QUOTE(biruta @ 2009 05 14, 15:20)
visi mamičiukai, mamičiukais ir lieka žiūrėk kiek pagyvenęs dar turto dalies paprašys. viena toki turėjau pažįstama kuris gyvendavo iš moterų kišenės tai net nupurto

gaila būdavo tu moterų bet jos juo tikėdavo
Turto tai nepaprašys, nes net nesiruošiu ji prirašyneti i savo namus nei po metu nei po dešimt

Šie namai mano ir mano vaiku, jai ka nors turetu savo(turi šioki toki bendrabutinio tipo butuka kuri nuomoja jo mamyte ir pinigeliu sau pasiima

Šitas butas buvo jo tevo ažinatelsio, kuri jo motina skirdamasi sugebejo ant saves užrašyti(po to piko, kad tevas nemokejo už buta), bet po to buta užraše sunui. O jis niekada pinigeliu neatims iš mamytes, nežiuredamas net i tai, kad gyvenam mes penkese, jis neturi darbo šio metu(krize), turi chalturos, bet baisiai prastai pinigai už ja mokami, ji gyvena viena, gyvena tik sau, dar ir už nuoma gauna. Na tiesa ant jos buvo keleta metu atgal kreditas už musu mašina paimtas, tai jau dabar nemokam jai po 162lt. i menesi jau kokius keturius menesius, pati pasake, kad galim nemoketi. O kad sutiko anukui prisideti(mes jam kiekviena menesi atidedam pinigelius, kad suejus 18m. turetu bent mokslui) po 20lt. tai du menesius dave o dabar turbut pamiršo, ir aš jai neprimenu, kažkaip apseisiu ir be jos 20lt., pati už ja dedu tuos pinigelius(jos dali) ir tiliu, jai gi anukui nieko negaila

Gal jei pasakitumem tai duotu, bet nesiruošiu kiekviena menesi priminti, bala nemate tos 20lt. Ačiū jums, kad palaikot su manim mano nesamoninga rašyba, nors turiu kam išsilieti(taip ir lengviau pasidaro). Gal dar kas prisides kokiu nuomoniu turi, gal aš čia ragana tokia, gal neteisi, pikta