QUOTE(makita @ 2012 11 19, 23:50)
Mamakubu,aciu uz gerus zodzius,bet,isties jo vaikelis man butu prasme gyventi,dirbti,keltis,sypsotis.o dabar tusti namai...katinas,suo,papugos,bet ne tai,del ko noretusi gyventi.nesakau,kad nenoriu gyventi,tiesiog noriu,kad laikas griztu.tik tiek,na dar vaikelio,nes esu tokia pribrendusi motinystei.jis irgi butu tobulas tetis.neteisinga,kad taip mums nutiko.as jau kito.vyro ir nelaukiu,zinau,Rene0,buna silpnumo akimirkos,taip,truksta vyro,bet kada jau viskas buvo tobula?gyvenimas jau dave didele meile,darkart to tiketis butu perdaug,o bile,tik vyro tikrai nereikia,ar ne? as noreciau nugyventi gyvenima su jo atminimu,myledama tik ji,jis man tapo sventas,niekas jam neprilygs...tikriausiai sunku gyventi su vyru,kuris niekuomet nebus geriausias.aplamai,sunku,nes ir mes nebetokios 

Makita, palaikau tave dėl to, kad turėjusi tobulus santykius - nebesitiki to patirti dar kartą... Aš jaučiusi lygiai taip pat... Aš negaliu net įsivaizduoti jokio kito vyro šalia savęs, nes man visada trūks savo pačio brangiausio ir tobuliausio mūsų vaikų tetulio. Yra dar vienas momentas, kad netekus žmogaus mes nejučiomis pradedame juos idealizuoti, Pamirštame visus trūkumus... Jie tiesiog išblėsta. Būkim teisingos - juk buvo ir pas mus visokių ir pykčių ir barnių, nesutarimų, ginčų... Tačiau viskas išblėsta, viskas tampa taip nereikšminga. Atminty lieka tik geri poelgiai, geros savybės, kartu praleistas laikas... Ir tai yra taip žiauru...
Visos filosofijos moko gyventi "čia ir dabar". Nesižvalgyti į praeitį, nes jos nepakeisi. Kad praeities nėra. Yra tik dabartis ir ateitis. Bet aš niekaip negaliunesižvalgyti. Niekaip negaliu gyventi šiandiena. Man rodos gyvenimas tą gegužės 13-ąją ėmė ir sustojo. Dabar tai tieisog egzistavimas...
Ir žinai, Makita, mus Dievas apdovanojo dviem vaikais. Dukrai tą žiaurią dieną sukako 7 metai, o sūnui dabar dveji. Ir tai manęs nė kiek neguodžia. Skausmas dėl to nė kiek nemažesnis. Tik tiek, kad jaučiuosi reikalinga, kad turiu ką apkabinti kai suima beprotiškas skausmas. Kai kyla minčių "išeiti" - mintys apie vaikus sustabdo... Bet praradimo jausmas nuo to nė kiek nemažesnis.
O štai prieš savaitę mokykloje buvo šventė. Mano dukra atbėgo ir klausia manęs: "mama, manęs draugė klausia - o kur tavo tėtis... Kaip man jai angliškai pasakyti, kad mano tėtis mirė..." Galvojau - gyva į žemę sulysiu tuo momentu...
Papildyta:
QUOTE(Rene0 @ 2012 11 20, 11:06)
Jūs esat stiprios pačios sau.
Gal ir aš kada nustosiu iš savęs tyčiotis.
Sakiau, niekada nebus šalia manęs išgeriantis, rūkantis,rusiškai besikeikiantis, neskaitęs "Mažojo princo", jeigu nevairuojantis, tai išvis geriau bekojis. O jei nors savaite jaunesnis, tai rodos dar ūsai neželia ir mamos pienu kvepia.
Ir kai parsivedžiau iš darbo iš darbininkų klasės tepaluotu kombinezonu visu dešimtmečiu jaunesnį, apsikamšiusį alaus skardinėm kaip granatom, pragėrusį teisę vairuoti, skaičiusį tik vieną knygą -kelių eismo taisykles, kai pasiliko nakvynės, apkabino ir užknarkė, jaučiausi tokia laiminga, kad visą naktį neužmigau - buvo gaila laiko miegoti.
Ei, suknelių dar nesisiūdinkit, Mendelsonu nekvepia. Aš tą žmogų vadinu tiesiog nakvotoju.
Kokia aš apgailėtina
Gal ir aš kada nustosiu iš savęs tyčiotis.
Sakiau, niekada nebus šalia manęs išgeriantis, rūkantis,rusiškai besikeikiantis, neskaitęs "Mažojo princo", jeigu nevairuojantis, tai išvis geriau bekojis. O jei nors savaite jaunesnis, tai rodos dar ūsai neželia ir mamos pienu kvepia.

Ir kai parsivedžiau iš darbo iš darbininkų klasės tepaluotu kombinezonu visu dešimtmečiu jaunesnį, apsikamšiusį alaus skardinėm kaip granatom, pragėrusį teisę vairuoti, skaičiusį tik vieną knygą -kelių eismo taisykles, kai pasiliko nakvynės, apkabino ir užknarkė, jaučiausi tokia laiminga, kad visą naktį neužmigau - buvo gaila laiko miegoti.
Ei, suknelių dar nesisiūdinkit, Mendelsonu nekvepia. Aš tą žmogų vadinu tiesiog nakvotoju.
Kokia aš apgailėtina

Rene0 - juokiuosi iki ašarų...