iki galo jog jo tikrai nėra,nes dažnai būna ta būsena,kai miršta žmogus,atrodo lyg jis tiesiog išvažiavo ir grįš.Draugo dar neturiu,gal po 15 metu santuokos,sunku būtų net su vyru tinkamai elgtis.
Bet turiu naują darbą kuriuo labai patenkinta,išlaikau savo dukrelę ir mamą kuri gyveną kartu ir taip pat turime mažą šuniuką.Iš tiesų stengiuos kuo mažiau apie tai mąstyti,bet trūksta vyro namuose.

QUOTE(Aura37 @ 2009 07 13, 23:29)
Kaip bebūtų gėda pripažinti, bet po jo išėjimo verkiau tik 3 kartus.Tiesiog buvo daug dalyku,dėl kurių man meilė jam jau po 7-8 metų santuokos buvo išblėsusi.Vien dėl dukros,nenorėjau skirtis.Norėjau,kad užaugtų pilnoje šeimoje.O po mirties galvojau dukra neatlaikys,bet kaip ji pati sakėsi,jaučia ryšį su juo.Sapnuose sakė visada pasikalba.Gal tiesiog ji dar nesuprato iki galo jog jo tikrai nėra,nes dažnai būna ta būsena,kai miršta žmogus,atrodo lyg jis tiesiog išvažiavo ir grįš.Draugo dar neturiu,gal po 15 metu santuokos,sunku būtų net su vyru tinkamai elgtis.
Bet turiu naują darbą kuriuo labai patenkinta,išlaikau savo dukrelę ir mamą kuri gyveną kartu ir taip pat turime mažą šuniuką.Iš tiesų stengiuos kuo mažiau apie tai mąstyti,bet trūksta vyro namuose. 

Kas taip tai taip, vyro išties truksta, gal geriau pasakius vyrišku ranku. Tiek visko reiktu pataisyti, o mes moteris to negalim

Gal truputeli ne i tema, nes palaidojau savo jau buvusi vyra. Jis isejo pats, tikriausiai jam tai atrode geriausia. Bet skaudu, patikekit, be galo. Issiskyrem, nes taip jau isejo, ne todel, kad nemylejom vienas kito. Kiekviena karta prisiminus apsiverkiu, nes mylejau labai. Daznai save kaltinu, kad viskas galejo buti kitaip ir jis butu gyvas

QUOTE(vikuuute @ 2009 08 24, 16:10)
Gal truputeli ne i tema, nes palaidojau savo jau buvusi vyra. Jis isejo pats, tikriausiai jam tai atrode geriausia. Bet skaudu, patikekit, be galo. Issiskyrem, nes taip jau isejo, ne todel, kad nemylejom vienas kito. Kiekviena karta prisiminus apsiverkiu, nes mylejau labai. Daznai save kaltinu, kad viskas galejo buti kitaip ir jis butu gyvas 

visada sunku netekti, užjaučiu